Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte kalbin ve karacigerin daha hızlı çalısmaya başladığını okumuştum bı yerlerde..2 haftadır genelde yattığım zaman kalp çarpıntisi yasıyorum..kalbim sanki boğazımda atıyor..bu normal mıdır acaba..doktoruma danışicam ama yaşayan var mı böyle bir sorunu..
aynı sorun bendede var minim bütün gebelerde vardır cünkü dr danıştm bebek mideye baskı yapıyo
oda carpıntıya yol acıyo kalbim Ağzımdaymış her yemektn sonra
aynı sorun bendede var minim bütün gebelerde vardır cünkü dr danıştm bebek mideye baskı yapıyo
oda carpıntıya yol acıyo kalbim Ağzımdaymış her yemektn sonra
aynen bende daha haftaya bitiricem 3. ayımı ama 1 aydır çarpıntıdan hiç bir işimi yapamıyordum...olmadı özel de bi kalp dr. muz var ona gittim o rahatlattı içimi sağolsun kan hızlı devir daim yapıyor 3. ay bitsin 1-2 hafta geçsin hala rahatsızım dersen hamilelikte kullanılan ilaçlar var +o+ndan veririm dedi ama bu hafta biraz daha rahatım......