kalp damarları ters olması sonucu bebeğimi kaybettim

melisse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
372
4
46
İstanbul
O kadar zor durumdayım ki. 10.07.2012 salı günü ilk göz ağrım kızım bebeğim dünyaya gözlerini açtı.Yanıma getirdiler kızımı emzirirken kızımın morardığını fark ettik.Doktorum yeni doğan bebeklerde bu normal dedi.Ama sonra ağlamaya başlayınca tekrardan morardığını gördük bu sefer çocuk doktoruna göstermeye gitti eşim.O zaman fark edildi dışaran doktor getirtilmiş.Bebeğimin kalp damarları tersmiş sonra siyami ersek hastanesine sevk edildi.İşte zorlu bir sürecin içine girdiğimiz anlar.Hep dua ettim meleğime birşey olmasın diye.Yüce Rabbim meleğimi bize bağışlasın diye.3 gün yanımda kaldı kızım o anların tarifi yok.Sırf enfeksiyon kapmasın diye doya doya öpemedim kızımı.Ameliyattı bir hafta içinde olması gerekiyordu ameliyatımız başarılı geçti fakat tansiyonu bir türlü düzelmiyordu.Kızımı tansiyon yüzünden kaybettik.Bu acının tarifi yok.Bir hafta meleğimin annesi oldum.Nasıl atlatılır nasıl diner bu acı bilmiyorum.Her an her dakika aklımda.Emdiği zaman geliyor gözümün önüne.Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi özledikçe resimlerine bakıyorum.Kucağımdayken anne olmak çok güzel bir duyguymuş diyordum hep.Şimdi kızım melek oldu.

cnm başın sağolsun Allahım sabrını veriyor merak etme kızın seni cenentin kapısında bekleyecek acısı çok zor biliyorum bende bebeğimi hamileyken kaybettim 3.5 ay oldu hala acısı içimde...Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor hele o karnına düştüğü andan itibaren duygular değişiyor..elden birşey gelmiyor Allahın takdiri...herkesin bana dediğini söylüyorum kızıyordum ama sonra bende alıştım bu söze tekrar hamile kalıp sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin cnm ...ama onun acısı unutulmaz zamanla hafifliyor inan Allahım bu mübarek ayda inş kucağımızı sağlıklı bir şekilde bir bebek verir...

Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin,veriyorda,sizi ancak yaşayan anlar,bu evladınız bambaşkaydı eminim,çok güzeldi,ama meleğiniz oldu,sizi o karşılayacak ne müthiş dimi,annecim diyecek,tekrardan Allahım sabırlar versin

RABBİM sabırlar yağdırsın inşallah üzerinize.evlatlarını kaybeden anneler olarak seni çok iyi anlıyoruz.zor bir süreç ama derdi veren RABBİM sabrımızıda veriyor.bebeğinin cennete seni beklediğini düşünmek insanın tek tesellisi.kaç kişi evladını cennete yetiştirir.biz seçilmiş kullarız.çok zor bir imtihanımız var.RABBİM imtihanının kolayca verebilenlerden eylesin inaşşalh.ALLAHA EMANET KAL KARDEŞİM.

Sağolun arkadaşlar inanın öyle zor bir süreçteyim ki.Elim kolum boş döndüm evime tek korkum buydu.Ama verende Allah alanda O.Evet beni cennette bekleyen bir meleğim var.İçim yanıyo tarifi yok evlat acısının Allah düşmanıma vermesin.Çok zor çok.Şimdi tek teselli resimleri baktıkça ağlıyorum o anları aklıma geliyor.Onunla yaşadığım her dakika aklımda.O küçük bedeni ne acılar çekti.Yüce Rabbim hepimize sabır versin.Tez zamanda başka evlatlar nasip etsin.Ne diyim ki başka .Onu çok özlüyorum.Rüyalarıma girsin diye hep dua ediyorum.

Allah sabırlar versın cok uzuldum okurken ama sunuda soylıyım sızı en ıyı anlayanlardan bırı benım bende yasadım evlat acısı hemde ne acı çöktü yüreğime gunden gune yıyıp bitiriyo benı erıyorum bıtıyorum 4 ay buyuttuğum beslediğim göğsümde uyuttuğum gülücükleriyle hayat bulduğum bebeğimi bi sabah yatağında ölü buldum dunyam yıkıldı 4 ay koskoca 4 ay göğsümde uyuttum oğlumu bı sabah uyandım gitmişti şimdi benımde elımde kalan gulucukler attığı resımlerı ve vıdeoları baktıkça canımdan can gıdıyo ölüyorum hergun allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın ben ölseydım keşke oğlumun yerıne ama o acıyı yasamasaydım allah sabırlar versın tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın içinizdeki acıyı bılırım dedım yaa sizi en iyi ben anlarım...

Allah sabırlar versın cok uzuldum okurken ama sunuda soylıyım sızı en ıyı anlayanlardan bırı benım bende yasadım evlat acısı hemde ne acı çöktü yüreğime gunden gune yıyıp bitiriyo benı erıyorum bıtıyorum 4 ay buyuttuğum beslediğim göğsümde uyuttuğum gülücükleriyle hayat bulduğum bebeğimi bi sabah yatağında ölü buldum dunyam yıkıldı 4 ay koskoca 4 ay göğsümde uyuttum oğlumu bı sabah uyandım gitmişti şimdi benımde elımde kalan gulucukler attığı resımlerı ve vıdeoları baktıkça canımdan can gıdıyo ölüyorum hergun allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın ben ölseydım keşke oğlumun yerıne ama o acıyı yasamasaydım allah sabırlar versın tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın içinizdeki acıyı bılırım dedım yaa sizi en iyi ben anlarım...

allah size sabırlar versın cok zor bı durum allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın dayanması imkansız bi acı sızı cok ıyı anlıyorum cunku 4 aylık oğlumu kaybettım ben sapasağlam bebeğimii hiç nedensiz kaybettım bı sabah kalktığımda ölü buldum yatağında oğlumu sımdı bana kalan dayanılmaz bı acı ve oğlumun kahkahalar attığı vıdeolarla resımlerı baktıkça erıyorum bıtıyorum canımdan can gıdıo oluyorum rabbım yardımcımız olsun en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasp etsın sıze dedim yaa sizi en ıyı ben anlarım ateş düştüğü yeri yakar bızde o ateşin düştüğü dağladığı yürekleriz(

seninde başınsağolsun (((
çok üzüldüm...

Sağolun canlar.Her gün sanki acısı dahada artıyor.Tuttuğum elini omuzuma yasladığı başını özledim.Kokusu bakışı.Kurban olduğum gül suratını özledim.Hamileliğimde herşeyden sakındım doğucağı günü iple çektim.Şimdi kızım melek oldu.Yüce Rabbim in gücüne gitmesin ne diyim.Allah hepimize sabır versin.

Allahım sizede sabır versin.Nedensiz kaybetmekde çok kötü.4 ay dile kolay.Siz ne zaman kaybettiniz.Yüce rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

yaşadığınız acı çok büyük. allahım sabırlar versin size. inşallah allah en kısa sürede kucaklarımızı doldurur...

ah canım benim. başın sağolsun. Allah inşaallah acını hemen dindirsin. sana yeni bir yavru versin. İnşaallah bebeğinle de cennette kavuşun. Üzlme ne olur. bende burada çok üzüldüm,ağladım. Ama Allahtan gelene eyvallah demek düşüyor bize.

canım benim meleğinin acı çektiğini düşünme ben inanıyorum ki RABBİM onlara hiç hissetirmemiştir.çünkü onlar melekti melek geldiler melek olup uçup gittiler.sabredelim inşallah hem bu dünyada hem ahirette alacağız karşılığını.sabır ve isyan çok ince bir çizgi acını aynen paylaşan biri olarak bun adikkat edelim.RABBİM EN GÜZELİNİ VE DAHA İYSİNİ VERMEK İÇİN ALIR İNŞALLAH.ALLAH İHMAL DEĞİL İMTİHAN EDER:)

)

RABBİM sanada sabır yağdırsın arkadaşım.senin acın da çok büyük.ama RABBİM sana ve eşine sağlık versin.inan sen olmadan o bebek daha zor büyüyecekti.öle düşünme .evlat anne baba sağlıklı iken güzel.ALLAHIM merhametlilerin en merhametlisi.O böle buyurdu ise mutlaka bir hayır vardır.

başın sağolsun canım tarifi olmayan bi acıdır ben okurken tutamadım gözyaşlarımı Allah sana sabır versin, Allah bebeğini kaybeden herkese sabır versin.

Sağolun..Bu gün meleğimin elbiselerini kaldırdık.Onun için hazırladığımız herşeyi kaldırdık.İçimdeki acı o kadar büyüdü ki.Odası bomboş kaldı...Düşündükçe nefes alamıyorum.Yüce Rabbim sabır ihsan eylesin.Hep sabır diyorum.

Allahım sizede sabır versin.Nedensiz kaybetmekde çok kötü.4 ay dile kolay.Siz ne zaman kaybettiniz.Yüce rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

sağol canım allah razı olsun ben yavrumu oğlumu 8 ocak 2012 sabahı kaybettım hiç nedensiz sebepsiz sapasağlam bebeğim uykusunda öldü neden olduğunu kımse anlayamadı halada bır sonuc yok okadar acı bı durumkı oğlumun neden öldüğünü bıle bılmıyorum içim yanıyo cok zor bı durum evlat acısı gibi bi acı yok bu dunyada allah butun melek annelerine sabır versın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…