O kadar zor durumdayım ki. 10.07.2012 salı günü ilk göz ağrım kızım bebeğim dünyaya gözlerini açtı.Yanıma getirdiler kızımı emzirirken kızımın morardığını fark ettik.Doktorum yeni doğan bebeklerde bu normal dedi.Ama sonra ağlamaya başlayınca tekrardan morardığını gördük bu sefer çocuk doktoruna göstermeye gitti eşim.O zaman fark edildi dışaran doktor getirtilmiş.Bebeğimin kalp damarları tersmiş sonra siyami ersek hastanesine sevk edildi.İşte zorlu bir sürecin içine girdiğimiz anlar.Hep dua ettim meleğime birşey olmasın diye.Yüce Rabbim meleğimi bize bağışlasın diye.3 gün yanımda kaldı kızım o anların tarifi yok.Sırf enfeksiyon kapmasın diye doya doya öpemedim kızımı.Ameliyattı bir hafta içinde olması gerekiyordu ameliyatımız başarılı geçti fakat tansiyonu bir türlü düzelmiyordu.Kızımı tansiyon yüzünden kaybettik.Bu acının tarifi yok.Bir hafta meleğimin annesi oldum.Nasıl atlatılır nasıl diner bu acı bilmiyorum.Her an her dakika aklımda.Emdiği zaman geliyor gözümün önüne.Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi özledikçe resimlerine bakıyorum.Kucağımdayken anne olmak çok güzel bir duyguymuş diyordum hep.Şimdi kızım melek oldu.
Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin,veriyorda,sizi ancak yaşayan anlar,bu evladınız bambaşkaydı eminim,çok güzeldi,ama meleğiniz oldu,sizi o karşılayacak ne müthiş dimi,annecim diyecek,tekrardan Allahım sabırlar versinO kadar zor durumdayım ki. 10.07.2012 salı günü ilk göz ağrım kızım bebeğim dünyaya gözlerini açtı.Yanıma getirdiler kızımı emzirirken kızımın morardığını fark ettik.Doktorum yeni doğan bebeklerde bu normal dedi.Ama sonra ağlamaya başlayınca tekrardan morardığını gördük bu sefer çocuk doktoruna göstermeye gitti eşim.O zaman fark edildi dışaran doktor getirtilmiş.Bebeğimin kalp damarları tersmiş sonra siyami ersek hastanesine sevk edildi.İşte zorlu bir sürecin içine girdiğimiz anlar.Hep dua ettim meleğime birşey olmasın diye.Yüce Rabbim meleğimi bize bağışlasın diye.3 gün yanımda kaldı kızım o anların tarifi yok.Sırf enfeksiyon kapmasın diye doya doya öpemedim kızımı.Ameliyattı bir hafta içinde olması gerekiyordu ameliyatımız başarılı geçti fakat tansiyonu bir türlü düzelmiyordu.Kızımı tansiyon yüzünden kaybettik.Bu acının tarifi yok.Bir hafta meleğimin annesi oldum.Nasıl atlatılır nasıl diner bu acı bilmiyorum.Her an her dakika aklımda.Emdiği zaman geliyor gözümün önüne.Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi özledikçe resimlerine bakıyorum.Kucağımdayken anne olmak çok güzel bir duyguymuş diyordum hep.Şimdi kızım melek oldu.
Sağolun arkadaşlar inanın öyle zor bir süreçteyim ki.Elim kolum boş döndüm evime tek korkum buydu.Ama verende Allah alanda O.Evet beni cennette bekleyen bir meleğim var.İçim yanıyo tarifi yok evlat acısının Allah düşmanıma vermesin.Çok zor çok.Şimdi tek teselli resimleri baktıkça ağlıyorum o anları aklıma geliyor.Onunla yaşadığım her dakika aklımda.O küçük bedeni ne acılar çekti.Yüce Rabbim hepimize sabır versin.Tez zamanda başka evlatlar nasip etsin.Ne diyim ki başka .Onu çok özlüyorum.Rüyalarıma girsin diye hep dua ediyorum.
Sağolun arkadaşlar inanın öyle zor bir süreçteyim ki.Elim kolum boş döndüm evime tek korkum buydu.Ama verende Allah alanda O.Evet beni cennette bekleyen bir meleğim var.İçim yanıyo tarifi yok evlat acısının Allah düşmanıma vermesin.Çok zor çok.Şimdi tek teselli resimleri baktıkça ağlıyorum o anları aklıma geliyor.Onunla yaşadığım her dakika aklımda.O küçük bedeni ne acılar çekti.Yüce Rabbim hepimize sabır versin.Tez zamanda başka evlatlar nasip etsin.Ne diyim ki başka .Onu çok özlüyorum.Rüyalarıma girsin diye hep dua ediyorum.
allah size sabırlar versın cok zor bı durum allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın dayanması imkansız bi acı sızı cok ıyı anlıyorum cunku 4 aylık oğlumu kaybettım ben sapasağlam bebeğimii hiç nedensiz kaybettım bı sabah kalktığımda ölü buldum yatağında oğlumu sımdı bana kalan dayanılmaz bı acı ve oğlumun kahkahalar attığı vıdeolarla resımlerı baktıkça erıyorum bıtıyorum canımdan can gıdıo oluyorum rabbım yardımcımız olsun en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasp etsın sıze dedim yaa sizi en ıyı ben anlarım ateş düştüğü yeri yakar bızde o ateşin düştüğü dağladığı yürekleriz(
Allah sabırlar versın cok uzuldum okurken ama sunuda soylıyım sızı en ıyı anlayanlardan bırı benım bende yasadım evlat acısı hemde ne acı çöktü yüreğime gunden gune yıyıp bitiriyo benı erıyorum bıtıyorum 4 ay buyuttuğum beslediğim göğsümde uyuttuğum gülücükleriyle hayat bulduğum bebeğimi bi sabah yatağında ölü buldum dunyam yıkıldı 4 ay koskoca 4 ay göğsümde uyuttum oğlumu bı sabah uyandım gitmişti şimdi benımde elımde kalan gulucukler attığı resımlerı ve vıdeoları baktıkça canımdan can gıdıyo ölüyorum hergun allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın ben ölseydım keşke oğlumun yerıne ama o acıyı yasamasaydım allah sabırlar versın tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın içinizdeki acıyı bılırım dedım yaa sizi en iyi ben anlarım...
O kadar zor durumdayım ki. 10.07.2012 salı günü ilk göz ağrım kızım bebeğim dünyaya gözlerini açtı.Yanıma getirdiler kızımı emzirirken kızımın morardığını fark ettik.Doktorum yeni doğan bebeklerde bu normal dedi.Ama sonra ağlamaya başlayınca tekrardan morardığını gördük bu sefer çocuk doktoruna göstermeye gitti eşim.O zaman fark edildi dışaran doktor getirtilmiş.Bebeğimin kalp damarları tersmiş sonra siyami ersek hastanesine sevk edildi.İşte zorlu bir sürecin içine girdiğimiz anlar.Hep dua ettim meleğime birşey olmasın diye.Yüce Rabbim meleğimi bize bağışlasın diye.3 gün yanımda kaldı kızım o anların tarifi yok.Sırf enfeksiyon kapmasın diye doya doya öpemedim kızımı.Ameliyattı bir hafta içinde olması gerekiyordu ameliyatımız başarılı geçti fakat tansiyonu bir türlü düzelmiyordu.Kızımı tansiyon yüzünden kaybettik.Bu acının tarifi yok.Bir hafta meleğimin annesi oldum.Nasıl atlatılır nasıl diner bu acı bilmiyorum.Her an her dakika aklımda.Emdiği zaman geliyor gözümün önüne.Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi özledikçe resimlerine bakıyorum.Kucağımdayken anne olmak çok güzel bir duyguymuş diyordum hep.Şimdi kızım melek oldu.
)Allah sabırlar versın cok uzuldum okurken ama sunuda soylıyım sızı en ıyı anlayanlardan bırı benım bende yasadım evlat acısı hemde ne acı çöktü yüreğime gunden gune yıyıp bitiriyo benı erıyorum bıtıyorum 4 ay buyuttuğum beslediğim göğsümde uyuttuğum gülücükleriyle hayat bulduğum bebeğimi bi sabah yatağında ölü buldum dunyam yıkıldı 4 ay koskoca 4 ay göğsümde uyuttum oğlumu bı sabah uyandım gitmişti şimdi benımde elımde kalan gulucukler attığı resımlerı ve vıdeoları baktıkça canımdan can gıdıyo ölüyorum hergun allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın ben ölseydım keşke oğlumun yerıne ama o acıyı yasamasaydım allah sabırlar versın tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın içinizdeki acıyı bılırım dedım yaa sizi en iyi ben anlarım...
Allahım sizede sabır versin.Nedensiz kaybetmekde çok kötü.4 ay dile kolay.Siz ne zaman kaybettiniz.Yüce rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?