Sağolun..Bu gün meleğimin elbiselerini kaldırdık.Onun için hazırladığımız herşeyi kaldırdık.İçimdeki acı o kadar büyüdü ki.Odası bomboş kaldı...Düşündükçe nefes alamıyorum.Yüce Rabbim sabır ihsan eylesin.Hep sabır diyorum.
O kadar zor durumdayım ki. 10.07.2012 salı günü ilk göz ağrım kızım bebeğim dünyaya gözlerini açtı.Yanıma getirdiler kızımı emzirirken kızımın morardığını fark ettik.Doktorum yeni doğan bebeklerde bu normal dedi.Ama sonra ağlamaya başlayınca tekrardan morardığını gördük bu sefer çocuk doktoruna göstermeye gitti eşim.O zaman fark edildi dışaran doktor getirtilmiş.Bebeğimin kalp damarları tersmiş sonra siyami ersek hastanesine sevk edildi.İşte zorlu bir sürecin içine girdiğimiz anlar.Hep dua ettim meleğime birşey olmasın diye.Yüce Rabbim meleğimi bize bağışlasın diye.3 gün yanımda kaldı kızım o anların tarifi yok.Sırf enfeksiyon kapmasın diye doya doya öpemedim kızımı.Ameliyattı bir hafta içinde olması gerekiyordu ameliyatımız başarılı geçti fakat tansiyonu bir türlü düzelmiyordu.Kızımı tansiyon yüzünden kaybettik.Bu acının tarifi yok.Bir hafta meleğimin annesi oldum.Nasıl atlatılır nasıl diner bu acı bilmiyorum.Her an her dakika aklımda.Emdiği zaman geliyor gözümün önüne.Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi özledikçe resimlerine bakıyorum.Kucağımdayken anne olmak çok güzel bir duyguymuş diyordum hep.Şimdi kızım melek oldu.
Allah sabırlar versın cok uzuldum okurken ama sunuda soylıyım sızı en ıyı anlayanlardan bırı benım bende yasadım evlat acısı hemde ne acı çöktü yüreğime gunden gune yıyıp bitiriyo benı erıyorum bıtıyorum 4 ay buyuttuğum beslediğim göğsümde uyuttuğum gülücükleriyle hayat bulduğum bebeğimi bi sabah yatağında ölü buldum dunyam yıkıldı 4 ay koskoca 4 ay göğsümde uyuttum oğlumu bı sabah uyandım gitmişti şimdi benımde elımde kalan gulucukler attığı resımlerı ve vıdeoları baktıkça canımdan can gıdıyo ölüyorum hergun allah hıc bı anneye evlat acısı yasatmasın ben ölseydım keşke oğlumun yerıne ama o acıyı yasamasaydım allah sabırlar versın tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsın içinizdeki acıyı bılırım dedım yaa sizi en iyi ben anlarım...
başon sağolsun canım rabbim yardımcımız olsun.evlat acısını bilirim en derinden benimde iki evladım melek oldu.derdi veren rabbim dermanıda veriyo canım.yaran cok taze zamanla kabuklaşacak iyileşeceksin yenideden yeşereceksin filizleneceksin.rabbim bizlere ve eşlerimize bir dert vermesin.inş bi gün bizde bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz.sabret elden başka bişey gelmez.neden ben deme sakın.rabbim imtihan ediyo cennete girmemizi istiyo ve acıların en büyüğü evlat acısıyla imtihan ediyo.şüredelim ne mutlu evladımız cennete gidecek cehennemlik olsa dayanabilirmiydik
cnm ben bebğimi 8 ocakta kaybettım daha öldüğü gün butun eşyalarını topladım ama hıcbırıne kıyamadım hala hepsi bende duruyo puseti bebek arabası elbıselerı emziği herşeyi bakmaya içim dayanmıyo ama bakmayıncada nefes alamıyorum sankı yavrumun kokusu var onlarda hiç birine kıyamıyorum hıcbırıne(
O kadar zor durumdayım ki. 10.07.2012 salı günü ilk göz ağrım kızım bebeğim dünyaya gözlerini açtı.Yanıma getirdiler kızımı emzirirken kızımın morardığını fark ettik.Doktorum yeni doğan bebeklerde bu normal dedi.Ama sonra ağlamaya başlayınca tekrardan morardığını gördük bu sefer çocuk doktoruna göstermeye gitti eşim.O zaman fark edildi dışaran doktor getirtilmiş.Bebeğimin kalp damarları tersmiş sonra siyami ersek hastanesine sevk edildi.İşte zorlu bir sürecin içine girdiğimiz anlar.Hep dua ettim meleğime birşey olmasın diye.Yüce Rabbim meleğimi bize bağışlasın diye.3 gün yanımda kaldı kızım o anların tarifi yok.Sırf enfeksiyon kapmasın diye doya doya öpemedim kızımı.Ameliyattı bir hafta içinde olması gerekiyordu ameliyatımız başarılı geçti fakat tansiyonu bir türlü düzelmiyordu.Kızımı tansiyon yüzünden kaybettik.Bu acının tarifi yok.Bir hafta meleğimin annesi oldum.Nasıl atlatılır nasıl diner bu acı bilmiyorum.Her an her dakika aklımda.Emdiği zaman geliyor gözümün önüne.Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın.Şimdi özledikçe resimlerine bakıyorum.Kucağımdayken anne olmak çok güzel bir duyguymuş diyordum hep.Şimdi kızım melek oldu.
Canim melek annem... Cok icimi yakti hissettiklerini cok iyi anliyorum allahim sana hem sabir versin hem de hayirli evlatlar... Cok iyi bilirim acini benimde oglum kalp hastasi dogdu 2 gun yanimda sonra12 gun hastanede yogun bakİmda kaldi sonrasi malum... Ama sabirli olmaya calis annesi... Cok uzgunum ne yazacagimi bile bilmiyorum(((
okurken gözyaşlarıma engel olamadım kendi yavrumu düşündüm dayanamam dedim..rabbim sabır versin çok üzüldüm . diyecek söz bulamıyorum
Amin canım çok sağol.Seninde başın sağolsun.çok zor.21 gün oldu kızım benden gideli.Ben yaşıyorum; konuşuyorum yeri geldiğinde gülüyorum,insanların yüzüne anlamsız anlamsız bakıyorum benim canımın yarısı gitti.Herkes bir teselli çabası içinde teselli benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.Her dakika her konuşmamda her güldüğümde attığım adımda hep aklımda hep benimle.Gül yüzü ,göğsümü emdiği o anlar gözümün önün silinicek diye çok korkuyorum.o gitti biliyorum seni cennetin kapısında bekliyor diyolar içimi rahatlatan sadece bu cümle..Her akşam dua ediyorum rüyamda görmek için o kadar çok özledim ki..Canım kusura bakma duygularıma engel olamadım.Beni en iyi anlayacaklardan birisin dediğin gibi.Allah doğacak bebeğine sağlık versin.hayırlısıyla sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde kucağına alırsın inşallah.
canım ben senin icinin nasıl yandıgını o tesellilerin ne kadar bos geldiğini insanların bazen ne kadar bos konustugunu heosini yasadımhic bir suclu bulamadım. sadece allahıma sagındım bir an olsun o serinletti beni sonra yaklasık bir yıl sonra ikinci müjdemi aldım... gecen haftada renkli ultrasona girdim bu kez kızım olacaktı ve kızım aynı ogluma benziyor inş saglıklıca alırım kucagıma ..biliyomusun hanı bazı anneler cocuklar emmek istediklerinde kızarlar ya işte ben onlara cok kırılıyorum..cunku benım en buyuk hayalım icimde kalan tek ukte kaldıı..cunku ben oglumu emzirmeyi cok sevmiştim ve o kadar hasretimkii kusura bakma belki seni de uzuyorum ama inş allahım hayırlısıyla en kısa zamanda kucagını doldursun ben istiyorum ki artık butun melek anneleri hep gulsun bence en cok onlar hak ediyolar
Evet canım içim yanıyor hemde nasıl ..bilgisayarım bebeğimin odasında.O kadar güzel hayallerle odasını hazırlamıştık ki.O bir kez bile yatağında yatamadı.Şimdi örtülerle kaplı eşyaları.Hastanedeyken hep onunla konuşurdum iğleşince seni odana evimize götürücem derdim hep nasip olmadı.Emdiği an dünyalar benimdi o emerken ben elini tutup öpüyordum.O gül yüzüne bakıyordum.Allahım dayanma gücü versin bizlere.İnşallah ilerde olacak bebeklerimizi doya doya emzirmemizi nasip etsin.Yüce Rabbim inşallah sağlıklı evlatlar verir.Hepimiz mutlu oluruz.Bende bir yıl sonra tekrar istiyorum.Sezeryanla doğum yaptığım için doktorum bir yıl bekleyin dedi.Senin doğum şeklin hangisiydi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?