kalp damarları ters olması sonucu bebeğimi kaybettim

cnm ben bebğimi 8 ocakta kaybettım daha öldüğü gün butun eşyalarını topladım ama hıcbırıne kıyamadım hala hepsi bende duruyo puseti bebek arabası elbıselerı emziği herşeyi bakmaya içim dayanmıyo ama bakmayıncada nefes alamıyorum sankı yavrumun kokusu var onlarda hiç birine kıyamıyorum hıcbırıne(

başon sağolsun canım rabbim yardımcımız olsun.evlat acısını bilirim en derinden benimde iki evladım melek oldu.derdi veren rabbim dermanıda veriyo canım.yaran cok taze zamanla kabuklaşacak iyileşeceksin yenideden yeşereceksin filizleneceksin.rabbim bizlere ve eşlerimize bir dert vermesin.inş bi gün bizde bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz.sabret elden başka bişey gelmez.neden ben deme sakın.rabbim imtihan ediyo cennete girmemizi istiyo ve acıların en büyüğü evlat acısıyla imtihan ediyo.şüredelim ne mutlu evladımız cennete gidecek cehennemlik olsa dayanabilirmiydik

Allah sabır versin dayanma gücü versin,
Benim annem de ilk bebeğini 3 aylıkken kaybetmiş
Şimdi yaşasaydı 1 abim daha olacaktı
Ondan sonra 3 evladı daha oldu annemin ve babamın
Allah bu yavrunuza rahmet eylesin,
İnşallah sağlıklı bebekleriniz olur ilerde

Amin çok sağolun.Allah herkesin yavrusuna sağlık versin.Bizlerinde ilerde olucak yavrularımıza sağlık versin..

Başınız sağolsun..Allah büyük sabırlar versin..Okurken burnumun direği sızladı ve göz yaşlarıma hakim olamadım..Ben de ilk ikizlerimi toprağa gömmek zorunda kalmıştım...Allahım melek kızınızın kardeşlerini göndersin size en kısa zamanda inşallah....

canım başın sağolsun.. Rabbim sabrı cemilini versin... inanın diyecek bir söz bulamıyorum.. Rabbim yardımcınız olsun...

canım senin de başın sağolsun... Rabbim sabrı cemilini versin...Allah yardımcınız olsun....

Sağolun.. Nasıl geçr bilmiyorum bu acı.Aklıma geldikçe nefesim kesiliyor.Düşünüyorum hep şimdi yatağında uyusa uyandığında sarılıp öpüp koklasam.Nasıl içim acıyor anlatamam.O kadar çok özledim ki..25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç bilmezdim bu duyguyu annelik çok başkaymış.Yüce Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Çok zor...

Sizinde başınız sağolsun.İnşallah tekrardan filizleniriz yavrularımıza kavuşuruz.herşeyden önce hayırlısı sağlıklısı eli ayağı düzgün yavrularımız olur inşallah.

Bizimde herşeyi duruyor ama göz önünden kaldırdık.Bir emziği hastanede kaldı almak istedim ama eşim izin vermedi.Diğer emziği ve mendili hep çantamda.Alıp kokluyorum.Yüce Rabbim bizlere sabır versin.Dayanılacak gibi bir acı değil çünkü Allah dayanma gücü versin.

Canim melek annem... Cok icimi yakti hissettiklerini cok iyi anliyorum allahim sana hem sabir versin hem de hayirli evlatlar... Cok iyi bilirim acini benimde oglum kalp hastasi dogdu 2 gun yanimda sonra12 gun hastanede yogun bakİmda kaldi sonrasi malum... Ama sabirli olmaya calis annesi... Cok uzgunum ne yazacagimi bile bilmiyorum(((

okurken gözyaşlarıma engel olamadım kendi yavrumu düşündüm dayanamam dedim..rabbim sabır versin çok üzüldüm . diyecek söz bulamıyorum

Amin canım çok sağol.Seninde başın sağolsun.çok zor.21 gün oldu kızım benden gideli.Ben yaşıyorum; konuşuyorum yeri geldiğinde gülüyorum,insanların yüzüne anlamsız anlamsız bakıyorum benim canımın yarısı gitti.Herkes bir teselli çabası içinde teselli benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.Her dakika her konuşmamda her güldüğümde attığım adımda hep aklımda hep benimle.Gül yüzü ,göğsümü emdiği o anlar gözümün önün silinicek diye çok korkuyorum.o gitti biliyorum seni cennetin kapısında bekliyor diyolar içimi rahatlatan sadece bu cümle..Her akşam dua ediyorum rüyamda görmek için o kadar çok özledim ki..Canım kusura bakma duygularıma engel olamadım.Beni en iyi anlayacaklardan birisin dediğin gibi.Allah doğacak bebeğine sağlık versin.hayırlısıyla sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde kucağına alırsın inşallah.

okurken gözyaşlarıma engel olamadım kendi yavrumu düşündüm dayanamam dedim..rabbim sabır versin çok üzüldüm . diyecek söz bulamıyorum

Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.Herkesşn evladına sağlık versin.Bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım ben senin icinin nasıl yandıgını o tesellilerin ne kadar bos geldiğini insanların bazen ne kadar bos konustugunu heosini yasadımhic bir suclu bulamadım. sadece allahıma sagındım bir an olsun o serinletti beni sonra yaklasık bir yıl sonra ikinci müjdemi aldım... gecen haftada renkli ultrasona girdim bu kez kızım olacaktı ve kızım aynı ogluma benziyor inş saglıklıca alırım kucagıma ..biliyomusun hanı bazı anneler cocuklar emmek istediklerinde kızarlar ya işte ben onlara cok kırılıyorum..cunku benım en buyuk hayalım icimde kalan tek ukte kaldıı..cunku ben oglumu emzirmeyi cok sevmiştim ve o kadar hasretimkii kusura bakma belki seni de uzuyorum ama inş allahım hayırlısıyla en kısa zamanda kucagını doldursun ben istiyorum ki artık butun melek anneleri hep gulsun bence en cok onlar hak ediyolar

Evet canım içim yanıyor hemde nasıl ..bilgisayarım bebeğimin odasında.O kadar güzel hayallerle odasını hazırlamıştık ki.O bir kez bile yatağında yatamadı.Şimdi örtülerle kaplı eşyaları.Hastanedeyken hep onunla konuşurdum iğleşince seni odana evimize götürücem derdim hep nasip olmadı.Emdiği an dünyalar benimdi o emerken ben elini tutup öpüyordum.O gül yüzüne bakıyordum.Allahım dayanma gücü versin bizlere.İnşallah ilerde olacak bebeklerimizi doya doya emzirmemizi nasip etsin.Yüce Rabbim inşallah sağlıklı evlatlar verir.Hepimiz mutlu oluruz.Bende bir yıl sonra tekrar istiyorum.Sezeryanla doğum yaptığım için doktorum bir yıl bekleyin dedi.Senin doğum şeklin hangisiydi canım.

ben normal dogum yaptım canım ama süt hormonum yuksek oldugu icin tekrar olması 1 yılı buldu bide ben 6 ay diye biliyorum sezeryande ama yinede doktorun en iyi bilir tabiki:)canım ben bir gece yatagına yatırdım ama bakamadım o yataga bir daha mobilya olması ragmen bozdum kaldırdım ne atabildim ne satabildimmbaktıkca dahada yanıyo içim ben bu hamileligimde 4 aylıkken acım biraz hafifledi zannettim ogluma aldıgım esyaları actım aman allahım o an sanki organlarım yer degistirdi biliyomusun hala hastane cıkısının sapkasında kokusu var hala inş en kısa zamanda sende bu mutlulukları yasarsın seni tanımıyorum ama inş bir az olsun serinleyebilirsin sana inş bu acıyı unuturuz demicem cunku ben unutmak istemedim hic bir zaman asla resimlerini silmedim ne kadar yansada icim bence hamilelik tekmeleri oynaması dogum emzirmek yine de bizlere hediye allahım hic bir isteyenin kucagını bos koymasın:8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…