kambur durus ve dar omuzlar icin egzersiz?

bscandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2015
11
5
32
Merhaba arkadaşlar omuzları çok dar. Görüntüsünden çok rahatsız im.omuz genişletme hareketleri hakkinda hicbir fikrim yok. nasil egzersiz yapabilirim?

Ayrica cok fazla olmasa da kamburluk var diyenilirim.yooo yooo yediremiyorum kendime,biraz egik durusum var.egzersizlerle duzeltilebilecegini ogrendim.bircok video izledim. size sorum ,ne kadar sureyle calismak sağlıklı olur?

Link veya görsel paylaşımlarla yardımcı olur musunuz?

eşimde de duruş bozukluğu var spor salonunda sırt ve omuz kaslarını büyüterek büyük ölçüde düzelme sağladı.

Merhaba arkadaşlar omuzları çok dar. Görüntüsünden çok rahatsız im.omuz genişletme hareketleri hakkinda hicbir fikrim yok. nasil egzersiz yapabilirim?

Ayrica cok fazla olmasa da kamburluk var diyenilirim.yooo yooo yediremiyorum kendime,biraz egik durusum var.egzersizlerle duzeltilebilecegini ogrendim.bircok video izledim. size sorum ,ne kadar sureyle calismak sağlıklı olur?

Link veya görsel paylaşımlarla yardımcı olur musunuz?

2 3 kiloluk dumbell al ve
side lateral rises omuz yana açış
shoulder press
şınav
ve barfiks yapabilecek bi yerin varsa sırt için çok iyi olur.
omuz esnetme hareketlerini de ihmal etme.
en iyisi tabi bir spor salonunda aletle çalışman ama bunlar da 2 3 aya büyük ölçüde düzeltir.

shoulder press
şınav
en iyisi tabi bir spor salonunda aletle çalışman ama bunlar da 2 3 aya büyük ölçüde düzeltir.

Cok tesekkur ederim :)

shoulder press
şınav
Gerçekten bu söyledikleriniz çok etkili bende 2 aydır omuz çalışıyorum fark mükemmel

X