kamera taktıracakmış

dinamikk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
678
278
bayanlar selam.

ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim

Benim de şuanda odam da var.. hatta tüm şirkette var.

Sadece senin odana taktırmıyor, her yere taktırıyor. Muhasebecisin özellikle senin odan da olmalı.. her hangi bir soygun veya tehlike karşın anında müdahale edebilirler.. güvenlik açısından.

Zamanla yokmuş gibi oluyor merak etme :)

bilgisayarımın ekranının baktığı duvara koydurursa görünür ekran..ben kimse yokken gözlerimi dinlendiriyodum ne güzel..şimdi hadi onu geçtim yatış yapmam tamam.ama benim sinir olduğum nedir bu güvensizlik ya

Kamerada nette nereye girdiğini nasıl anlayacak ki
ekrandaki yazılar okunacak kadar net olmaz

Bilgisayarlarını ağ üzerinden izliyordur.. kameradan odayı izler :))
Ağ üzerinden nerede hangi siteye girdiğin hep gözüküyor.. hatta kaydedip başka zamanda izleyebiliyor :)
Kameradan da kabak gibi odanın için net bir şekilde gözüküyor.. ( Yani bizim öyle )

Benim de şuanda odam da var.. hatta tüm şirkette var.

Sadece senin odana taktırmıyor, her yere taktırıyor. Muhasebecisin özellikle senin odan da olmalı.. her hangi bir soygun veya tehlike karşın anında müdahale edebilirler.. güvenlik açısından.

Zamanla yokmuş gibi oluyor merak etme :)

hadi ya..ben hiç muhasebeci arkadaşlarımın fln odasında kamera olduğunu duymamıştım da ondan bana çok tuhaf geldi.

bilgisayarımın ekranının baktığı duvara koydurursa görünür ekran..ben kimse yokken gözlerimi dinlendiriyodum ne güzel..şimdi hadi onu geçtim yatış yapmam tamam.ama benim sinir olduğum nedir bu güvensizlik ya
Haha adam sana uyu diye maas vermedigine gore kamera taktirmakta hakli di mi

Bilgisayarlarını ağ üzerinden izliyordur.. kameradan odayı izler :))
Ağ üzerinden nerede hangi siteye girdiğin hep gözüküyor.. hatta kaydedip başka zamanda izleyebiliyor :)
Kameradan da kabak gibi odanın için net bir şekilde gözüküyor.. ( Yani bizim öyle )

e peki hala burda nasıl yazışiyosunuz

bayanlar selam.

ben bi şirketin ön muhasebesindeyim.odamda yalnızım öğrendimki patron odama ve diğer yerlere kamera taktıracakmış...bilgisayarda yaptığm şeyleri görür kk ya bile giremem.ben anlamadım niye küçücük odaya yani benim odama bile kamera ihtiyacı duydu ki bu adam..bana güvenmiyo demek kasadan para mara alırım diyemi yapıyo ne yapıyo bu herif çok sinirlendim ama bişey diyemedim. ön muhasebenin ufacık ofisine kamera ne alaka.sinirlendim

Bunu şahsi yorumlamayın heryeri guvenlik açısından takip etmek istiyordur ki bu çok doğal.. Internettedr istedıgınız yere gırersınız kameradan siteyı goremez heralde ztn surekli sizi izleyecek hali de yok sıkmayın canınızı ..

sana güvensizliğinden değil başkalarına güvensizliğindendir. her hangi bir hırsızlık olayları falan için çok iyi oluyor. kişisel algılama lütfen :)

Neden kişisel algıladınız ki?
Odanızda kasa varsa adam geç bile kalmış.
Ayrıca, patronlar çalışanların bilgisayarda ne yaptığını bilmek istediklerinde casus program yerleştirebiliyorlar, kameraya gerek yok kk şifrenizi bilmesi için.

vay be hiç bilmiyodum bunu

bayanlar selam.

Niye bu kadar şahsi algılıyorsunuz ki? Her yere taktırırken "ay dinamikk'in odasına taktırmayalım" mı diyecek? Kaldı ki muhasebedesiniz ve kasa varmış, hiçbir yere değil sadece sizin odanıza taktırsa bile yeridir. Siz tuvalete gittiğinizde biri kasayı kurcalasa en basit örneği ne olacak?

Bilgisayarı izlemek için kameraya gerek yok ki :) benim olduğum yerde de var kamera bir şey olmaz :)

X