Kamerası yüksek, ekranı büyük telefon..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar, internetten uzun araştırmaların sonucu aldığım telefonumu malesef pek çok kişinin de kullandığı whatsapp uygulaması olmaması yüzünden 2 sene kullandım ve artık kullanamıyorum. Okulda haberleşme için whatsapp çok gerekli oluyordu. Şu anki telefonumu idareten kullanıyorum. Samsung, 13 mp kameralı, internet için de ekranı büyük telefon tavsiye edebilir misiniz? Benim istediğim bir model var Note 4, ama fiyatı yüksek.. Bazı samsung modellerini de okuyorum kullanıcı yorumlarını ne biliyim mesela kenarları çabuk eskiyor, çelik kasa değil, gibi yorumlar var. Kullananlar model tavsiye edebilir mi?

Son düzenleme:
büyük ve kameralı bir de whatsuplu telefon mu istiyorsun bende Nokia lumia 1320 var 6 inc..kocamam fırıncı küreği gibi :p
tek dez avantajı bazı Türkçe uygulamalar yok..sosyal medyalar var tabi ..

dipnot: konunun yeri burası değil

Merhaba arkadaşlar, internetten uzun araştırmaların sonucu aldığım telefonumu malesef pek çok kişinin de kullandığı whatsapp uygulaması olmaması yüzünden 2 sene kullandım ve artık kullanamıyorum. Okulda haberleşme için whatsapp çok gerekli oluyordu. Şu anki telefonumu idareten kullanıyorum. Samsung, 13 mp kameralı, internet için de ekranı büyük telefon tavsiye edebilir misiniz? Benim istediğim bir model var Note 4, ama fiyatı yüksek.. Bazı samsung modellerini de okuyorum kullanıcı yorumlarını ne biliyim mesela kenarları çabuk eskiyor, çelik kasa değil, gibi yorumlar var. Kullananlar model tavsiye edebilir mi?
LG G2! ucuzladı da şimdi, bir tık daha büyük ekran istersen daha pahalı olan G3.

Benim su an elimdeki samsumg galaxy s5.
Su an memnunum ama ilk aldigim zamnlar 2 kere geri yolladim.
Cok is cikardi basima.
Bu modelin yuzde bilmem kaci kalitesi dusukmus. Seri uretimi neymis hizlandjrmak icin.
Kamerasi ikincj gun acilmamaya basladi.
Galiba su an elimde olani iyi kaliteden.
Ama halada kamerasi acilmaz arada. Kapatip acmak zorunda kalirim.

Sonc olrak samsung galaxy s5 guzel bi telefon, ama riskli.
Asla emin olamazsin kalitesinden.
Ablamda telefon aldi yakin zamanda.
Aldirmadim bu teli.

Samsung olsun da tastan olsun diyorumben s4 kullaniyorum memnunum sana samsungun note serisini öneririm şuan uygun fiyata note 3 bulabilirsin görüntü kaliteside çok iyi gorumcem kullaniyor çok da şık bir telefon...benimde hayalim note edge

Ben note 3 kullaniyorum ve hic bir sikintim yok. Kararma, kasma vs sikintilarim olmadi. Dahasi telefonu defalarca fayansa dusurdum, ekranina su dokuldu, uzerine oturdum vs. hala calisiyor.

Samsung galaxy mega.
6.3 inch, android, kamerasi da iyi.
1.5 seneden fazladir kullanıyorum.

LG G2 kullanıyorum cokta memnunum eşim G3 kullaniyor sarji az gidiyor .g2nin bataryası çıkmıyor batarya falan bozulsa telefon gitti g3 ün çıkıyor

Note 3 kullanıyorum 4 henüz alamadım ekran koruyucu ve silikon kılıf kullaniyorum tek bi çizik yok note 4 e geçmek istiyorum para bulursam

Iphone 6 kullanıyorum. İnanılmaz memnunum.

onu ben de merak ediyordum sordum nasıl diye menüsü biraz karışık demişlerdi. Denemedim.

Bence onu diyen insanların kafası karışıkmış. Normal menü işte, ikonlar, app'ler falan. Şarjı da baya iyi. Araştır derim.

Note 4 kullaniyorum ve gayet memnunum. note 3 neo baya ucuzladi dusunebilirsiniz. Samsung alacaksaniz kesinlikle note serisini oneririm.

X