canım sana da çok geçmiş olsun. senin hastane ve doktor kim idi. yeniden deneyecek misin. ben çok karışığım,kırgın ve kızgınım ve çözümsüzüm
Arkadasim o uzgunluk, kizginlik, karma karisik olma duygularini ebnde cok yasadim. HAstane International Hospital, yurtdisidnan doktorum beni yonlendirdi buraya Doktorum'da Engin Oral'di. Ben arkadasim birinci denmeden sonra ikinci icin dondurlmuslarla tekrar Denemke icin turkiye'ye geldim 5 ay sonra. Bu sefer merkez ayni ama Doktor farkli oldu cunku Engin Bey kendi ozel yerini acmisti, herneyse ISmail'di doktorun adi, Ikincide hamilelik gerceklesti ama Canada'ya geldikten sonra kan degerlerim dusmeye basladi, yolculuk 11 saaat kismet degilmis dedim, ck uzuldum... IKi yil ara verdim okul'umu yoluna koydum, Simdi Ucuncu denemem Yasadim ukede persembe gunu transferim var ama KAn degerlerim cok yuksek cikiyo, su toplamadan supleniyolar bakalim hayirlisi arkadasimm...
canım merhabarudicim hatırlarsan ilk açtığın topic de de konuşmuştuk seninle. ikimizde hiçbir belirtimizin olmamasından yakınıyorduk, hatta daha da enerjik ve iyiyz diyorduk. sonra sen hamile olduğunu öğrendin. ben de senden 2 gün sonra 9. günümde 0-6 lık sistem üzerinden 25.47 ile hamile olduğumu öğrendim. sevinçten havalardaydık eşimle. 2 gün sonra tekrarladığımda 12.50 oldu, sonra 2 gün sonra 4 küsür. kimyasal ne yazık ki5. gün aa kalite embriyoydu ama onu içimde tutamadım. çok üzgünüm ve mutsuzum hala, nasıl atlatıcam bilemiyorum...
canım merhaba
epey geçti üzerinden ben o günlerden sonra forum a pek girmedim kafamı dağıtmak için biras... dağılımı dersen hep bir yerlerde aklımı kurclıyor. neredeyse 2,5 ay oldu...
atlattık dğil mi ikmizde artık önümüze bakma ve yeni son denemelerimizi yapmanın vakti geldi sanırım....
"YENi SON DENEMELER" :ecrin_bebek:
Süpersin ya!Bu da benim son denemem di.Ama daha simdiden gelecek denememin hesabini yapmaga basladim.Yenilen pehlivan yenilgiye doymazmis.....Allah büyük.O herseyin en iyisini bilir.
benim 8 ve 12. gün değerlerim de seninki ile aynı idi.sonrası da aynıallahım nekadarda kader arkadasım varmıs ya
benımde 8,gunu 78 12,gunu 171 olan degerım sonradan dusmeye basladı
demekkı 171 gorupte bende bebegımı kaybedecekmısım benımde gecen ay oldu ama durmak yok
ınsalah bende 3,denememde yavrumu sımsıkı tutup bırakmıcam rabbımın ıznıyle ınsalah canlarım
2,adetımdetım ve hazırlanabılırsem bırdahakı ay tekrar denıcem donmusumda hıc olmadı ınsallah bukez basarıcaz sızler ve bende ınsallah canlar
canım ben 2 sınıde umut tup ulun beyde denedım
sımdı benden rahım fılmı ıstedı suan mazeretlıyım cumartesı cektırcem ınsalah sorun cıkmazsa yıne doktorumla gorusucem ve ekım ayında uzun protokolle baslıcaz oyle dusunuyorum ınsalah bır aksılık cıkmazsa
benım genetık testım yapılmıstı sorun yok hamdolsun
doktor pıhtılasma ıstemedı cunku dedı coraspırın ve gobekten ıgne vuruldum olsa bunlar engellerdı dedı ben pıhtılasma oldugunu dusunmuyorum dedı
bende yaptırmadım ama
bılmıyorum sız yaptırdınızmı ve nerde denıceksınız 3,denemeyı
ınsallh hepımıızn ve ıkımızınde son denemesı olur canım
ya yınede hamdedıyorum canım
ılk denememde 0,85 dı 12, degerım
2,denememde dedıgım gıbı 12,gunu 171 dı ama sonu olmadı
bu bılem sankı basarı gıbıı gelıyor
doktorun da dedıgı gıbı vucudun hamılelıgı kabul edıyor dedı hamdolsun ama
ne donmusm var nede maddı ımkanımız okadar cok degıl
bunları dusundummu ınsan yıkılıyor ama yınede ben hamdettım allahıma
bırde benım ılk denememe gore yumurtam az ılkınde 10 tane 2
de 4 tane cıktı ve ben 5,gune 1 embrıyoyla ıte kaka gıttım
cok sıkıntılar cektım basındada ama nasıp degılmıs hayırlısı dedık canım yaa
sızde sorun neydı rutıcım
yumurtamın sayısının artması ıcın ne yapmalıyım onuda pek bılmıyorum
suan doktorumun verdııg bıestoronu alıyorum hayırlısı artık yıllar cokcabuk gecıyor yaa
kusura bakmayın uzun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?