Kan değeri Pozitif Çıkıpta Sonra Değeri Düşen var mı?

canım sana da çok geçmiş olsun. senin hastane ve doktor kim idi. yeniden deneyecek misin. ben çok karışığım,kırgın ve kızgınım ve çözümsüzüm

Arkadasim o uzgunluk, kizginlik, karma karisik olma duygularini ebnde cok yasadim. HAstane International Hospital, yurtdisidnan doktorum beni yonlendirdi buraya Doktorum'da Engin Oral'di. Ben arkadasim birinci denmeden sonra ikinci icin dondurlmuslarla tekrar Denemke icin turkiye'ye geldim 5 ay sonra. Bu sefer merkez ayni ama Doktor farkli oldu cunku Engin Bey kendi ozel yerini acmisti, herneyse ISmail'di doktorun adi, Ikincide hamilelik gerceklesti ama Canada'ya geldikten sonra kan degerlerim dusmeye basladi, yolculuk 11 saaat kismet degilmis dedim, ck uzuldum... IKi yil ara verdim okul'umu yoluna koydum, Simdi Ucuncu denemem Yasadim ukede persembe gunu transferim var ama KAn degerlerim cok yuksek cikiyo, su toplamadan supleniyolar bakalim hayirlisi arkadasimm...

Arkadasim o uzgunluk, kizginlik, karma karisik olma duygularini ebnde cok yasadim. HAstane International Hospital, yurtdisidnan doktorum beni yonlendirdi buraya Doktorum'da Engin Oral'di. Ben arkadasim birinci denmeden sonra ikinci icin dondurlmuslarla tekrar Denemke icin turkiye'ye geldim 5 ay sonra. Bu sefer merkez ayni ama Doktor farkli oldu cunku Engin Bey kendi ozel yerini acmisti, herneyse ISmail'di doktorun adi, Ikincide hamilelik gerceklesti ama Canada'ya geldikten sonra kan degerlerim dusmeye basladi, yolculuk 11 saaat kismet degilmis dedim, ck uzuldum... IKi yil ara verdim okul'umu yoluna koydum, Simdi Ucuncu denemem Yasadim ukede persembe gunu transferim var ama KAn degerlerim cok yuksek cikiyo, su toplamadan supleniyolar bakalim hayirlisi arkadasimm...

canım şimdiden bol şans inşallah bu kez her şey güzel olacak..çok yumurtan oluşunca su toplama oluyor sanırım.

rudicim hatırlarsan ilk açtığın topic de de konuşmuştuk seninle. ikimizde hiçbir belirtimizin olmamasından yakınıyorduk, hatta daha da enerjik ve iyiyz diyorduk. sonra sen hamile olduğunu öğrendin. ben de senden 2 gün sonra 9. günümde 0-6 lık sistem üzerinden 25.47 ile hamile olduğumu öğrendim. sevinçten havalardaydık eşimle. 2 gün sonra tekrarladığımda 12.50 oldu, sonra 2 gün sonra 4 küsür. kimyasal ne yazık ki :( 5. gün aa kalite embriyoydu ama onu içimde tutamadım. çok üzgünüm ve mutsuzum hala, nasıl atlatıcam bilemiyorum...

rudicim hatırlarsan ilk açtığın topic de de konuşmuştuk seninle. ikimizde hiçbir belirtimizin olmamasından yakınıyorduk, hatta daha da enerjik ve iyiyz diyorduk. sonra sen hamile olduğunu öğrendin. ben de senden 2 gün sonra 9. günümde 0-6 lık sistem üzerinden 25.47 ile hamile olduğumu öğrendim. sevinçten havalardaydık eşimle. 2 gün sonra tekrarladığımda 12.50 oldu, sonra 2 gün sonra 4 küsür. kimyasal ne yazık ki :( 5. gün aa kalite embriyoydu ama onu içimde tutamadım. çok üzgünüm ve mutsuzum hala, nasıl atlatıcam bilemiyorum...
canım merhaba

epey geçti üzerinden ben o günlerden sonra forum a pek girmedim kafamı dağıtmak için biras... dağılımı dersen hep bir yerlerde aklımı kurclıyor. neredeyse 2,5 ay oldu...
atlattık dğil mi ikmizde artık önümüze bakma ve yeni son denemelerimizi yapmanın vakti geldi sanırım....

canım merhaba

epey geçti üzerinden ben o günlerden sonra forum a pek girmedim kafamı dağıtmak için biras... dağılımı dersen hep bir yerlerde aklımı kurclıyor. neredeyse 2,5 ay oldu...
atlattık dğil mi ikmizde artık önümüze bakma ve yeni son denemelerimizi yapmanın vakti geldi sanırım....

"YENi SON DENEMELER" :ecrin_bebek:
Süpersin ya!Bu da benim son denemem di.Ama daha simdiden gelecek denememin hesabini yapmaga basladim.Yenilen pehlivan yenilgiye doymazmis.....Allah büyük.O herseyin en iyisini bilir.

allahım nekadarda kader arkadasım varmıs ya:(
benımde 8,gunu 78 12,gunu 171 olan degerım sonradan dusmeye basladı
demekkı 171 gorupte bende bebegımı kaybedecekmısım benımde gecen ay oldu ama durmak yok
ınsalah bende 3,denememde yavrumu sımsıkı tutup bırakmıcam rabbımın ıznıyle ınsalah canlarım
2,adetımdetım ve hazırlanabılırsem bırdahakı ay tekrar denıcem donmusumda hıc olmadı ınsallah bukez basarıcaz sızler ve bende ınsallah canlar

"YENi SON DENEMELER" :ecrin_bebek:
Süpersin ya!Bu da benim son denemem di.Ama daha simdiden gelecek denememin hesabini yapmaga basladim.Yenilen pehlivan yenilgiye doymazmis.....Allah büyük.O herseyin en iyisini bilir.

Yeni son deneme olarak görmezsem tadaviye başlayamıyorum.sıkıldım iğne ilaç doktor görüpte sonrasında koca bir göbek ama bebişten değil yağlanma ve hormon takviyesinden...kendimi cesaretlendirmek için yazdım yani... umarım SON olur.
senin sonucun belli oldu melis72?

allahım nekadarda kader arkadasım varmıs ya:(
benımde 8,gunu 78 12,gunu 171 olan degerım sonradan dusmeye basladı
demekkı 171 gorupte bende bebegımı kaybedecekmısım benımde gecen ay oldu ama durmak yok
ınsalah bende 3,denememde yavrumu sımsıkı tutup bırakmıcam rabbımın ıznıyle ınsalah canlarım
2,adetımdetım ve hazırlanabılırsem bırdahakı ay tekrar denıcem donmusumda hıc olmadı ınsallah bukez basarıcaz sızler ve bende ınsallah canlar
benim 8 ve 12. gün değerlerim de seninki ile aynı idi.sonrası da aynı:(
3.deneme son denememizolur Allah'ın izni ile.
hangimerkesi düşünüyorsun ?

canım ben 2 sınıde umut tup ulun beyde denedım
sımdı benden rahım fılmı ıstedı suan mazeretlıyım cumartesı cektırcem ınsalah sorun cıkmazsa yıne doktorumla gorusucem ve ekım ayında uzun protokolle baslıcaz oyle dusunuyorum ınsalah bır aksılık cıkmazsa
benım genetık testım yapılmıstı sorun yok hamdolsun
doktor pıhtılasma ıstemedı cunku dedı coraspırın ve gobekten ıgne vuruldum olsa bunlar engellerdı dedı ben pıhtılasma oldugunu dusunmuyorum dedı
bende yaptırmadım ama
bılmıyorum sız yaptırdınızmı ve nerde denıceksınız 3,denemeyı
ınsallh hepımıızn ve ıkımızınde son denemesı olur canım

ya yınede hamdedıyorum canım
ılk denememde 0,85 dı 12, degerım
2,denememde dedıgım gıbı 12,gunu 171 dı ama sonu olmadı
bu bılem sankı basarı gıbıı gelıyor
doktorun da dedıgı gıbı vucudun hamılelıgı kabul edıyor dedı hamdolsun ama
ne donmusm var nede maddı ımkanımız okadar cok degıl
bunları dusundummu ınsan yıkılıyor ama yınede ben hamdettım allahıma
bırde benım ılk denememe gore yumurtam az ılkınde 10 tane 2
de 4 tane cıktı ve ben 5,gune 1 embrıyoyla ıte kaka gıttım
cok sıkıntılar cektım basındada ama nasıp degılmıs hayırlısı dedık canım yaa
sızde sorun neydı rutıcım
yumurtamın sayısının artması ıcın ne yapmalıyım onuda pek bılmıyorum
suan doktorumun verdııg bıestoronu alıyorum hayırlısı artık yıllar cokcabuk gecıyor yaa

canım ben 2 sınıde umut tup ulun beyde denedım
sımdı benden rahım fılmı ıstedı suan mazeretlıyım cumartesı cektırcem ınsalah sorun cıkmazsa yıne doktorumla gorusucem ve ekım ayında uzun protokolle baslıcaz oyle dusunuyorum ınsalah bır aksılık cıkmazsa
benım genetık testım yapılmıstı sorun yok hamdolsun
doktor pıhtılasma ıstemedı cunku dedı coraspırın ve gobekten ıgne vuruldum olsa bunlar engellerdı dedı ben pıhtılasma oldugunu dusunmuyorum dedı
bende yaptırmadım ama
bılmıyorum sız yaptırdınızmı ve nerde denıceksınız 3,denemeyı
ınsallh hepımıızn ve ıkımızınde son denemesı olur canım

ya yınede hamdedıyorum canım
ılk denememde 0,85 dı 12, degerım
2,denememde dedıgım gıbı 12,gunu 171 dı ama sonu olmadı
bu bılem sankı basarı gıbıı gelıyor
doktorun da dedıgı gıbı vucudun hamılelıgı kabul edıyor dedı hamdolsun ama
ne donmusm var nede maddı ımkanımız okadar cok degıl
bunları dusundummu ınsan yıkılıyor ama yınede ben hamdettım allahıma
bırde benım ılk denememe gore yumurtam az ılkınde 10 tane 2
de 4 tane cıktı ve ben 5,gune 1 embrıyoyla ıte kaka gıttım
cok sıkıntılar cektım basındada ama nasıp degılmıs hayırlısı dedık canım yaa
sızde sorun neydı rutıcım
yumurtamın sayısının artması ıcın ne yapmalıyım onuda pek bılmıyorum
suan doktorumun verdııg bıestoronu alıyorum hayırlısı artık yıllar cokcabuk gecıyor yaa

Dediğin gibi buda bir aşama ben de öyle gördüm sıfırdan sonra 170 li rakamlar gördük ya artık bundan sonra milyonlar görürüz inşallah değerlerimizi:)
benim donmuşum var ama maddi olarak onada şu an para ayıramayacağız. bi yandan giden yıllar bir yandan maddi sıkışıklık daha da bir sıkıştırıyor köşeye.
bizde sorun ileri hareketli sperm sayısı az ; bende de yumurta oluşumu dengesiz tüpler kapalı daha saymayayım istersen sıkıldım artık şöyle kndiciğinden olsa da bizi sevindirse ne olur sanki

canım bu arada kan pıhtılaşması olup olmadığı hangi testle anlaşılıyor bunu merak ettim
doktor benden kromozom testi istedi ama o da var sorun görünmüyor.

donmuşlar brüksel tüp bebek merkezinde o nedenle orada denemem gerekl idiye düşünüyorum kendimce sebep olarak ta X merkezi tercih edersem sanki embriyolar oradan oraya gelene kadar başına bişey gelir diye olumsuzluk yüklüyorum kendime; nasıl bir mantık kuruyorsam artık:(

haanımlar hepinizin yorumlarını okudum hepiniz adına çok üzüldüm bir başka sayfada bunu paylaşmıştım ama sizlede paylaşmak istiyorum

4 yıl önce evlendiğimde bebek istemiyordum mesleğimde ilerlemek istiyodum 1 ay korundum adet gremeyinc hamileyim sandım doktorum yumurtalıkların yavaşladığını hamile kalmamı söledi hemen korunmayı bıraktım ama 1 senelik nir uğrastan sonra hap tedavisi ile ouma hamilekaldım 2 aylık hamile iken doktorun biri boş gebelik dedi 2 hafa sonra tekrar bakalım ama sen haırlıklı gel alıcaz dedi 2 hafta sonra şans eseri gebekalmamda yardımcı olan serkan bosur bey efendi ile karşılaştım durumumu sordu anlatınca hemen beni kenddi muayene etti bebeğim yerindeydi boş felan değildi derken bebeğimle 3. ayı tamamladım 3. ayımızda çok kötü bir şekilde kanamam oldu acile zor gittim ambulans la bebeğim zor tutunuyodu doktor düşmemesi için 3 ay yemek yemeğe bile kalkmıcan dedi hep yattım yavrum beni hiç bırakmak istemiyordu 6 ayı bitirdik ayrıntılı ultrasona gittim şansıma uayene eden doktor çok gıcık bi insan çıktı ben 80 kilo idim ozaman doktor bana muayene ederken hakaret etmeye başladı seningibiler neden anne olmak ister sen önce kilo ver sen doğum masasında şişkoluktan ölürsün felan dahada neler ağlaya ağlaya eşimle evimizin ordaki özel hastaeye gitti durumu anlattık doktor bebeğinde benimde çok sağlıklı olduğumuzu hiç bi sorun olmıcanı bu kilo ile binlerce insanın doğurduğunu söledi nese uzattım çok 8.5 aylık oldu yavrum ama bi sorun olduğunu hissediyodum çok zor hareket ediyodu doktora gittim durumu söledim bana sen anlamıyosundur git evine dedi suyun ve sancın gelmese 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra geldiğimde acilde sezaryenle bebeğimi aldılar kalbi durmak üzere idi hatta doğumm yaparken durmuş 5 dakikalık kap masajından sonra makinaya bağlı olarak 2 gün yaşadı kalbi beyni ciğerleri böbrekleri pitmişti kanıda bitmek üzere idi doğum sitresi diyip işşin içinden çıkıldı başka hastanelere gitti hepside doğumun gelmiş anlamamışlar 8.5 aylıkken hareket etmediğinde alınması gerekmiş içeride nefes alamayıp çürümüş yavrumun her yeri vel hasıl okadar şeye rağmen kaybettim yavrumu ama öldü diye benim olum olmaktan vaz geçmedi bende ona kardeş doğurmaktan vazgeçmedim şimdi eşimin spermlerinde sorun var ama ben 2 yıldır savaşıyorum hiç yılmadım olumun mearına gittiğim her seferdede ona söz veriyorum mutlaka ona sağlıklı bir kardeş vericem ama onuda asla unutmıcam lütfen haman psikolojinizi bozmayın yıpratmayın kendinizi daha hiç bişey değil yaşadıklarınız rabbime sığının bu dünyada tek yalnı odur

kusura bakmayın uzun oldu

canım ya okurken kötü oldum. Allah daha kötüsünden korusun hepimizi. Umarım en kısa zamanda hepimizin yüzü güler sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Nebiçim doktorlar var ya sana hakaret etme hakkını nereden buluyorlar. .

şu an doğal yolla mı deniyosun yoksa tadavi gördüğün bir yer var mı canım ?

şuan tüp bebekte ilk denemem yapıldı canım ayın 1 inde test yaptırıcm inşallah ümitle bekliyorum bakalım tutunacakmı

1 ekim öyle mi ooo süper .az kalmıs süre dinlenmene bak 6 gün sonra güzel haberlerini ver bize mutlaka

Back
X