Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adete 2 gün varken 58 olması normal bir değer. Adet günü 100 civarı olması beklenir. 2 günde 2 ye katlanmış gerekir zaten. Bu da adet günü 100 geçeceğini gösterir sağlıklı bir gebelikse. Hayırlı olsunKızlar merhaba kan değerim 58 çıktı adetime 2 gün var normal mi sizce hemşire düşük dedi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Muhtemelen katlar çünkü kimyasal falan olsa adete 2 gün kala bu değere ulasmazdi benceTesekkur ederim canim hemşire de 2 te katlaması lazim dedi pazartesi tekrar vercem kan ins
Tesekkur ederim canim hemşire de 2 te katlaması lazim dedi pazartesi tekrar vercem kan ins
Benimde 2 gun var adete.. bugun test yaptirdim 74 Cikti. Doktor bi daha gel dedi p.teso bana da..Kızlar merhaba kan değerim 58 çıktı adetime 2 gün var normal mi sizce hemşire düşük dedi
Kızlar merhaba kan değerim 58 çıktı adetime 2 gün var normal mi sizce hemşire düşük dedi
Benimde 2 gun var adete.. bugun test yaptirdim 74 Cikti. Doktor bi daha gel dedi p.teso bana da..
Ayy canim umutlandim.bunu okuyunca benimde 6 gün falan geçti ama 11.3 ciktiValla cnm benm adetim gectikten 10 gun sonra 58 cikti degerim hatta hala hatrliyorum 58.93 du :)
Smdi oglusum 8 aylik oldu yuruyecek bile :) icini ferah tut.hamilesin
Ayy canim umutlandim.bunu okuyunca benimde 6 gün falan geçti ama 11.3 cikti
Ayyy inşallah canim inşallah yaCnm gec dollenme olmstr kalbni ferah tut 2 gnde bi yap kan testini