Kan hapı

rose634

Annesinin Kuzucukları....
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
472
1
96
İstanbul
kızlar kan hapını yeni bugün kullanmaya başladım multivitamin elevit beni çok kusturmuştu doktoruma minnet rica kestirdim oda şimdi kan hapı gyno ferro verdi ama içmez olaydım bugün saatlerdir midem bulanıyo çıkardı çıkartıcam aslında midem sağlamdır hiç kusmazdım ama noldu bana bilmiyorum daha yeni değiştirdi ilaçlarımı şimdi yine değiştir nasıl derim bana tavsiyeler verin nolur siz neler yapıyosunuz mideniz bulanmıyomu bide ikizlere hamileyim içemezsem çok suçlu hissedicem kendimi

bende hamileyken aynı habı kulllandım,benimde midem çok bulanırdı ama kesinlikle kan hapını kullanmanızı tavsiye ederim mideniz bulansa bile.ben sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezide yerdim.

kızlar kan hapını yeni bugün kullanmaya başladım multivitamin elevit beni çok kusturmuştu doktoruma minnet rica kestirdim oda şimdi kan hapı gyno ferro verdi ama içmez olaydım bugün saatlerdir midem bulanıyo çıkardı çıkartıcam aslında midem sağlamdır hiç kusmazdım ama noldu bana bilmiyorum daha yeni değiştirdi ilaçlarımı şimdi yine değiştir nasıl derim bana tavsiyeler verin nolur siz neler yapıyosunuz mideniz bulanmıyomu bide ikizlere hamileyim içemezsem çok suçlu hissedicem kendimi

ben elevit kullanırken kan hapına başladım ishal ve bulantı yapmıştı hatta zehirlenme korkusu yaşadım eşim dr.a tahlil sonucu götürmüştü durumu söylemiş d. da ilaçlara iki gün ara versin kola içsin demiş (normalde kola yasaklı listemde) iki gün dediği gibi yaptım geçti sonra başlayınca tekrar ishal ve az da olsa bulantı hissi devam etti elevit bitince yerine magnezyum ilacına geçtim şimdi rahatım ama kan hapı bildiğim kadarıyla doğuma bir aya kalaya kadar felan kullanacam şimdi bi de kalsiyum ilacına başladım beni de o kötü ediyor ama dayanamayacak gibi değil.. canım ya kan yapan çok yiyecek var onları tüketmeye bak ilacı da dr.una sor bir değil bin defa rahatsız olsan yine sormalısın sonuçta can taşıyoruz ki sende maşallah ikizlermiş dr.un işi bu kusuyosan sen onun faydasını göremeyebilirsin sonuçta riske atma durumu

Ben ferrum fort kullandım sadece kabiz yaptı o da çok fazla değil tavsiye ederim çok iyi bir demir hapı

ben kan hapı olarak gynoferro, multivitamin olarak da elevit kullanıyorum. Kan hapını sabah kalkar kalkmaz içiyorum,bulantı yapmadı hiç şimdiye kadar ama o elevit yok mu.... İçerken işkence çekiyorum resmen.Kokusu midemi çok bulandırıyor. Allahtan sonrasında bulantı fln yapmaddı daha.

ben beşinci aydan beri gün aşırı sabah aç karnına alıyorum. bulantı yapmıyo. bide vitamin hapıyla kan hapını aynı öğünde almayın. kan hapı sabahsa vitamin öğlen....

Back
X