- 6 Şubat 2015
- 334
- 141
- 39
- Konu Sahibi katrei i matem
arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var bu hastanelere giden ve bu sıkıntıyı yaşayanlar izlediğiniz yolu paylaşır misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okadar çok soru varki kafamda ,tahlil sonucuna bakıyorum (heterozigot 667ct) heterozigot 1298ac, yazıyı 2 şey daha var
Canım ben gitmedim ama çok araştırdım Cerrahpaşa da Prof. Dr. Vildan Ocak varmış alanında çok iyiymiş methini çok duydum sende bir araştır istersenben değil bahçelievler devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru ,,;eğer gebelik olursa Çapa veya cerrah paşaya gitmen gerek ,bende Çapa çikisliyim ama mesuliyet alamam dedi
Yok canım ben düşük yaptım ama bir sorun yok dediler bende iyiki doktor ararken nette Vildan Ocak hanımı gördüm araştırdım çok iyi bir doktormuş, alanında çok basarılıymış. Etrafımda lan pıhtılaşması sorunu yaşayan tanıdıklarım vardı, ben düşük yapınca direk Cerrahpaşa ya git demişlerdi. Sen benim dediğimi bir yap istersen bu kadın çok iyiymiş canımverdiginiz bilgi için teşekkurler ravzatugba yakınımda kimse bu sıkıntiyi yasamadigi için bir bilgim yok sizde aynı sıkıntiyımi yaşıyorsunuz bu gün Çapa yı aradım ama randevu bulamadım yine gebelik düşünüyorum coook ta istiyorum ama korkuyorum hakkımızda hayırlısı