kan pıhtılaşmasi nedeniyle çapa veya cerrah paşa kadindogum a giden varmi?

katrei i matem

sözün bittigi yerde tek soylenecek söz "hayirlisi"
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
334
141
39
arkadaşlar yardiminiza ihtiyacım var bu hastanelere giden ve bu sıkıntıyı yaşayanlar izlediğiniz yolu paylaşır misiniz

neyin var bende heterozigot mutant kan bozukluğu yaşayan bacaklarına pıhtı atmış biriyim

benim neyim olduğunu bilmiyorum söylenmişse de muhtemelen anlamamısimdir.bana hamile kaldığında direkÇapa veya hacettepe ye gidecen dendi, igneye baslanacakmiş .buradaki arkadaşlar gebelikten önce bazı tedavilere baslamislar bu hastanelere giden arkadaşlardan sureci ve iyi bir doktor ismi öğrenmek istiyorum

okadar çok soru varki kafamda ,tahlil sonucuna bakıyorum (heterozigot 667ct) heterozigot 1298ac, yazıyı 2 şey daha var

Cnm neden illa cerrahpasa ya fa çapa denmis ki? Bütün hastanedeki kadın doğum uzmanları tahlil sonucuna göre sana iğne ve ilaç veriyor. Için rahat etsin dersen tahlil yaptırdıgin genetik uzmanina da verilen ilaçlar yeterli mi değil mi gösterisin.

Bende de pıhtılaşma var şuan iğne kullanıyorum. Özel hastaneye gidiyorum.

okadar çok soru varki kafamda ,tahlil sonucuna bakıyorum (heterozigot 667ct) heterozigot 1298ac, yazıyı 2 şey daha var

Ben de de bu faktörlerde pıhtılaşma var.Çok sorun etme sadece takip gerekiyor.Hamile kalmadan önce coraspin hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneler olacaksın doğuma kadar.BUlunduğun ildeki üniversite hastanelerinde de bunun tedavisi yapılıyor.Hacettepenin bu konuda iyi olduğunu biliyorum ama.

ben değil bahçelievler devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru ,,;eğer gebelik olursa Çapa veya cerrah paşaya gitmen gerek ,bende Çapa çikisliyim ama mesuliyet alamam dedi

ben değil bahçelievler devlet hastanesindeki kadın doğum doktoru ,,;eğer gebelik olursa Çapa veya cerrah paşaya gitmen gerek ,bende Çapa çikisliyim ama mesuliyet alamam dedi
Canım ben gitmedim ama çok araştırdım Cerrahpaşa da Prof. Dr. Vildan Ocak varmış alanında çok iyiymiş methini çok duydum sende bir araştır istersen

verdiginiz bilgi için teşekkurler ravzatugba yakınımda kimse bu sıkıntiyi yasamadigi için bir bilgim yok sizde aynı sıkıntiyımi yaşıyorsunuz bu gün Çapa yı aradım ama randevu bulamadım yine gebelik düşünüyorum coook ta istiyorum ama korkuyorum hakkımızda hayırlısı

verdiginiz bilgi için teşekkurler ravzatugba yakınımda kimse bu sıkıntiyi yasamadigi için bir bilgim yok sizde aynı sıkıntiyımi yaşıyorsunuz bu gün Çapa yı aradım ama randevu bulamadım yine gebelik düşünüyorum coook ta istiyorum ama korkuyorum hakkımızda hayırlısı
Yok canım ben düşük yaptım ama bir sorun yok dediler bende iyiki doktor ararken nette Vildan Ocak hanımı gördüm araştırdım çok iyi bir doktormuş, alanında çok basarılıymış. Etrafımda lan pıhtılaşması sorunu yaşayan tanıdıklarım vardı, ben düşük yapınca direk Cerrahpaşa ya git demişlerdi. Sen benim dediğimi bir yap istersen bu kadın çok iyiymiş canım

X