Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

BÜŞRA senin patronlarını öldürebilir miyim,inan gözümü bile kırpmam,ben çok acımasızımdır bu tarz insanlara karşı......
hayırlısı ile şuradan bir kurtulsaydın

dinamiss demek bizim Deniz fazla emiyor bak şuna heleeeee :ecrin_bebek:
canım sende kendine dikkat et daha önce yaptığın gibi dişçi mişçi bahane et kaç dışarı
ruhununda dinlenmeye ihtiyacı var

Evet canım ya benimki pek seviyor bu yeme işini:)) Ne derdi olsa emmek istiyor orada sakinleşiyor e tabi böyle oluncada geri kusuyormuş:))

Artık 1,5 aylık oldu havalarda bi 20 dereceye çıksın kızımla dışarı yürüyüşe gideceğiz inşallah..Yoksa evde pek bunalıyor insan ki ben haftada 2 kere falan kesin çıktığım halde bunaldım..Napim ben sevmem öyle evde kalmayı:))

Sen de çok bahane üretme bakimm, Büşracığımın da dediği gibi yeğen istiyoruz:))

GÜL ne güzel yazmışsın,ama yok canım yok beni bu hafta hiçbişey mutlu edemez,hormonlarım sağolsun......şey bir de camlarım o kadar kirli ki zaten dışarıyı göremem........guclubacismile

az kaldı az haftaya Cumartesi bahar temizliği yapıcaz,ondan sonra evde okuma yaptırıcam,ondan sonra annemin komşularınıda çağırıcam,benimde eski komşularım tabii......ondan sonra bizimkileri ve diğer arkadaşları alırım yemeğe,zaten ondan sonra da inşallah hamile kalırım,misafir falan ağırlayamam......

oooooh plan yapmak ne güzel yaaaaa

valla benim kafamın tasını attırmasınlar gelirim oraya var ya doğduğuna pişman ederim onları ya çıldırcam ne manyak adamlar yaaaaa klava: kötükedihüso

canim insalah bakalim nedense bilmiorum ama hic kendimi yemiorum stresli degilim insallah boyle devam eder ve tebrikler hamilesiniz duyarim insallah deniz hanimi opuyorum tatlim
canim kusura bakma cikmam lazimdi dun gece ALLAH kabul etsin canim kan testi ayin 12sinde insallah iyi haberler veririm size
limburg yarın doktordan gelince hemen yaz merakta bırakma bizi dualarımız seninle rabbim yardımcın olsun öpüyorum seni
ravzacim kan testi ayin 12sinde canim ya keske yarin olsaydi dualarinizi eksik etmeyin hadi elini cabuk tut sende canim
degilmi aslinda bende oyle dusunuyorum ama kafam karisti iste
canim cok sagol cok zor gunlerdi gercekten yine de minik oglusumu unutmus degilim onun adinin gecmedigi bir an bile olmuyor evde diger kayiplarimda da cok uzulmustum ama oglusumdan sonra onlar hicbirseymis diorum cok ozluyorum onu cok keske suan kollarimda olsaydi da ben yine bu islerle tekrar hamilelikle ugrasmasaydim.evet tatlim supriz yapmis size oglus benimkide oyle olmustu dusukten iki ay sonra kalmistim izine gidicez diye diyete baslamistim ve spora gidiodum ve calisiyodum ama tutacak oldumu nasibi varsa oylede tutuyor insallah bu kez kucaginiza alicaksiniz insallah canimmm

hadi hadi bekletme sende kocisini artik bahane blup durma guluscum birak artik sende olsun olacaklar:)
hayirli haberlerle gelin insallah esterya
amin busracim amin insallah bu kez zamaninda dagana kadar beni birakmazlar canim
geleveram canim sen zaten herseyi bilion ve dua edion bana insallah olur bu kez ALLAHIM nolurrrr sende oyalanmada elini cabuk tut tatlim hadii
selam kıslar
ya dün radyoda bir şarkı dinledim ne söyleyeni anladım ne de şarkı sözleri kaldı aklımda ama şarkı çok hoşuma gitti off çıldırcam takıldı kafama
canim teoman ve aiyenin bi sarkisi var kall kalll diye bi sarki o olabilrmi acaba bende cok severim bu sarkiyi
evet canim bendim hamilelerin duasi kabul olurmus insallah ikisi birden tutar canim ve saglikla zamaninda kucaklayalim hepimiz cocuklarimizi

LIMBURGCUM guzel arkadasım insallah 12 nisanda bize bahar gibi guzel haırlı bir haber verirsin canım

Büşra cım biz iyiyiz şimdi kızım kucağımda yazıyorum bunları..Artık bu cadı kucağımda tek elimle birsürü şey yapmaya alıştım:))

Canım benim sen bırak bu işi hakkaten de bi güzel ders çalış..Hem bebeğn olunca memur olursan rahat edersin hafta sonun olur akşam çıkış saatin erken olur:))

Ama sehpa kaldırdım diye de dertlenme, millet ne işler yapıyor hiç sakınmadan..Senin meleğin de yapıştı inşallah sana hiç bi yere kıpırdamayacak doğum vakti gelene dek:))

Son düzenleme:
Limburg canım benim doğum günüm 12 Nisan..,inşallah en güzel doğumgünü hediyesini sen vereceksin bana hamilelik haberin ile:))

dinamis denden nasılsınız ,
denden yağmurlu havayı hiç ama hiç sevmem bende.burasıda bugün bir açılıyo bir kapanıyo.bende çok sıkılıyom bu havalardan.
gülüş sen hiç vakit kaybetme çalışmalara başla ne zaman tutacağı belli olmaz dimi ama.
vukuatlı bayan crawford nerelere kayboldun.dersmi çalışıyon yemekmi yedin.Allah bilir mideni yine nelerle karıştırdın lmaz:
esraben nerdesin okulamı başladın haber ver bir ara girersen.
ay hamile olan baharçelikti kutladımışım seni.doğum gününde kutlu olsun canım.bende eşimin doğum gününde ilk bebeğimi kaybetmiştim...7 nisandı.bu kez doğum günü hediyesi olacak yavrum inşallah.kendi doğum günümde de benle olacak inşallah.hatta bir kaç gün sonra gelmiş olur 38.haftada alırsa doktorum bebeği.

İnşallah canım inşallah busefer okadra ihtiyacım varki buna inanmaya
Zaten sehpa kaldırdım diye dertlenmedim canım benim kasıklarıma ağrı girdi diye panik oldum ama çokşükür oda geçti

Kızlar bu arada bu gÜn benİm doĞum gÜnÜm hayatımda en gÜzel doĞum gÜnÜnÜ bu yıl yaŞıyorum ÇÜnkÜ bebeĞİm benİmle bu yılkİ en gÜzel hedİyem o :)
canim mutlu huzurlu ve saglikli bir omur versin ALLAH insallah onumuzdeki yil esin ve bebisinle kutlarsinizzzz aminnnn
ahh busracim ahhh soyleseydin keske tasiyamam diye ama korkma ALLAHIN korudugunu kimse koruyamaz canim
LIMBURGCUM guzel arkadasım insallah 12 nisanda bize bahar gibi guzel haırlı bir haber verirsin canım
esteryacim insallah canim insallahhhh
Limburg canım benim doğum günüm 12 Nisan..,inşallah en güzel doğumgünü hediyesini sen vereceksin bana hamilelik haberin ile:))
dinamissim agliycam simdi insallah bitanem o gun mutlu haberleri veririm size cok opuyorum hepinizi cokkkkk

esterya yürü ne güzel.ama sen istanbuldamısın dumanlı havada yürümek nasıl olur bilmem.ben o yüzden nisanı bekledim.ama akşamları kaloriferler hala yanıyo.duman oluyo diye çıkmıyom.pis hava solumayayım bebeğe.gündüzde birini bulsam yürüyecek evin önünde dönüp dönüp durmak zorundayım.yokuş bizim ev malesef bebek olmasa kilo vermek için birebirde.doktor evin önünde yürü düz yol olmalı dedi.haftaya bende ne olursa olsun çıkmayı düşünüyorum .

bu ay tembellik yok zati bizim herif yakaladığı yerde Şeniz yapcak
yakalayamazsa tutuğu gibi kaydirigubbakcemile Şeniz yapcak yineeee :kedi:

limburg inşallah canım seninde güzel haberini alacaz 12 nisanda.benim amcamın kızınında ilk bebeği kızdı.ikincide tüp bebekti yine ve ikiz erkek oldu.ay seninde ikiz olsa ne güzel olur.taşıması zor olur ama olsun oh ne güzel olur.ben hep ikinci hamileliğimi ikiz istiyom.3 tane istiyom çocuk.Allah inşallah hepimizin gönlündeki muradını verecek.buna inanıyorum.:Saruboceq: sende bol bol dinlen yorma kendi 12 nisana kadar

bende ikiz cok istiyorum canim illaki bunda olacak diye degil ama hep hayalimdir ikiz insallah o hayal bu kez gerceklesir ben kimseyle paylasmirum bu durumu kimse derken kayinvalidem gorumcem eltim esim ve ben biliyoruz ama biseyleri sakli yapmak cok zor yaaa insallah RABBIM yuzumuzu guldurur ve nasip eder canim ALLAH hepimizin bebisini korusun insallah

bu ay tembellik yok zati bizim herif yakaladığı yerde Şeniz yapcak
yakalayamazsa tutuğu gibi kaydirigubbakcemile Şeniz yapcak yineeee :kedi:

yakaladığı yerde Şeniz yapsın valla kuzu yoksa senden bişey olacağı yokalsanaalsanasmile
Hiç olmazsa herifin bişeler yapsında duruma el koysunkaydirigubbakcemile3
Yoksa biz daha çok bekleriz yiğenimizi:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…