Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım ben 11. haftada gitmedim 2li teste 12. haftada gittim. Yani tam zamanında. Hem doktorum alakası yok dedi. Tesadüf olabilir yani.Free Betahcg olayını dün sordum yok dedi doktor.

doğum günün kutlu olsun canım yaaaa inşallah seney doğum gününde minişin kucağında beraber üflersiniz mumları nice güzel yıllara a.s.

amin canım benim inşallah

kızlaaarrrr şimdi bi kadın doğum uzmanı dr geldii araba alacakmış ayak üstü konuştuk başımdan geçeni ve pıhtılaşma sorunumu anlattım dr özelde çalışıyor sen gel ben sana bakarım bi bebek veririm ücret almıcam dedi
sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim öyle bi zamanda geldi ki ama ben kendi drumuda çok seviyorum ve bidaha alttan muayene olmaya dayanamam herhaldeeeeee

Ne güzel işte. İyi olucak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Aman be alttan muayene neki ya. Ne acılara göğüs gerdin guluscum.Sorun etme o küçük detayı lütfen. Ayağına gelen fırsatı değerlendir. Okeymiiiii lmaz:

sende kendine iyi bak canım hayırlısıyla güzel haberler alacağız senden

guluscum agzindan bal damliyor insallah RABBIM bu sefer yuzumuzu guldurur bize baska cocuklari sevdirmeye mahkum etmez bizimde evimizin icini cocuk aglamasi gulmesiyle senlendirir hepimiz oyle hasret ve oyle hazir ki anne olmaya ahhh ahhh su biciriklar bilmiolar bir gelseler onlara nasil deli gibi bakicak anne ve babalari bekliyor onlari......

ohh iste ne guzel tatlim git tabi her iste bi hayir bi nasip vardir bak senin aklindamiydiki sanki buraya bi dr gelsede beni davet etse diye hersey nasip isi cnm bu bir isaret olabilir bence git derim.ve sunu soyliym sende dogum yapmis birisn o sancilardan sonra bence insana diger acilar viz gelir:)))

listede adımı görmek çok güzel.:teytey: allahım inşallah kucağımıza almayı nasip eder,bekleyenlere bir an önce bu haberi almak nasip olur.:Saruboceq: benim bebişiminde kalp atışları gözüktü ve inşallah hep gözükür

giderim bakalım 1 kereden bişi olmaz dimi guclubacismile
canım içimden geçeni söylüyorum işte biliyorum çünkü seni 12 nisanda mutluluktan hüngür hüngür ağlıcaz işte senle....
doğru söylüyorsun orası kesin doğum acısı vs çok çok daha farklı yaaaaa ne bileyim sanki böyle kendi halime kalınca kendi kendine olaakmış gibi geliyor tekrar ilaç kullanmak istemiyorum ama en azından bi muayene olurum artık adam ayağıma kadar gelmiş dimi fırsatı değerlendirmemek olmaz kaydirigubbakcemile3
gözün aydın canım inşallah hep güzel haberler alırız sendende sağlıkla kucağına alırsın minnoşu

limburg yeşilini gördüm geldim canım nerdesin????? yaaa ne kadar güzel bu arada hep güzel haberler yazılır oldu burada inşallah kısa zamanda bizlerinde güzel haberleri yazılır ... vala pek bi pasif duruyordum gayretlendim şu kırmızı durumu bitsin bakcaz artık çaresine... dayımlarda olduğumuz için fırsatımız olmuyor pek ama artık bu ay olmasa mayısta fire vermek yok gayretle mücadele edcez... hadi sen önden buyur ben arkandan gelirim canım...

Evet gulus. Bikereden bişe olmaz. Hem gülü seven dikenine katlanırmış napalım bizde katlanızca. Bebişler için herşey feda olsun.

gulusummm canimmm insallah yuzumuz gulsun artik

geleveram ben burdayim baska erken dogum topigine bakiordum tuhh gene karsilasamadik hadi insallah gel gaza gell hep beraber hamile kalir hep beraber dogururuz insalahhhh

Evet gulus. Bikereden bişe olmaz. Hem gülü seven dikenine katlanırmış napalım bizde katlanızca. Bebişler için herşey feda olsun.

gulusummm canimmm insallah yuzumuz gulsun artik

geleveram ben burdayim baska erken dogum topigine bakiordum tuhh gene karsilasamadik hadi insallah gel gaza gell hep beraber hamile kalir hep beraber dogururuz insalahhhh
hayırlısı herşeyin hayırlısı.......
kendimi arada sevindirik İclal aydın gibi hissediyorum ama biliyorum yaa içimden bişiler fısıldıyor bu sene çok güzel olacak diye...
güzellikler tüm güzellikler bizi bulacak bu sene....

inşallah gülüşüm buna hepimizin ihtiyacı var...

Ne güzel işte içinize hep böyle güzel şeyler doğsun kızlar. Yaz geldi ya herkezin içinde bir kelebek kanatlanmıştır şimdi.ınşallah bebekde konar göbüşlere. Ordanda kucaklara,sarmalayalım kucaklarda.
Ay ne kafiye yaptım. kaydirigubbakcemile3
Darısı hamile kalmak için çalışma yapanlara.
Tembellik yapma gülüş. sempatiksalakcinni

inşallah gülüşüm buna hepimizin ihtiyacı var...
inşallah canımcım güzel şeyler olacak
tamam tamam herifin koynuna gircem en kısa sürede 1 ay boyuncada kamp yapıcam çıkmıcam taaammm mmıııı olduuu muuuu delikafadulden

Kimseden ses seda yok. Ben en iyisi ders çalışayım. Kızlar mailinize bakın. Şimdi ufaklığın görüntüsünü atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…