vaaayyyy dr demek öyle demiş dru dinlemek lazım değil mi aklinialirimsmile delikafaduldenkocana söyle görevden kaçmasın başlatmasın kilolarına alsanaalsanasmileklava: biz yeğen istiyoz bu da çalışmasız olmaz ki kaydirigubbakcemile3 bak sana ne anlatcam benim arkadaşım çocuk istiyordu kocası esnaf işten sonra da arkadaşlarıyla gezip tozuyordu çocuk ta istemiyordu arkadaşımın bir psikoloğu var garibim doktoruna dert yanmış kocişi bulamıyorum ki çocuk yapayım diye psikoloğu da çayına ilaç at kocişe tecavüz et demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilmem yardımcı olabildim mi :roflol:
vaaayyyy dr demek öyle demiş dru dinlemek lazım değil mi aklinialirimsmile delikafadulden
bu akşam atlıcam üztüne artık
kız yazık kıııııızzzzz yeni aldı bi hevesli bi hevesli görmeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ya da ceza olarak bsikleti sakla hani yaramazlık yapan çocuklara ceza verirler ya ::roflol:
kız yazık kıııııızzzzz yeni aldı bi hevesli bi hevesli görmeee
eh akşamada artık ben heveslenirimmmm sositososito
yaa sabah spermleri daha kaliteli oluyormuş iyide ben sabah kamptan sonra yatmalıyım yatmayınca olmuo kiii sabah sabah herifi ikna etmek daha zorr akşam olsa olmaz mıııııı bilmiyorumkismile
selam kızlar keyifler nasıl bakalım
dimi ama...... gerçi bu akşamda ben yorgunluktan bişi yapamıcam herhalde hala iş yerindeyim 1 saatten öncede çıkma ihtimalim yok gibi görünüyoreldeki imkanları değerlendiriyoruz canım akşam da olur tabi sabah imkanınız yoksa sen sıkma canını yeter ki çalışın gerisi Allah kerim :)
iyilik tatlım senden ne haberselam kızlar keyifler nasıl bakalım
dimi ama...... gerçi bu akşamda ben yorgunluktan bişi yapamıcam herhalde hala iş yerindeyim 1 saatten öncede çıkma ihtimalim yok gibi görünüyor
ama olsun biz zeynayız dimi savaşçı kadınlar pes etmez herhal ve şartta kampa girilecek işte o kadar alkisalkisalkis
iyilik tatlım senden ne haber
işte o kadar aklinialirimsmileAyyyyyyyyyyynen öyle tatlım yorgunluktan ölsek te bu kamp olacakkaydirigubbakcemile3
tatlım hala müşteri bekliyorum yarım saate kadar gelecekmiş e burdada bi o kadar araba anlatcaz eve gidiş nerden baksan 20 dk 8,30 da en iyi ihtimallerle evde olcamferyat canım ben iyiyim asıl sen nasılsın adet olmadınmı daha doktora gitmişsin adet görmen için ilaç vermedimi doktor canım strese girme daha çok etkileniyorsun sakin olmaya çalış rabbim yardımcın olsun allah kolaylık versin
gülüşşş sen nasılsın hala iştemisin sen git artık evine işin gücün var daha bebiş yapacan enerjini orda tüketme
feryat canım ben iyiyim asıl sen nasılsın adet olmadınmı daha doktora gitmişsin adet görmen için ilaç vermedimi doktor canım strese girme daha çok etkileniyorsun sakin olmaya çalış rabbim yardımcın olsun allah kolaylık versin
gülüşşş sen nasılsın hala iştemisin sen git artık evine işin gücün var daha bebiş yapacan enerjini orda tüketme
feryattt
sendemi kocişi kampa aldın bendemi alsam acaba ne yapsam
canım benim ...benim derdim adet değil reglimi oldum çok şükür ama aşılamaya karar verdi doktorum ilaçlara başladık ağır geldi ,iğneler de var bir de benim antikor düzenleyici bir ilacım var ki alışana kadar vücudu kaskatı kesiyo derdim oydu benim canımcım
iyi çok şükür adet olmuşsun neden aşılamaya karar verdiniz bacım çok yorucu bi işlem biliyorum rabbim kolaylık versin inşallah çabuk alışırsın ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun
ben kocişi sanırım haftya kampa alacağımyumoşlarım hayırlısı ile büyüsünler de teyzesi şimdilik rahatım :)
hayırlısıyla büyüsünler gerisi kolay gece gündüz çalışmalara devam ama sabah en iyisi tabi gülüşün dediği gibi senin vaktin varsa sabahları boş geçme inşallah kızlar önümüzdeki ay sizlerdende hayırlı haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?