canım okudun mu bilmiyorum ama ben bebeğimihep 5. haftayı tamamlayamadan kaybediyorum birini tahlil sonucunu elime almadan diğerini de sonucu öğrendikten 2 saat sonra kaybettim ve malesef tek sıkıntım kan pıhtılaşması değilbirde antikor düzensizliği var ve bebeğimi tanımıyor vücudum .. o nedenle doktor kontrolü olmadan hamile kalmam yasak geçen ay yumurtlama günü takibi yaptırdık klomen bende kist yaptı bu nedenle de yumurtlam günü takibi iptal edildi aşılama önerildi ..bu yetmez gibi birde eşimde sorun çıktı.. dert bir değil ki Rabbim hepimize mücadele gücü versin
canım okumuşumdur kesinde unutmuşumdur bi ara biliyosunki pek girmedim topiğe o ara çok şeyi kaçırdım ve unuttuklarımda oldu yani sizleri değil öykülerinizi o yüzden kusuruma bakma bacım
beterin beteri var üzülme tedavisi var olabilecek bişey inşallah bu sefer olur ve dua etki senin neden olduğu ortaya çıkmış benim neden erken doğum yaptığımı bulamadılar bende kara kara düşünüyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
feryat aslında dediğin gibi sölenecek çok şey yok yaşayıp görecez ama doktor ve doğru teşhisde çok önemli ben bu yüzden 5 bebeğimi kaybettim bu bebeğimide kaybetek istemiyorum o yüzden iyi bi doktor bulmaya çalışıyorum sen bu konuda şanslısın ankara bu konuda çok iyi iyi doktorlar var orda rahat edersin en azından
kızzzzlaarrr ben daha yeni işten çıkıyorum hepinizi öptüm iyi akşamlar
canım altın kural iyi düşünelim iyi olsun... ben inanıyorum herşey güzel olcak.. bak bu cümle aslında bebeğimiz olcak değil. bazen öyle durumlar oluyorki ayyy iyiki bebek olmamış dedirtiyor bize yada iyiki doğurmuşum. yani herşeyin hayırlısı diyoruz kısaca. bana arada geliyorlar ama emin ol genel felsefem bu..aysudecim cnm erken dimi yaa neden bilmiom ama icimden bi ses boyle diyo bana erken yaptin seninleler hala diye insallah cnm hepimizin yuzu guler
olcaz olcazzz....guclubacismilesende sağol canım...iyisin iyisin hep birlikte çok daha iyi olucaz inşallah....
burda hemen hemen herkes bu iğneleri kullanıyor talişko... bize takıl hayatını yaşa... gitme başka topiklere derdinin dermanı burda geeelllllll gelllllllll...:kedi:benimde aynı sorunum var 2 defa kalbi durdugu için kürtaş oldum testler yapıldı fakat sonuç yok clexane igne verdi doktor sabah akşam 5 haftalık gebeyim bakalım ne olacak benim gibi CLEXANE İGNE KULLANAN VARMI ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN
zeynan kurban olsun sanaaa......guclubacismileamin hayatım seninle ilgili içim çok huzurlu ianan güzellikler bulacak bizi
hayırlı olsun canım
derlerki maydonoz yemeyin düşük yaptırır böğürtlen yemeyin düşük yaptırır adaçayı içmeyin zararlı
şimdi maydonoz bizim için yararlı aslında çünkü kanımız fazla pıhtılaştığı için maydonozun sulandırma özelliği var tabiiii günde 5-6 bağ yersen aklinialirimsmile
böğürtlenin kasılmaları önleme özelliği var eski zamanlarda doğumu yaklaşan kadınlara yedirilir yada çayı içirilirmiş kramplar azalsın diye bu yüzden insanlar düşük yapılacağını zannediyor ama değil işte kramp önlüyor
adaçayına gelince işte o gerçekten zararlı hamileler için bunu drlar söylüyor hatta hamile olmayanlar bile sadece suya batırıp hemen çıkarmaları gerekiyor adaçayı demlenmez zehirli
canım benim telaş yapma canın ne istiyorsa abartmadan ye ama sana zararı olacak turşudan hamur işinden kızartmadan ve tuzlu gıdalardan mümkün olduğunca uzak dur
erkennnnn daha erkennnnn şekercim bi dur bi dur kuzu yaaaaa
valla kadınların elinden kaçan kurtulmaz aslında erkeklerden bile daha dayanıklıyızdır tabii duygusal anlamda.....
çabuk ağlayabiliriz ama kadınların pes etmeme ve tüm duygusal zorluklarla baş edebilme özelliği var
zeynalarım benimmm sonuçlar bizi sevindirecek yılmayın pes etmeyin guclubacismile
örrrtmenimmmm... ben bu ay sınavdan kaldım kulakımı çekme olar mıııı çok acıırrr.....:kedi:kıs ben burdayım yeni geldim de hele sen kamp yaptın mı bak ay sonunda sınav var ha kaydirigubbakcemile3
süt alıp sana gelcem süzmeye....sempatiksalakcinnigülom bende daha hamile değilim ama şimdiden başladı benim cısss lar heraldem doğurana kadar kevgire döncem kaydirigubbakcemile3:roflol:
kısss kocişi yakalayıp şeniz yapcak vallaaa... önce sen kaçıyordun şimdi senin herif allah yardımcınız olsun....valla başlangıcı yaptık gazamız mübarek ola darısı diğer kamplara
ay herifi bulamıyorum ki kilo verme sevdasına düştü gitti bisiklet aldı gel diyorum gel en iyi bu şekilde kilo verirsin diyorum da bana inanmıyoo :roflol:
delikafadulden :roflol:
bundan iyi idman mı olur cici dimi ama....kocana söyle görevden kaçmasın başlatmasın kilolarına alsanaalsanasmileklava: biz yeğen istiyoz bu da çalışmasız olmaz ki kaydirigubbakcemile3 bak sana ne anlatcam benim arkadaşım çocuk istiyordu kocası esnaf işten sonra da arkadaşlarıyla gezip tozuyordu çocuk ta istemiyordu arkadaşımın bir psikoloğu var garibim doktoruna dert yanmış kocişi bulamıyorum ki çocuk yapayım diye psikoloğu da çayına ilaç at kocişe tecavüz et demiş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilmem yardımcı olabildim mi :roflol:
amma akıllıca çözümmüş valla....ama ayrıntılar var atlanmaması gereken heyytttt muzurum ben yaaa...... ayy utandımmm... :kedi:vaaayyyy dr demek öyle demiş dru dinlemek lazım değil mi aklinialirimsmile delikafadulden
bu akşam atlıcam üztüne artık
kısss kalitesini yitiren dölleyemiyo zaten yarı yolda soluk soluğa kalıp öliylerr...akşam şeniz yaptında sabah kaldııı getirtme beni oraya .... benim gibi kafana da takma sonra yumoşlar yamuk yapıyorrr.....:teytey:yaa sabah spermleri daha kaliteli oluyormuş iyide ben sabah kamptan sonra yatmalıyım yatmayınca olmuo kiii sabah sabah herifi ikna etmek daha zorr akşam olsa olmaz mıııııı bilmiyorumkismile
selam kızlar benim şu salak prolaktinim yine tavan yapmış. yarın endokrinolojiye gidecem . sanırım yarım ilaç yeterli gelmedi. bu tahlil sonucuna göre bu ay hamile kalma olasılığım yokmuş:boshayallersmile umutlarım başka baharlara kaldı yine...
sizde ne var ne yok kısssssssssssslarrrrrrrguclubacismile
selam kızlar benim şu salak prolaktinim yine tavan yapmış. yarın endokrinolojiye gidecem . sanırım yarım ilaç yeterli gelmedi. bu tahlil sonucuna göre bu ay hamile kalma olasılığım yokmuş:boshayallersmile umutlarım başka baharlara kaldı yine...
sizde ne var ne yok kısssssssssssslarrrrrrrguclubacismile
napalımmm bizim minişler fazla nazlı olcek gibi.... benim yımırtalar çatlamamış bu ayyy... kalakaldım yine... hadi beraber inşallah.....:içelim:
canım altın kural iyi düşünelim iyi olsun... ben inanıyorum herşey güzel olcak.. bak bu cümle aslında bebeğimiz olcak değil. bazen öyle durumlar oluyorki ayyy iyiki bebek olmamış dedirtiyor bize yada iyiki doğurmuşum. yani herşeyin hayırlısı diyoruz kısaca. bana arada geliyorlar ama emin ol genel felsefem bu..
olcaz olcazzz....guclubacismile
burda hemen hemen herkes bu iğneleri kullanıyor talişko... bize takıl hayatını yaşa... gitme başka topiklere derdinin dermanı burda geeelllllll gelllllllll...:kedi:
zeynan kurban olsun sanaaa......guclubacismile
örrrtmenimmmm... ben bu ay sınavdan kaldım kulakımı çekme olar mıııı çok acıırrr.....:kedi:
süt alıp sana gelcem süzmeye....sempatiksalakcinni
kısss kocişi yakalayıp şeniz yapcak vallaaa... önce sen kaçıyordun şimdi senin herif allah yardımcınız olsun....
bundan iyi idman mı olur cici dimi ama....
amma akıllıca çözümmüş valla....ama ayrıntılar var atlanmaması gereken heyytttt muzurum ben yaaa...... ayy utandımmm... :kedi:
kısss kalitesini yitiren dölleyemiyo zaten yarı yolda soluk soluğa kalıp öliylerr...akşam şeniz yaptında sabah kaldııı getirtme beni oraya .... benim gibi kafana da takma sonra yumoşlar yamuk yapıyorrr.....:teytey:
canım benim yaaa
benim komşum yüksek prolaktinle hamiş kalabilmişti bünyeye göre değişiyor ama sen tedavini ol tabi ihmal etme canım
muco, nergis, melek , umutluyuz ve feryad bacılarımmmm.... hepinizi allaha emanet eder hayırlı akşamlar dilerim. kocamın yanına gidip biraz hasbihal edelim.. özlemişim kendisiyle sohbet etmeyi... hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar...
inşallah yarın gidecem bakalım.inşallah düzene çabuk girerde önümüzdeki aya umut olur bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?