bide bu aralar kociş futbol turnuvalarına katılıyor. haftada 3 kez maça gidiyor iki kezde stada kondüsyon çalışmaya gidiyor. artık önümüzdeki ay kapıyı kilitleyip anahtarı yutacamguclubacismile camdan hayatta kaçamaz 5. kattayız...kesin bir kamp gerekiyor önümüzdeki aya feryad
iyi akşamlar arkadaşlar
doktordan geldim,doktorum beni gebeleri muayene ettiği yatakta görünce (çatala falan çıkmıyorum ben artık ) bir sevindi bir sevindi,''kaç ay oldu hamile misin?'' dedi,''yok hocam daha 3 ay olmadı,sizi dinliyorum ben dedim........
muayenem iyi geçti,''gebeliğinden önce kafamızda hiçbir soru işareti kalmasın tekrar üniversiteye git tüm tahlillerini göster,bakalım başka birşey isteyecek mi genetiçiler'' dedi........aslında ben biliyorsunuz genetik uzmanları ve İzmit'te bu konuda en iyi olan Prof.la da görüşmüştüm başka tahlile gerek yok demişlerdi ama,doktorcumun dediğinide yapıcam,gidip bir de onun önerdiği doktordan görüş alıcam.......
14.gün tekrar çağırdı,yumoşlara bakacak galiba......
birde arkadaşlar çok önemli bir bilgi verdi,Fraksiparin yasaklanmış,bir dahaki gebeliğinde İnnohep kullanacağız dedi,İnnohep ile daha sağlıklı sonuçlar alındığı kanıtlanmış ,gittiği bir kongrede konuşulmuş bu konu,Clexan kullanmayacağım yani artık
ben topicte geçmiş sayfalarda okumuştum İnnohep in gebeler için daha uygun olduğunu zaten,bilginiz olsun,doktorlarınızla paylaşın bence.....
:roflol: :roflol: :roflol: öldürdün beni kız sabah sabahcanım altın kural iyi düşünelim iyi olsun... ben inanıyorum herşey güzel olcak.. bak bu cümle aslında bebeğimiz olcak değil. bazen öyle durumlar oluyorki ayyy iyiki bebek olmamış dedirtiyor bize yada iyiki doğurmuşum. yani herşeyin hayırlısı diyoruz kısaca. bana arada geliyorlar ama emin ol genel felsefem bu..
olcaz olcazzz....guclubacismile
burda hemen hemen herkes bu iğneleri kullanıyor talişko... bize takıl hayatını yaşa... gitme başka topiklere derdinin dermanı burda geeelllllll gelllllllll...:kedi:
zeynan kurban olsun sanaaa......guclubacismile
örrrtmenimmmm... ben bu ay sınavdan kaldım kulakımı çekme olar mıııı çok acıırrr.....:kedi:
süt alıp sana gelcem süzmeye....sempatiksalakcinni
kısss kocişi yakalayıp şeniz yapcak vallaaa... önce sen kaçıyordun şimdi senin herif allah yardımcınız olsun....
bundan iyi idman mı olur cici dimi ama....
amma akıllıca çözümmüş valla....ama ayrıntılar var atlanmaması gereken heyytttt muzurum ben yaaa...... ayy utandımmm... :kedi:
kısss kalitesini yitiren dölleyemiyo zaten yarı yolda soluk soluğa kalıp öliylerr...akşam şeniz yaptında sabah kaldııı getirtme beni oraya .... benim gibi kafana da takma sonra yumoşlar yamuk yapıyorrr.....:teytey:
sen merak etme hocam o iş tamam......tabi canım herifin gönlünü hoş tutmak gerek sonra gülüşün ki gibi yan çizmesin :) gerçi ben gülüşe talimat verdim olmadı çayına ilaç atcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar arkadaşlar
doktordan geldim,doktorum beni gebeleri muayene ettiği yatakta görünce (çatala falan çıkmıyorum ben artık ) bir sevindi bir sevindi,''kaç ay oldu hamile misin?'' dedi,''yok hocam daha 3 ay olmadı,sizi dinliyorum ben dedim........
muayenem iyi geçti,''gebeliğinden önce kafamızda hiçbir soru işareti kalmasın tekrar üniversiteye git tüm tahlillerini göster,bakalım başka birşey isteyecek mi genetiçiler'' dedi........aslında ben biliyorsunuz genetik uzmanları ve İzmit'te bu konuda en iyi olan Prof.la da görüşmüştüm başka tahlile gerek yok demişlerdi ama,doktorcumun dediğinide yapıcam,gidip bir de onun önerdiği doktordan görüş alıcam.......
birde arkadaşlar çok önemli bir bilgi verdi,Fraksiparin yasaklanmış,bir dahaki gebeliğinde İnnohep kullanacağız dedi,İnnohep ile daha sağlıklı sonuçlar alındığı kanıtlanmış ,gittiği bir kongrede konuşulmuş bu konu,Clexan kullanmayacağım yani artık
ben topicte geçmiş sayfalarda okumuştum İnnohep in gebeler için daha uygun olduğunu zaten,bilginiz olsun,doktorlarınızla paylaşın bence.....
günaydın bitanem olumunekankayizsmile çok mutlu oldum demek herşey yolunda hadi bakalım desene buay sende kampa gireceksin yumurta takibi yaptığına göre süper bir haber bu opuyorumnanaktaniyi geceler
sabah açanlara günaydınnnnn
iyi akşamlar arkadaşlar
günaydın canım nasıl olsun müdür toplantıya çağırıyor 15-20 dk sonra dönerim kaybolma haaaagülüş günaydın cnm nasıl gidiyorr?
günaydın canımiyi geceler
sabah açanlara günaydınnnnn
hamiş kaldında doğum iznin kaldıııı ayyyyyy uzun vadeli plan yassak bize kuzuuuu.....valla biraz falan değil baya baya bi nazlı bunlar anacım.... şimdi her hesap yapıyorum.bu ay hamile kalırsam doğum izni ne zmana gelir falan filan baya bi uzun düşünüyom ama ... bilmiyorumkismile
teşekkür ederim örrrtmmenimmm...:dance:canım çalışıp başarılı olamayanlar ayrı :teselli: onların kulakını çekmem emeğe saygı duyarım ben ammaaaaaaa tembellik edenlerin kulakını kopararım alsanaalsanasmileklava:
sen sütü hazırla ben yakında o kıvama gelerim hergün bir göbük bir kol iğnem var bu ayın sonunda işe yarar benim kevgir :roflol::roflol:
yavvv o talimatta bi eksik yokmu ... uyku ilacı uyucak adammm sonraaaa uyancak gene kaçcak... amaaaaaa....:kedi:tabi canım herifin gönlünü hoş tutmak gerek sonra gülüşün ki gibi yan çizmesin :) gerçi ben gülüşe talimat verdim olmadı çayına ilaç atcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heee dağı alcak dumanı yüksekk... netcez böyle bilmem ki...hayırlısı canım yaaa var bu tosbaların zamanı amma gel gör ki anneleri sabırsız bizi hiç düşünmüyo bu sıpalarklava:
yut anahtarı yut en doğru çözüm bu olurrr mantıklı destekliyorum seni....bide bu aralar kociş futbol turnuvalarına katılıyor. haftada 3 kez maça gidiyor iki kezde stada kondüsyon çalışmaya gidiyor. artık önümüzdeki ay kapıyı kilitleyip anahtarı yutacamguclubacismile camdan hayatta kaçamaz 5. kattayız...kesin bir kamp gerekiyor önümüzdeki aya feryad
iyi bilgi tuttum ben seni yaaa... sağoll teşekkür ederiz efemm...alkisalkisalkisiyi akşamlar arkadaşlar
valla gülüm ne zaman gelir diye bakıyorum...günaydın fıstıkım...huuuuu bu saatte uyanık zeynalarrrrrrr
napıonuzzzzz
iyi akşamlar arkadaşlar
ben kahvaltıya giderrrrr........... gelince görüşürükkkk....... kısllarrr... öpüldünüz...
canımmm iyiyimmm ve farkettiysen yoğunum :hulya:gulus nasılsın canıııım
canımmm iyiyimmm ve farkettiysen yoğunum :hulya:
bu ekran nerden baksan 20 dkdır açık her kelime arasına bir tlf yada bir müşteri düşüyor ohaoldumsmile ne istatistik yaparmışım beaaa
sen nasılsın şekerrrrrrrr
süper bişi buuuuuuu bak son günün artık evinde rahat rahat oturabilirsin uzanabilirsinevt farkettim canım
bende bugün biraz yoğunuum faturaları falan sisteme giriyorum
Bugün iş yerinde son günüm
Ama hiç çalışacak halimde yok
Acayip uykum geliyor gözlerim kapanıyor
miğdem çok kötü bulanıyorboshayallersmile:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?