Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

iyi olur yoksa hayatta bulaman sen herifi :) neyse gülüm sen önce şu hormonlarını birr yola koy da boşa stres yaşama bari ondan sonra rabbim hepimize yardım etsin inş.bilmiyorumkismile

iyi akşamlar arkadaşlar

doktordan geldim,doktorum beni gebeleri muayene ettiği yatakta görünce (çatala falan çıkmıyorum ben artık ) bir sevindi bir sevindi,''kaç ay oldu hamile misin?'' dedi,''yok hocam daha 3 ay olmadı,sizi dinliyorum ben dedim........

muayenem iyi geçti,''gebeliğinden önce kafamızda hiçbir soru işareti kalmasın tekrar üniversiteye git tüm tahlillerini göster,bakalım başka birşey isteyecek mi genetiçiler'' dedi........aslında ben biliyorsunuz genetik uzmanları ve ızmit'te bu konuda en iyi olan Prof.la da görüşmüştüm başka tahlile gerek yok demişlerdi ama,doktorcumun dediğinide yapıcam,gidip bir de onun önerdiği doktordan görüş alıcam.......

14.gün tekrar çağırdı,yumoşlara bakacak galiba......

birde arkadaşlar çok önemli bir bilgi verdi,Fraksiparin yasaklanmış,bir dahaki gebeliğinde ınnohep kullanacağız dedi,ınnohep ile daha sağlıklı sonuçlar alındığı kanıtlanmış ,gittiği bir kongrede konuşulmuş bu konu,Clexan kullanmayacağım yani artık

ben topicte geçmiş sayfalarda okumuştum ınnohep in gebeler için daha uygun olduğunu zaten,bilginiz olsun,doktorlarınızla paylaşın bence.....

bende fraxsparin kullanıyorum 34. haftamdayım endişe ettim şimdi... ne gibi zararı varmış canım doktorun açıklama yaptımı

:roflol: :roflol: :roflol: öldürdün beni kız sabah sabah
ay çatlıcam gülmekten artık kahkahalarla güldüğümden müdürüm soruyor noluyoo diyee :roflol: :roflol:
tabi canım herifin gönlünü hoş tutmak gerek sonra gülüşün ki gibi yan çizmesin :) gerçi ben gülüşe talimat verdim olmadı çayına ilaç atcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen merak etme hocam o iş tamam......
gerçi önümüzde iki kamp daha var ama olsun... :kedi:
olmazsa o zaman gazozuna ilaç atcam hocam....

iyi geceler

sabah açanlara günaydınnnnn
günaydın bitanem olumunekankayizsmile çok mutlu oldum demek herşey yolunda hadi bakalım desene buay sende kampa gireceksin yumurta takibi yaptığına göre süper bir haber bu opuyorumnanaktan

canım ya kafam karıştı bana drum başta clexan iyi diğeri kemik erimesi yapıyo demişti.diğeri derkende fraxiparinden bahsetmişti.zaten kaliteli olan bu demişti.içerikleri aynıysa nasıl böle dedi kafam karıştı.dediğin iyi oldu canımcım cmt.dr gidicem bir ifadesini alıyım h e h e.artık adam benden korkuyo haa.gene ne öğrendin gel bakalım diyo her gittiğimde...

iyi geceler

sabah açanlara günaydınnnnn
günaydın canım
valla biraz falan değil baya baya bi nazlı bunlar anacım.... şimdi her hesap yapıyorum.bu ay hamile kalırsam doğum izni ne zmana gelir falan filan baya bi uzun düşünüyom ama ... bilmiyorumkismile
hamiş kaldında doğum iznin kaldıııı ayyyyyy uzun vadeli plan yassak bize kuzuuuu.....lmaz:

teşekkür ederim örrrtmmenimmm...:dance:
tabi canım herifin gönlünü hoş tutmak gerek sonra gülüşün ki gibi yan çizmesin :) gerçi ben gülüşe talimat verdim olmadı çayına ilaç atcak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavvv o talimatta bi eksik yokmu ... uyku ilacı uyucak adammm sonraaaa uyancak gene kaçcak... amaaaaaa....:kedi:

hayırlısı canım yaaa var bu tosbaların zamanı amma gel gör ki anneleri sabırsız bizi hiç düşünmüyo bu sıpalar klava:
heee dağı alcak dumanı yüksekk... netcez böyle bilmem ki...

yut anahtarı yut en doğru çözüm bu olurrr mantıklı destekliyorum seni....

iyi bilgi tuttum ben seni yaaa... sağoll teşekkür ederiz efemm...alkisalkisalkis

huuuuu bu saatte uyanık zeynalarrrrrrr
napıonuzzzzz
valla gülüm ne zaman gelir diye bakıyorum...günaydın fıstıkım...

Canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.
yakında sendende güzel haberi alcaz desene
iğne konusundada benim doktorum clexane önermişti en az zararlısı bu demişti
kafam karıştı şimdiCADIARZU

ben kahvaltıya giderrrrr........... gelince görüşürükkkk....... kısllarrr... öpüldünüz...

afiyet olsun kuzu
ben artık sabahları bişey yiyemiyorum yesemde hemen geri çıkarıyorum:çok üzgünüm:
bulantılarım başladığına göre bebeğimin kalp atımlarıda başlamıştır heralde

evt farkettim canım
bende bugün biraz yoğunuum faturaları falan sisteme giriyorum
Bugün iş yerinde son günüm
Ama hiç çalışacak halimde yok
Acayip uykum geliyor gözlerim kapanıyor
miğdem çok kötü bulanıyorboshayallersmile:gitme:

süper bişi buuuuuuu bak son günün artık evinde rahat rahat oturabilirsin uzanabilirsin
ahhhhhh ahhhhh boshayallersmile

arkadaşlar merhaba
üniversitedeki Doç.le görüştüm ınnohep daha uzun etkili dedi,clexan zararlı falan demedi endişe etmeyin,mesela clexan 12 saat etki ediyorsa ınnohep daha uzun süre etki ediyormuş

ayrıca ben kampa girmiyorum kıslar doktorum 1 ay daha bekle dedi,ama yumoşlara bakacak,beklemesem mi yaa,bu seferde olumsuz bişey olursa keşke bekleseydim derim,en iyisi doktorumu dinlemek.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…