kısssss öğlen oldu öğlen yasakkelime yeme bu kadarben kahvaltıya giderrrrr........... gelince görüşürükkkk....... kısllarrr... öpüldünüz...
canım drun daha iyi bilir tabii durumunu bir aycık fazla uzun bisüre değil nasıl olsaarkadaşlar merhaba
üniversitedeki Doç.le görüştüm İnnohep daha uzun etkili dedi,clexan zararlı falan demedi endişe etmeyin,mesela clexan 12 saat etki ediyorsa İnnohep daha uzun süre etki ediyormuş
ayrıca ben kampa girmiyorum kıslar doktorum 1 ay daha bekle dedi,ama yumoşlara bakacak,beklemesem mi yaa,bu seferde olumsuz bişey olursa keşke bekleseydim derim,en iyisi doktorumu dinlemek.....
herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
canımbenim inan bende çok üzgünüm ne olur kendini yıpratma canımsın yaaaa :çok üzgünüm:herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
süper bişi buuuuuuu bak son günün artık evinde rahat rahat oturabilirsin uzanabilirsin
ahhhhhh ahhhhh boshayallersmile
sağol canımıniçi hayırlısı bakalımEvet canım ya zaten 2gündürlü iş yerinde zor duruyorum valla
Kusmamak için kendimi zor tutyorum ama başaramıyorum
Hiç olmazsa evimde daha rahat olurum uyurum uzanırım
Darısı sana kuzu ya olumunekankayizsmile
herkese selam.5 gun süren bir kanamayla yeni hamileligim sona ermis bulunmakta.allah isteyenelere versin.rabbim kimseyi evladiyla sinamasin :çok üzgünüm:
kızlar merhaba nasılsınız
büşra gülüş muco umut sevgim napıyorsunuz
gülüş dün kaçta çıktın işten çokmu geç gittin eve
merhaba canım iyiyim yine uğraşıyorum dün 8,30 gibiydi çıktığım 9da evdeydim Allahtan kociş yemek konusunda sorunlu değil hemencecik beraber bi makarna yaptık yedik ama saat 10 olmuştu offf gözlerim yarı açık yarı kapalı kampa girdik :kedi: bide ben onu uyutacaktım göya :roflol: onun yerine ben uyudum vallaaa aklinialirimsmilekızlar merhaba nasılsınız
büşra gülüş muco umut sevgim napıyorsunuz
gülüş dün kaçta çıktın işten çokmu geç gittin eve
canım gecmıs olsun dondunmu turkıyeye rabbım cemremını bagıslasın sana kısmet ıste kıb cabuk toparlan emı canım....
sagol canım sen nasılsın ben bızım zıllosla ugrasıyom cok kotu bı huy edındı sabah 5 olmadan yatmıyo valla artık gozlerımızden uyku yaggıyo sen nasılsın canım
MELEKK rabbım sabırlar versın sıze yazını gorunce cok uzuldum dıyecek bı soz bulamıyorum rabbım hakkımzda hayırlısını versın dualrım senınle canımmm
merhaba canım iyiyim yine uğraşıyorum dün 8,30 gibiydi çıktığım 9da evdeydim Allahtan kociş yemek konusunda sorunlu değil hemencecik beraber bi makarna yaptık yedik ama saat 10 olmuştu offf gözlerim yarı açık yarı kapalı kampa girdik :kedi: bide ben onu uyutacaktım göya :roflol: onun yerine ben uyudum vallaaa aklinialirimsmile
ARKADAŞLAR BENDE 2-3 gündür acaip bi şişkinlik var nefes alamıorum sankii acaba yumurta ilaçları yapmış olabilirmi ?
tatlım klomen ve beraberinde içtiğin yumurta için olan ilaçlar şişkinlik iştah açma mide bulantısı yapar merak etme normal yaniARKADAŞLAR BENDE 2-3 gündür acaip bi şişkinlik var nefes alamıorum sankii acaba yumurta ilaçları yapmış olabilirmi ?
canımsın sen yaaaaa ağzından bal damlıyor ballllah canım yaa biraz daha gayret inşalah sen bu bebiş işini başaracan az kaldı dayannnhihoyyyt kocişine uyku yok o uyusa bile ısrarla uyandırkaydirigubbakcemile tabi sende uyumadan ayakta kalabilirsensempatiksalakcinni bak inşallah sonunda böle olacaksın:CüvCüv::CüvCüv: inşallah rabbim hakkında hayırlısını versingüzel allahım göbüşüne bi melek kondursun
merhaba canım geçmiş olsunn sanırım yumurta takibi yaptırıyorsun ama bu konuda bilgim yok ama burda yumurta takibi yaptırmış arkadaşlar var eminim onlar sana yardımcı olacaktır yeniden geçmiş olsun
iyi olmana sevindim canım senin zilli nasıl büyümüştür ne kadarlık oldu şimdi gece uykusu yok demek çok zor oluyodur öle ah zilli ah neyse sağlığı yerinde olsunda sende biraz geç yatıver napalım onlar için herşeye değer rabbim bizede nasip etsin
canım meleğe bişeymi oldu yazını okudum demişsin ama meleğin yazısını göremedim ne yazmışki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?