tamam canım neredeyse tüm kadın doğumcuları tanıdım:))hımmmm ozamn kandaki sorundan olabilir.evet katılıyorum bende çok uğraştım doktor bulabilmek için şimdikinden memnunum çok şükür.konyadasınız galiba , yakın zamanda büyük ihtimalle bende konyaya taşıncam o zman konyadanda bi doktor bulmam gerekecek sizden doktor tavsiyesi alcam ona göre doktor bulunnnn:))))))))
ayyyyyy inşallah canımmm hadi hamile ol ve bana umut olllllll.çok sevindim. bende grip olmuşum valla çarşamba ankaraya kontrole gidcem ama bu halle nasıl gidcem bilmiyorum , adetin kaçıncı günündesin sen tatlımm ilaçmı kullandın yumurta için.
Allah iyiliğini versin kız daha erken erken ama gerçi hazırlıklı olm ak lazım değil mi ben de daha hazırlamadım. çatlağa gelince ise aynen bende bacaklarıma sürmedim çatladım çatır çatır, göbeğimde bişi yok elhamdülillah belli olmaz gerçi, Allahım bebişimizi versinde çatlaklar önemli değil artık.
ama be hamile kaldığımı öğrendikten bir iki gün sonra adet oluyorum...çok sürmüyokicnm degerlermiz aynı bana soylenen hamıle kalınca iğne ve aspırın kullanmam gerektıgı ama ben buradakı arkadaslar gıbı hamıle kalmadan basladım aspırıne coraspırın 100 luk kullanıyorum.doktor ılla hamıle kalınca bunları yasıcaksın dıye bısı yok dedı ılk gebelık te olur ıkıncısınde olmaz yada ılk gebelıkte hıcbısey yokken ıkıncısınde bu sorun cıkan bıssuru hasta var dedı.
doktorun da soyler muhtemelen ama hamıle kalıesan muhtemelen ıgne onerecektır sana
cok gecmıs olsun bır kızın varmıs allah bagıslasın onda boyle sorunlar yasamamıssın.
hayırlısı buda bızım kaderımız sabır ve dua ile inş. bunun ustesınden gelıcez
kızlar size bir şey soracağım yine :) ben Eylül ayının 26 sında hasta olmuştum, bu ay da 21 Ekim gibi bekliyorum.. bugün rutin tahlillerimi yaptırırken her ihtimale karşı betahcg de yaptırdım, 2 çıktıSonradan yükselebilir miki acep sizce yoksa 5 in altında olduğu için negatif mi? hiç heveslenmesem mi?
ne bileyim canım ya 28 hafta bitti.erken gelirse kuzu.babası anlamaz.çanta alıcam da karar veremiyom.niveanın bakım malzemeli çantası var.bir de lulabyın çantaları var aynı zamanda kendi çantan olarak da kullanıyosun.için de biberonluk falan var.bakalım.biraz tuzlu ama.
ben 451 bilem gördüm ama şu anda adet olmayı bekliyorum...rabbim hayırlısını versin hepimiz için
gel o zaman...geldiğinde de haberim olsun tanışırız...hem hemşoyuz hem meslektaşduruşah hoşgeldin hemşeriymişiz özledim konyayı çok. hele o kebabı yok muu :1rolleyes:
ah bu erkekler ah.hep düşünmeden hareket ederler.ee tabi pazar kimse yok benim canım çok sıkkın kızlar dün sinir krizi geçirdim. kendime bir türlü hakim olamadım. eşime de kızgınım, ya düşünebiliyor musunuz benim düğünümde hiç bişi yapmadılar halım yok perdem yok hep eski ee bende doğumdan önce alalım diyordum almasak bile doğum için biriktirdiğimiz parayı yeğeninin düğünü için verdi eşim, ve benim düğünüm sanki yaaabierşey harcamışlar gibi benim çoçuğunum veya evimin parasını elimizden alıyorlar. sabrettim kaç zamandır dün patladım işte iyiy olmadı kendi ablama patladım ara da o kanadı yazık çok kötü oldu sizde gönlünü almak için ne yapayım bir hediye felan mı, ama bebeğime bişi olacak diye çok korktum hemen acile gittim bişi olmamış elhamdülillah ama sinirim hala geçmedi nasıl kendimi sakinleştireceğim yaaaa.
güzinnnnn.çok sevindim sağlıklı olmanıza.çok az kaldı bebişinin gelmesine.butün sıkıntıları unutturacak sana.herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim
bak halolmuş.abla bu hiç küser mi?Bu arada kızlar ablamdan geliyorum üzülmüş ama belli etmedi bana özür diledim, bir yapma çiçek götürdüm çünkü etrafımda çiçekçi yoktu, özür diledim, önemli değil ben bebeğe bişi olacak sandım dedi o kadar emek çekiyorsun dedi. Bende özür diledikten sonra rahatladım. neyse küsmemiştik ama buzları erittik.
iyi akşamlarrr.hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr.......
gel o zaman...geldiğinde de haberim olsun tanışırız...hem hemşoyuz hem meslektaş
:))))bende alanyalıyım ama burada görev yapıyorum:)))Biz Alanya ya taşındık ama abim orda yaşıyor. Sonra da Mersine geldim okumaya evlendim kaldım:)Ah canım benim İnşallah Uşakta görev yapıyodum ben ilişik keserken geçmiştim kebap yiyememiştim etliekmekle idare ettim konyalımısın aslen? Özlüyorum ben konyayı
:))))bende alanyalıyım ama burada görev yapıyorum:)))
bizimkide 100.yıl spor salonunun karşısında....biliyomusun oraları...ben alanyada okumadım...AAAAA çok hoş yaaa bizim ev ufuk kolejinin oralarda ben de Alanyada Anadolu lisesinde okudum
bizimkide 100.yıl spor salonunun karşısında....biliyomusun oraları...ben alanyada okumadım...
ben anlamıyorumki güzelim..ben sonucu kopyalayayım sen yorumla...banada anlat:)))duruşah senin pıhtılaşma faktörün neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?