Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tamam canım neredeyse tüm kadın doğumcuları tanıdım:))

ne bileyim canım ya 28 hafta bitti.erken gelirse kuzu.babası anlamaz.çanta alıcam da karar veremiyom.niveanın bakım malzemeli çantası var.bir de lulabyın çantaları var aynı zamanda kendi çantan olarak da kullanıyosun.için de biberonluk falan var.bakalım.biraz tuzlu ama.

ama be hamile kaldığımı öğrendikten bir iki gün sonra adet oluyorum...çok sürmüyoki

aysude muhtemelen bir haftalık diyet verir.sonra tekrarlatır.tansiyon için de tuzu azaltırsan normale döner inşallah..

merhaba ben kulübe yeni üye oldum bence çok heveslenme. benim de böyle çok umutlandığım zamanlar oldu inşallah bi gün bizlerde hamiş oluruz

bende karar veremedim canım babalar birde bizden heyecanlı oluyorlar acil bir kaç kere gittim doktora hele cumartesi acilde benden heyecanlı nts ye ilk defa bağladılar beni öyle görünce varya benim ki kendinden geçti az daha ağlayacak bişi oldu sandı Elhamdülillah bişi olmadı ama nst de hafif sancı görüldü asistan asağıdan bakacaktık ki prof geldi ve ulrtasonla baktı ve gerek yok rahim ağzı kapalı dedi de yırttım bende...

hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr.......

ah bu erkekler ah.hep düşünmeden hareket ederler.
herkese merhaba arkadaslar ....cümleten nasılsınız? ben biz iyiyiz çok şükür cuma günü hastaneden çıktım ama bilg.olmadığından haber veremedim.bi geçmişe bakayım hepinizi özledim
güzinnnnn.çok sevindim sağlıklı olmanıza.çok az kaldı bebişinin gelmesine.butün sıkıntıları unutturacak sana.
bak halolmuş.abla bu hiç küser mi?
hayırlı akşamlar kızlarrrrrrrrrrrr.......
iyi akşamlarrr.

tarfilciğim
geçtiğimiz perşembe ve cuma kimlere okudunuz.bu hafta kimlare okunacak yazarsan sevinirim.
bende grip oldum kafamı kaldıramıyorum yattığğım yerden yasinleri okuyayım boş durmayayım.

gel o zaman...geldiğinde de haberim olsun tanışırız...hem hemşoyuz hem meslektaş

Biz Alanya ya taşındık ama abim orda yaşıyor. Sonra da Mersine geldim okumaya evlendim kaldım:)Ah canım benim İnşallah Uşakta görev yapıyodum ben ilişik keserken geçmiştim kebap yiyememiştim etliekmekle idare ettim konyalımısın aslen? Özlüyorum ben konyayı

:))))bende alanyalıyım ama burada görev yapıyorum:)))

slm hanimlar,
uzun süredir giremiyorum,ama bende kizimda iyiyiz.son 3 ayimiza girdik hayirlisiyla.yeni hamilelerimiz var hayirli olsun.

duruşah senin pıhtılaşma faktörün neydi?
ben anlamıyorumki güzelim..ben sonucu kopyalayayım sen yorumla...banada anlat:)))

Moleküler Analiz [Trombofili]

SONUÇLAR

Protrombin (G20210A) : NORMAL

Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)

MTHFR (C677T) : NORMAL

MTHFR (A1298C) : NORMAL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…