yok ay alanyadaki kapalı spor salonunun karşısındayız konyada değil...evet şu an konyada görev yapıyorum..evliyim buraya yerleştik gibi bişey..ama ailem alanyada...bütün tatillerde ordayızBilmez miyim:) İlkokulu konya da okumuştum Aydınlıkevler de
aaaa pardon şeker 75.yıl kapalı spor salonuydu..asıl ben karıştırdım:))))Aaa karıştırdım ben 75. yılla onun yeri nerde??
ben anlamıyorumki güzelim..ben sonucu kopyalayayım sen yorumla...banada anlat:)))
Moleküler Analiz [Trombofili]
SONUÇLAR
Protrombin (G20210A) : NORMAL
Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)
MTHFR (C677T) : NORMAL
MTHFR (A1298C) : NORMAL
valla ben bugün öğrendim işte...yarın göstereceğim doktora...bakalım onuda öğreneceğiz...zaten en az bir doktor kadar bilgi sahibi oldukCanım doktora gösterdin mi bilmiyorum ama benim de faktör V ve MthfrA1298C heterozigot(anne ya da babadan birinden genetik olarak alınmış) iki düşük var kendi doktorum coraspin ve folik verdi gebe kalınca iğne başlıcaz ben bir de tıpa gittim hematoloğa bir kaç tetkik daha var homosistein de bakılcak ayın 11inde tekrar gitcem Bunlar Pıhtılaşma faktörlerin burda öğrendiğim kadarıyla homozigot olunca hem anne hem babadan alınmış oluyormuş ve biraz daha zor bir durummuş mutasyon olan faktör sayısı arttıkça tedavi de ona göre şekilleniyor
yooo sadece bu var elimde birde eşimle birlikte bakılmış olanlar var daha onlar çıkmamış....dediklerin oradamı çıkıyor acaba...6 hafta falan sürüyomuş onun çıkması...şimdilik çıkanlar bunlar...Tüm tetkiklere bakıldı mı Protein S C??
yooo sadece bu var elimde birde eşimle birlikte bakılmış olanlar var daha onlar çıkmamış....dediklerin oradamı çıkıyor acaba...6 hafta falan sürüyomuş onun çıkması...şimdilik çıkanlar bunlar...
yok ben direk genetiğe gittik...tüp bebek merkezinin gönderdiğini söyledik...onlarda kanlarımızı aldılar hepsi bu canım...Tam emin değilim ben sana benden istenenleri yazıyım
Tiroid T3 T4 TSH
Protrombin Mthfr 1298 ve 677
protrombin zamanı, açlık kan glukozu, kreatinin, albumin serum,
rahim filmi
proein S,C
yok ben direk genetiğe gittik...tüp bebek merkezinin gönderdiğini söyledik...onlarda kanlarımızı aldılar hepsi bu canım...
eee şimdiden sonra işe yararmıki...kanlar verildi testler yapıldı...Bizden de istediler Kandan periferik kromozom analizi vişey çıkmadı 1 ay sürmüştü İntenetten de bi ara istersen eksik tetkik kalmasın Antikardiyolipin antikorları ve lupus antikoagülanı da istediler çünkü bunlar da pıhtılaşma faktörüymüş
ahhhh ah sen beni bi görsen delik deşik oldu mm şu 1,5 aydır..kollarım mosmor oldu...tüp bebek tedaviside yaptırdıkya...gerçi yumurta toplamada bitti benim tedavim..6 yumurta toplandı ama döllenemedi...bu faktör V ten olurmuki...yumurtaların döllenememesi yaniolsun ne olacak ki tıptaki beyinsiz doktor faktör V ve Mthfrleri istemeyi unutmuş gittik bir daha deldiler beni. Boşuboşuna 1 ayımızı yedi kadın problemde bu sonuçlarda çıktı zaten streslere giriyordum sorun nerde diye eyvahedigeldismilemeğer kadın asıl tetkikleri istememiş iyi mi
ah bu erkekler ah.hep düşünmeden hareket ederler.
güzinnnnn.çok sevindim sağlıklı olmanıza.çok az kaldı bebişinin gelmesine.butün sıkıntıları unutturacak sana.
bak halolmuş.abla bu hiç küser mi?
iyi akşamlarrr.
tarfilciğim geçtiğimiz perşembe ve cuma kimlere okudunuz.bu hafta kimlare okunacak yazarsan sevinirim.
bende grip oldum kafamı kaldıramıyorum yattığğım yerden yasinleri okuyayım boş durmayayım.
ahhhh ah sen beni bi görsen delik deşik oldu mm şu 1,5 aydır..kollarım mosmor oldu...tüp bebek tedaviside yaptırdıkya...gerçi yumurta toplamada bitti benim tedavim..6 yumurta toplandı ama döllenemedi...bu faktör V ten olurmuki...yumurtaların döllenememesi yani
cenım geçen hafta asigül ve sabrinaya cumada ben ve nergise okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?