sana özel mesaj attım canım bakarsan sevinirim
sabah kuşuyum bugün. uyku tutmadı ... bugün şeker yükleme yapılacak ve insülüne direnç gösteren şu sevimli şeker durumum tekrar kontrol edilip şeker olup olmadığı kesin tanısı konulacak... akşam telefonda bi bi doktor arkadaşımın endokrin uzmanı eşiyle konuştum ve diyetle çözülebilir canını sıkma gebelik sonrası geçecek olduğunu bil ve rahat ol dedi... gerçi rahatım ama yinede can sıkıcı bi durum işte... benim asıl canımı sıkan tansiyonumun yükselme eğiliminde olması yarın idrarda protein atımım varmı yokmu tekrar bakılacak normalde gebelerde bi miktar idrarda protein atımı normalmiş zaten ama idrar tahlilini tekrarlıcaz.. hadi hakkımızda hayırlısı inşallah....dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
sabah kuşuyum bugün. uyku tutmadı ... bugün şeker yükleme yapılacak ve insülüne direnç gösteren şu sevimli şeker durumum tekrar kontrol edilip şeker olup olmadığı kesin tanısı konulacak... akşam telefonda bi bi doktor arkadaşımın endokrin uzmanı eşiyle konuştum ve diyetle çözülebilir canını sıkma gebelik sonrası geçecek olduğunu bil ve rahat ol dedi... gerçi rahatım ama yinede can sıkıcı bi durum işte... benim asıl canımı sıkan tansiyonumun yükselme eğiliminde olması yarın idrarda protein atımım varmı yokmu tekrar bakılacak normalde gebelerde bi miktar idrarda protein atımı normalmiş zaten ama idrar tahlilini tekrarlıcaz.. hadi hakkımızda hayırlısı inşallah....dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
inşallah içine doğduğu gibidir güzelimah canım herşey yolunda olur inşallah bütün dualarım seninle..
buarada ben de şifayı fena kapmışım arkadaşlar bu ankaranın dengesiz havası dengemi bozdu. Bugün yrn regl olmam lazım onun da etkisi var bi gerginlikle kalktım yataktan. belki de hamişimdir diye de ufaktan bir umut var içimde belirtilerin aksine((
dualar içinde ol hep inşallahsabah kuşuyum bugün. uyku tutmadı ... bugün şeker yükleme yapılacak ve insülüne direnç gösteren şu sevimli şeker durumum tekrar kontrol edilip şeker olup olmadığı kesin tanısı konulacak... akşam telefonda bi bi doktor arkadaşımın endokrin uzmanı eşiyle konuştum ve diyetle çözülebilir canını sıkma gebelik sonrası geçecek olduğunu bil ve rahat ol dedi... gerçi rahatım ama yinede can sıkıcı bi durum işte... benim asıl canımı sıkan tansiyonumun yükselme eğiliminde olması yarın idrarda protein atımım varmı yokmu tekrar bakılacak normalde gebelerde bi miktar idrarda protein atımı normalmiş zaten ama idrar tahlilini tekrarlıcaz.. hadi hakkımızda hayırlısı inşallah....dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
ah canım herşey yolunda olur inşallah bütün dualarım seninle..
buarada ben de şifayı fena kapmışım arkadaşlar bu ankaranın dengesiz havası dengemi bozdu. Bugün yrn regl olmam lazım onun da etkisi var bi gerginlikle kalktım yataktan. belki de hamişimdir diye de ufaktan bir umut var içimde belirtilerin aksine((
merhaba ben kulübe yeni üye oldum bence çok heveslenme. benim de böyle çok umutlandığım zamanlar oldu inşallah bi gün bizlerde hamiş oluruz
günaydın kızlar...
okulda toplantı vardı ordaydım
okul aile birliğine seçildim
napcam bilmiom ben kendime yetişemiom((
siz nasılsınız bakalım ??
aysudecim inşallah tahlillerin temiz çıkar canım dularım seninle...
essebe canım trabzonda hangi doktora gidiyosunnasılsınız kızlarkübra 61çok üzüldüm canım.bende trabzondayım trabzonlu değilim ama eşimin görevi nedeniyle burdayız bol bol dua et rabim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?