Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hayırlı geceler, benim ziyaret saatim:)) her akşam uğramadan edemiyorum.güzincim hoşgeldin, iyi olmanıza çok sevindim. aysude umarım insüline gerek kalmadan diyetle düşer şekerin.stres yapmamaya çalış canımcım stres te tansiyonu ve şekeri çıkartıyor.herşey yoluna girecektir.benim de cuma akşam kontrolüm var. bakalım inşallah herşey yolundadır.

sabah kuşuyum bugün. uyku tutmadı ... bugün şeker yükleme yapılacak ve insülüne direnç gösteren şu sevimli şeker durumum tekrar kontrol edilip şeker olup olmadığı kesin tanısı konulacak... akşam telefonda bi bi doktor arkadaşımın endokrin uzmanı eşiyle konuştum ve diyetle çözülebilir canını sıkma gebelik sonrası geçecek olduğunu bil ve rahat ol dedi... gerçi rahatım ama yinede can sıkıcı bi durum işte... benim asıl canımı sıkan tansiyonumun yükselme eğiliminde olması yarın idrarda protein atımım varmı yokmu tekrar bakılacak normalde gebelerde bi miktar idrarda protein atımı normalmiş zaten ama idrar tahlilini tekrarlıcaz.. hadi hakkımızda hayırlısı inşallah....dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...

aysude kalbini ferah tut.herşey normaldir umarım.
arkadaşlar ben dışardan özel doktora gidiyorum normalde.hafta sonu tahliller yapılacağından 1 hastaneye gittim.ordaki doktor eleviti artık kullanmana lüzum yok dedi ve calcimaz-d3 birde magnezyum verdi.kendi doktorumu aradım,kalsiyum ve magnezyum verdi dedim.ilaç isimlerini söyleyemedim çünkü reçetede doktorun yazısı okunmuyordu.bana kalsiyum ve magnezyumu kullanabileceğimi ama eleviti bırakmamamı söyledi.calcımax ın prospektüsünde de gebelerde denenmemiştir falan yazıyor.bu ilacı kullanan var mı aranızda?birde elevitle birlikte bu ilaçlarıda kullanabilirmiyim sizce?

ah canım herşey yolunda olur inşallah bütün dualarım seninle..

buarada ben de şifayı fena kapmışım arkadaşlar bu ankaranın dengesiz havası dengemi bozdu. Bugün yrn regl olmam lazım onun da etkisi var bi gerginlikle kalktım yataktan. belki de hamişimdir diye de ufaktan bir umut var içimde belirtilerin aksine ((

Son düzenleme:
inşallah içine doğduğu gibidir güzelim

ınsallah canım hislerın dogru cıkar ınsallah
benımde az kaldı regl gunume
kızlar yaadet olursakta bu ıkısı bır aradaya devammı
ya zaten su folık gunde 3 kere alıyorum
bıde aspirin
bakalım neler olacak

dualar içinde ol hep inşallah
rabbim yar ve yardımcın olsun canım

İnşallah canım, yalnız hamile olduğun zamanla regl olacağın zamanın belirtileri aynı.. Hadi bakalım.. Haberdar et bizi

Canım dualarımız seninle...İnşallah tahlillerin normal sınırlarda çıkar..

kızlar iyi dilekleriniz için sağolun. Allah herkese kalbine göre versin. çok bekletmez inşallah hepimizi kavuşturur bebişlerimize..

kızlar ben öğleden sonraya izin aldım .kendimi hem fiziksel hem psikolojik korumaya alayım bari bugün geçmeyecek yoksa...

günaydın kızlar...
okulda toplantı vardı ordaydım
okul aile birliğine seçildim
napcam bilmiom ben kendime yetişemiom((
siz nasılsınız bakalım ??

aysudecim inşallah tahlillerin temiz çıkar canım dularım seninle...

hayırlı olsun aile birliğin hehe.. bende evde oturup durmaktan çok bunaldım havalarda soğudu kendime bir hobi bulmam lazım.

nasılsınız kızlarkübra 61çok üzüldüm canım.bende trabzondayım trabzonlu değilim ama eşimin görevi nedeniyle burdayız bol bol dua et rabim gönlüne göre versin

nasılsınız kızlarkübra 61çok üzüldüm canım.bende trabzondayım trabzonlu değilim ama eşimin görevi nedeniyle burdayız bol bol dua et rabim gönlüne göre versin
essebe canım trabzonda hangi doktora gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…