Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım saol inşallah güzel haber veririm size canım geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum bugün adetimin 22. günü yumurta için ilaç kullanmadım tatlım kendiliğinden oluştu kendiliğindende çatladı kuzum bişey yapmadım yani ben

canım inan çok çok sevindim mutlu olmana
güzel haberlerinide alıcaz inşallah dualar içinde ol inşallah

saol kvrck inş. hamişimdir valla hayırlısını istiyorum rabbimden bakalım kısmet

troit ilaçlarına canım iğnelerle birlikte troit taakibine de başlayacaz onu dedim

feryad kuzum dün hastaneye gittim işte yumurtam çatlamış progestan verdi günde 2 kere sabah akşam alttan fitil gibi kullan dedi neyse bende hamile kalınca tsh yükseliyo dedim oda tsh değerimi istedi tsh 1 eylülde 0.969 du 18 ekimde yani dün 1.814 olmuş hocaya dedim oda normal sınırlarda bişey olmaz dedi adetin gecikince gel gebelik testi bakalım dedi ama ben genede tedbirli davranmak istiyorum o yüzden cuma günü tekrar tsh için kan vericem yükselme olursa doktora gidicem hapımın ayarını yapsın bide cuma gününe hamileysem eğer bhcg de çıkarmı sonuç kuzum ya bugün adetimin 22. günü cumaya adetimin 25. günü oluyo napsam acaba tatlım bana bi akıl verin benim korkum adetim geçikince test yaptığımda geç kalmış olmamak için önceden yaptırmak istiyorum

Canım Cuma günü bence tahlilini yaptır.. Biliyorsun bizler için gebeliği erken belirleyebilmek çok çok önemli.. İnşallah bebiş yoldadır :))alkisalkisalkis

merhaba,
clexane iğnelerin şekli mi değişti, bilginiz var mı acaba?

kahvelokum hoşgeldin.....seni tekrar burada görmek çok güzel,ben bu gebeliğimde innohep kullanıyorum ama clexan değişmiş,enjeksiyondan sonra kendi otomatik atıyormuş.....içimden bir ses güzel haberler ile döndüğünü söylüyor,hayırlısı olsun.....

teşekkür ederim dende.. hatırlanmak ne güzel..
güzel haber var mı ben de bilmiyorum çünkü yine geçen yıl aynı ayda olduğu gibi reglim geçikti ve yine evde yaptığım çizgide silik ikinci çizgi çıkıyor... şimdi kanamam olacak mı diye, yüreği ağzında bekliyorum.. yine de tedbir almak için bugün eczaneden clexane istedim ama tuhaf hatta kokutucu bir şırınga geldi... tırstım :)
sen nasılsın tatlım..

canım hayırlısı Rabbim seninle olur inşallah Dualarımız seninle :Saruboceq:

Canım Cuma günü bence tahlilini yaptır.. Biliyorsun bizler için gebeliği erken belirleyebilmek çok çok önemli.. İnşallah bebiş yoldadır :))alkisalkisalkis

demi melis ya bende öyle diyorum cuma günü yaptırcam bakalım hayırlısı inş. yoldadır bide 2 gebeliğimdede hamileliğimi öğrendikten 4- 5 gün sonra kaybettim geç kalındı yani ben tsh baktığımda 11 e yükselmişti zaten kan pıhtılaşmasıda varmış tabi gerçi benim sonucum mthfr 1298 homozigot diğerleri normal bana doktor hep iğne kullanmana gerek yok aspirin yeterli dedi 3 kere sordum bakalım neler olacak oda kafama takılıyo ama eşimde doktor ne derse onu yap diyo işte hayırlısı

güzincim çok geçmiş olsun canım dört gözle senin güzel haberlerini bekliyorduk..şükür geldin...inş..bir dahaki sefere doğumun için sabırla bekleyip güzel haberlerini alırız...yüreğini ferah tut canım

canım bencede bi kan testi yap cuma günü
hem inşallah vardır seviniriz hemde
önceden tedbirini alırsın:)))

evet canım yaptırıcam bakalım doktorlar biraz daha esnek oluyolar bizle pimpirikli napalım ama 2 düşüğü ben yaşadım doktorlar değil o yüzden tedbirli olmak istiyorum bakalım hayırlısı inş. hep beraber seviniriz canım benim saol

canım sen hematologa gidiyormuydun? Mehmet erdem mi sana iğne kullanma dedi? Gerçi benim hematolog, bu arada halen değiştiremedim :), dün bana mthfr 677 nin daha önemli olduğunu söyledi. Benim 677 ve 1298 heterozigot.. Yani daha şanslı olabilirsin belki de
Bu arada senin doktordan 2 kasım 16:45 e randevu aldım opuyorumnanaktan

tarfiiiil biliyorum sıkıldın benden ama şu yasin sıralarını bana özelden gönderir misin? Her hafta her hafta rahatsız etmiyim artık utanıyorummm:kedi::kedi::kedi:

canım bıkmak ne demek yazarım tabi ama şimdi annemlerden geldim bi bakayım dedim yarın yazayım yemek falan yapcam şimdi

canım hayırlısı Rabbim seninle olur inşallah Dualarımız seninle :Saruboceq:

Aysudem sen heyecandan da uyumamışsındır. meraklanma iyi olacak herşey Allaha havale et yardımcımız O birtek şifa Allahtan.

Canım dualarımız seninle...İnşallah tahlillerin normal sınırlarda çıkar..

dualar içinde ol hep inşallah
rabbim yar ve yardımcın olsun canım

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... maalesef gebelik diyabeti gelişmiş ... pazartesi 100 gr şeker yükleme tekrar yapılacak ona göre insülün yada diyet kararı verilecek hayırlısı bakalım bundada bi hayır vardır inşallah........

kahvelokum hoşgeldin hamişmisin bi kan testi yaptır öğren canım hadi inş hayırlısı olsun
uzun zamandır uğramıyordun buralara özlettin kendini canım

hoşgeldin kahvelokum...inşallah güzel haberlerle geldin. özeline yazdım canım. görüşürüz...olumunekankayizsmile

canım yumurtlama gününün en erken 10 ya da 11. günü yaptırsan daha iyi olur sanıyorum ben tabi bu cumaya mı gelir bilemem rabbim gönlüne göre versin inş. tsh ını sık aralıklarla ölçtürmende bence sakınca yok ama beta hcg erken yaptırdığın tahlilde çıkmayabilir bunun için de çok üzülme böyle bişi olursa
merhaba,
clexane iğnelerin şekli mi değişti, bilginiz var mı acaba?

hoşgeldin canım unutmadık ne seni ne çalıkuşunu ne celen i hatta özledik bileolumunekankayizsmile
canım ben eski halini mi desem yeni halini mi desem bu hallerden birini bilmiyorum ama benim elimde şişman bir şırınga var :) ilaç bitince de kendi atıyo ucu ...iğnenin ucu da kalın

bu çok güzel bir haber ben bile umutlandım bak şimdi keşke beta hcg baktırsaydın daha iyi olurdu sanki ... neyse inş. bizi umutlandıran minik ordadır ve sıkı sıkı sarılır sana

Protrombin (G20210A) : NORMAL

Faktör V Leiden (G1691A) : HETEROZİGOT (G/A)

MTHFR (C677T) : NORMAL

MTHFR (A1298C) : NORMAL

aysude cim bu tahlilden bişi anladın mı sen baya araştırmıştın bunu yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…