hımmmm ozamn kandaki sorundan olabilir.evet katılıyorum bende çok uğraştım doktor bulabilmek için şimdikinden memnunum çok şükür.konyadasınız galiba , yakın zamanda büyük ihtimalle bende konyaya taşıncam o zman konyadanda bi doktor bulmam gerekecek sizden doktor tavsiyesi alcam ona göre doktor bulunnnn:))))))))
ayyyyyy inşallah canımmm hadi hamile ol ve bana umut olllllll.çok sevindim. bende grip olmuşum valla çarşamba ankaraya kontrole gidcem ama bu halle nasıl gidcem bilmiyorum , adetin kaçıncı günündesin sen tatlımm ilaçmı kullandın yumurta için.
canım inan çok çok sevindim mutlu olmana
güzel haberlerinide alıcaz inşallah dualar içinde ol inşallah
troit ilaçlarına canım iğnelerle birlikte troit taakibine de başlayacaz onu dedim
canım saol inşallah güzel haber veririm size canım geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum bugün adetimin 22. günü yumurta için ilaç kullanmadım tatlım kendiliğinden oluştu kendiliğindende çatladı kuzum bişey yapmadım yani ben
saol kvrck inş. hamişimdir valla hayırlısını istiyorum rabbimden bakalım kısmet
feryad kuzum dün hastaneye gittim işte yumurtam çatlamış progestan verdi günde 2 kere sabah akşam alttan fitil gibi kullan dedi neyse bende hamile kalınca tsh yükseliyo dedim oda tsh değerimi istedi tsh 1 eylülde 0.969 du 18 ekimde yani dün 1.814 olmuş hocaya dedim oda normal sınırlarda bişey olmaz dedi adetin gecikince gel gebelik testi bakalım dedi ama ben genede tedbirli davranmak istiyorum o yüzden cuma günü tekrar tsh için kan vericem yükselme olursa doktora gidicem hapımın ayarını yapsın bide cuma gününe hamileysem eğer bhcg de çıkarmı sonuç kuzum ya bugün adetimin 22. günü cumaya adetimin 25. günü oluyo napsam acaba tatlım bana bi akıl verin benim korkum adetim geçikince test yaptığımda geç kalmış olmamak için önceden yaptırmak istiyorum
merhaba,
clexane iğnelerin şekli mi değişti, bilginiz var mı acaba?
kahvelokum hoşgeldin.....seni tekrar burada görmek çok güzel,ben bu gebeliğimde innohep kullanıyorum ama clexan değişmiş,enjeksiyondan sonra kendi otomatik atıyormuş.....içimden bir ses güzel haberler ile döndüğünü söylüyor,hayırlısı olsun.....
sabah kuşuyum bugün. uyku tutmadı ... bugün şeker yükleme yapılacak ve insülüne direnç gösteren şu sevimli şeker durumum tekrar kontrol edilip şeker olup olmadığı kesin tanısı konulacak... akşam telefonda bi bi doktor arkadaşımın endokrin uzmanı eşiyle konuştum ve diyetle çözülebilir canını sıkma gebelik sonrası geçecek olduğunu bil ve rahat ol dedi... gerçi rahatım ama yinede can sıkıcı bi durum işte... benim asıl canımı sıkan tansiyonumun yükselme eğiliminde olması yarın idrarda protein atımım varmı yokmu tekrar bakılacak normalde gebelerde bi miktar idrarda protein atımı normalmiş zaten ama idrar tahlilini tekrarlıcaz.. hadi hakkımızda hayırlısı inşallah....dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar...
kızlar iğnelerinizi buzdolabında mı tutuyorsunuz?
Canım Cuma günü bence tahlilini yaptır.. Biliyorsun bizler için gebeliği erken belirleyebilmek çok çok önemli.. İnşallah bebiş yoldadır :))alkisalkisalkis
demi melis ya bende öyle diyorum cuma günü yaptırcam bakalım hayırlısı inş. yoldadır bide 2 gebeliğimdede hamileliğimi öğrendikten 4- 5 gün sonra kaybettim geç kalındı yani ben tsh baktığımda 11 e yükselmişti zaten kan pıhtılaşmasıda varmış tabi gerçi benim sonucum mthfr 1298 homozigot diğerleri normal bana doktor hep iğne kullanmana gerek yok aspirin yeterli dedi 3 kere sordum bakalım neler olacak oda kafama takılıyo ama eşimde doktor ne derse onu yap diyo işte hayırlısı
demi melis ya bende öyle diyorum cuma günü yaptırcam bakalım hayırlısı inş. yoldadır bide 2 gebeliğimdede hamileliğimi öğrendikten 4- 5 gün sonra kaybettim geç kalındı yani ben tsh baktığımda 11 e yükselmişti zaten kan pıhtılaşmasıda varmış tabi gerçi benim sonucum mthfr 1298 homozigot diğerleri normal bana doktor hep iğne kullanmana gerek yok aspirin yeterli dedi 3 kere sordum bakalım neler olacak oda kafama takılıyo ama eşimde doktor ne derse onu yap diyo işte hayırlısı
tarfiiiil biliyorum sıkıldın benden ama şu yasin sıralarını bana özelden gönderir misin? Her hafta her hafta rahatsız etmiyim artık utanıyorummm:kedi::kedi::kedi:
canım hayırlısı Rabbim seninle olur inşallah Dualarımız seninle :Saruboceq:
Aysudem sen heyecandan da uyumamışsındır. meraklanma iyi olacak herşey Allaha havale et yardımcımız O birtek şifa Allahtan.
günaydın kızlar...
okulda toplantı vardı ordaydım
okul aile birliğine seçildim
napcam bilmiom ben kendime yetişemiom((
siz nasılsınız bakalım ??
aysudecim inşallah tahlillerin temiz çıkar canım dularım seninle...
Canım dualarımız seninle...İnşallah tahlillerin normal sınırlarda çıkar..
dualar içinde ol hep inşallah
rabbim yar ve yardımcın olsun canım
ah canım herşey yolunda olur inşallah bütün dualarım seninle..
buarada ben de şifayı fena kapmışım arkadaşlar bu ankaranın dengesiz havası dengemi bozdu. Bugün yrn regl olmam lazım onun da etkisi var bi gerginlikle kalktım yataktan. belki de hamişimdir diye de ufaktan bir umut var içimde belirtilerin aksine((
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum... maalesef gebelik diyabeti gelişmiş ... pazartesi 100 gr şeker yükleme tekrar yapılacak ona göre insülün yada diyet kararı verilecek hayırlısı bakalım bundada bi hayır vardır inşallah........aysude kalbini ferah tut.herşey normaldir umarım.
arkadaşlar ben dışardan özel doktora gidiyorum normalde.hafta sonu tahliller yapılacağından 1 hastaneye gittim.ordaki doktor eleviti artık kullanmana lüzum yok dedi ve calcimaz-d3 birde magnezyum verdi.kendi doktorumu aradım,kalsiyum ve magnezyum verdi dedim.ilaç isimlerini söyleyemedim çünkü reçetede doktorun yazısı okunmuyordu.bana kalsiyum ve magnezyumu kullanabileceğimi ama eleviti bırakmamamı söyledi.calcımax ın prospektüsünde de gebelerde denenmemiştir falan yazıyor.bu ilacı kullanan var mı aranızda?birde elevitle birlikte bu ilaçlarıda kullanabilirmiyim sizce?
teşekkür ederim dende.. hatırlanmak ne güzel..
güzel haber var mı ben de bilmiyorum çünkü yine geçen yıl aynı ayda olduğu gibi reglim geçikti ve yine evde yaptığım çizgide silik ikinci çizgi çıkıyor... şimdi kanamam olacak mı diye, yüreği ağzında bekliyorum.. yine de tedbir almak için bugün eczaneden clexane istedim ama tuhaf hatta kokutucu bir şırınga geldi... tırstım :)
sen nasılsın tatlım..
canım yumurtlama gününün en erken 10 ya da 11. günü yaptırsan daha iyi olur sanıyorum ben tabi bu cumaya mı gelir bilemem rabbim gönlüne göre versin inş. tsh ını sık aralıklarla ölçtürmende bence sakınca yok ama beta hcg erken yaptırdığın tahlilde çıkmayabilir bunun için de çok üzülme böyle bişi olursacanım saol inşallah güzel haber veririm size canım geçmiş olsun dikkat et kendine kuzum bugün adetimin 22. günü yumurta için ilaç kullanmadım tatlım kendiliğinden oluştu kendiliğindende çatladı kuzum bişey yapmadım yani ben
saol kvrck inş. hamişimdir valla hayırlısını istiyorum rabbimden bakalım kısmet
feryad kuzum dün hastaneye gittim işte yumurtam çatlamış progestan verdi günde 2 kere sabah akşam alttan fitil gibi kullan dedi neyse bende hamile kalınca tsh yükseliyo dedim oda tsh değerimi istedi tsh 1 eylülde 0.969 du 18 ekimde yani dün 1.814 olmuş hocaya dedim oda normal sınırlarda bişey olmaz dedi adetin gecikince gel gebelik testi bakalım dedi ama ben genede tedbirli davranmak istiyorum o yüzden cuma günü tekrar tsh için kan vericem yükselme olursa doktora gidicem hapımın ayarını yapsın bide cuma gününe hamileysem eğer bhcg de çıkarmı sonuç kuzum ya bugün adetimin 22. günü cumaya adetimin 25. günü oluyo napsam acaba tatlım bana bi akıl verin benim korkum adetim geçikince test yaptığımda geç kalmış olmamak için önceden yaptırmak istiyorum
merhaba,
clexane iğnelerin şekli mi değişti, bilginiz var mı acaba?
teşekkür ederim dende.. hatırlanmak ne güzel..
güzel haber var mı ben de bilmiyorum çünkü yine geçen yıl aynı ayda olduğu gibi reglim geçikti ve yine evde yaptığım çizgide silik ikinci çizgi çıkıyor... şimdi kanamam olacak mı diye, yüreği ağzında bekliyorum.. yine de tedbir almak için bugün eczaneden clexane istedim ama tuhaf hatta kokutucu bir şırınga geldi... tırstım :)
sen nasılsın tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?