Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:kedi:
geçmedi kuzum yarın bekliyorum kendilerini
gebeliğe baktırdım dün kanda hcg 2 çıktı
sen napıyorsun canım nasılsın?

ben adet oldum bu ay.genelde ilk denemede tutururdum ama bu defa öyle olmadı.hayırlısı.hep dua ettim.kürtaj olacaksam adet olayım diye.belkide dualarımkabul olmuştur.

ben adet oldum bu ay.genelde ilk denemede tutururdum ama bu defa öyle olmadı.hayırlısı.hep dua ettim.kürtaj olacaksam adet olayım diye.belkide dualarımkabul olmuştur.

belkide canım... dediğin gibi hayırlısı olsun..
bugün çok yazdım yine yazıyorum umutlar 1 ay rötar yaptı boshayallersmile
bu ay herkes ümitliydi benden ama olmadı :))
annemin, kayınvaldemin, görümcemin
fallarında gebiş çıkıyorum durmadan hahah

canım çok sevindim. inşalllah çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.
ya sen bakma kimsenin sözüne şu anda senden bebişinden daha önemli bişey olabilir mi????? insanlar çeşit çeşit işte düşünmeden konuşuyolar sen strese girme bak kaç gündür neler çekiyosun ne korkular atlattın yazık değil mi sana??

hayırlısı olsun cnm kasım uğurlu gelicek bence hamiş kalmayı bekleyenlere:)))) yeter ki sağlıklı bi hamilelik yaşayalım bi ay daha bekleriz nolucak. (evrene en kocamından pozitif çağrı....)

kızlar beni bi doktora gittim sanırım bununla devam etcem.clexane0,2 kullanıyordum senin kilona göre bu doz çok düşük dedi[74kiloyum] innohep0,35lik yazdı ama corasprini bırak dedi.gebelik başlayınca bırakmak lazım asprini bırakan varmı aranızda bide folik asiti kaçıncı ayda bırakıyorsunuz.

hayırlısı olsun cnm kasım uğurlu gelicek bence hamiş kalmayı bekleyenlere:)))) yeter ki sağlıklı bi hamilelik yaşayalım bi ay daha bekleriz nolucak. (evrene en kocamından pozitif çağrı....)

:lepi: tamam o zaman yaşasın kasım :lepi: :lepi:

merhaba bende topiğinize yeni katıldım sizleri okuyunca umut buluyorum Allahım sağlık kucağına almayı nasip etsin ,

merhaba bende topiğinize yeni katıldım sizleri okuyunca umut buluyorum Allahım sağlık kucağına almayı nasip etsin ,

Amin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz yaşarız umarım bu güzel duyguları... sen de aramıza hoşgeldin bu arada... a.s. sende aynı dertlerden muzdaripmisin ?

merhaba kızlar,yardımınıza ihtiyacım var acilen.3 düşük 1 kürtajdan sonra bugün itibariyle 5 hafta 5 günlük hamileyim inşallah..düşüklerden sonra yapılan testlerde faktör 5=heterozigot ve mtfhr-677-c-t =homozigot çıktı.buna göre doktor 0,4 lük clexan verd.sabah akşam vurulacakmışım.sizce bu doz fazla değilmi?ikinci sorum ise istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve bu dozu bana normal bi kadın doğumcu verdi.bu dozu bu konuda uzman birinin mi ayarlaması gerekiyordu?cevaplarınız benim için çok önemli.ne yapacağımı şaşırdım çünkü.acil tavsiyelerinizi bekliyorum... teşekkürler..

canım geçmiş olsun doktorun uzman mı bilmiyorum ama benim kide senin ki gibi amam sadece c-t homozigot değilim ama öbürleri aynı. doktorunun dediğini uygula canım fakat iğne dozu için hematoloğa gitmeni tavsiye ederim eğer uzman kadın doğumcu değilse hematologtan yardım alıyorlar.

canım stress çok önemli ama kendine iyiy bak başkalarını hiççte önemseme bebişine bak sen bu arada kanamam bende de olmuştu ilişki yasağı gelmişti birde yere oturma ve acı da yeme canım baharattan uzak dur bir dene

canım cevabın için çok teşekkür ederim.doktorum uzman kadın doğumcu ama bu konu yani kan pıhtılaşmasında ne kadar iyi,ondan emin diilim.güvenemiyorum pek..bu konuda uzman anadolu yakasında iyi bir doktor arıyorum.ayrıca benim durumumda olan arkadaşlar bu doz yani sabah akşam 0,4 clexan nasıl?

banu13 Rıza Madazlı var,Prof.bence ona bir git,riskli gebeliklerde uzman,iletişim bilgilerini netten bulabilirsi sanırım.......

limonluçay sen sabırlısın demek ki maşallah,ben öyle durumlarda çok fevri oluyorum,hemen alev alıyorum,senin yaptığın en doğrusu belkide,bazı insanlar için değmez....Rabbim hakkından hayırlısını versin canım,eski pozitif ruh haline bir an önce dön bakiim......herşey çok ama çok güzel olacak......

eminecim canım kimsenin bir yere gittiği yok buralardayız memlekete gittim yıllık izne 1 ay yoktuk ondan yazamadım hiç çok yoğun geçti geçen senede gitmemiştim biliyorsun hamilelikten dolayı ama bu sefer tadını çıkardım bomba gibi döndüm süperim
denden canım ben iyiyim dediğim gibi buralardayım sadece yazamadım o kadar sen nasılsın iyimisin canım

eminecim geçmiş olsun tatlım iyimisin şimdi grbe nerde yakalandın sen benimle birlikte memleketemi geldin yoksa bizim oralar çok soğuktu soba yakıyolardı o derece sopuktu izmirdemi soğuktuda üşüttün sen neyse şimdi iyimişsin çok sevindim

merhaba geçmişe bir göz attım, sık giremediğim için birikiyor :)))toptan okuyorum.feryadçım seni bende merak etmiştim,iyi olmana sevindim.biz burada birbirimize ne kadar destek olsakta bebek için öncelikle eşinle arayı sıcak tutman lazımkaydirigubbakcemile3anlarsın ya, aklinialirimsmilegeçen gün eşim diyorki seninle dışarı çıkmayı özledim ; bende dedimki hamile kalmadan önce yalvarıyordum hadi dışarı çıkalım bu günlerimizi ararız diye,ama sonra evde pinekleyip kalıyordu tv, maç vs.şimdi yatmak zorundayım doktordan doktora çıkıyorum sadece.ilişki yakınlaşma,herşey de yasakohaoldumsmilesynı evi paylaşan iki arkadaş gibi olduk.o yüzden bence de bu günlerinizi iyi değerlendirin.wie canım lekelenmen geçer umarım.imkanın varsa yat bir süre wc dışında kalkma.stres hayatımızın heryerinde bizimle malesef.canderyanın hamileliğine çok sevindim.rabbim kucağına almayı nasib etsin.hamile kalmak isteyen tüm arkadaşlara da rabbim doğru zamanda hayırlı hamilelikler nasib etsin.omman bence de kaşıntın için bir doktora görünmelisin. eğer enfeksiyon falan varsa ki oda kaşıntı yapar, hamile kalmayı da engeller.

cnm benımde aynı ama homozıgot deil.bende anad. yakasındayım.ben tavsıye uzerıne üsk. yunusemre hast. gıttım cok memnunlar o hastaneden ve hastane calısanlarından.
bır cok arkadas dogum yaptı doktorumla konustuk kan pıht. ıle dogum yapan hastaların oldugunu sağlıkla dogum yaptıklarını soledı.
bende yınede arastıryorum bu konuda uzman varmı dıye ama hepsıde genelde ozel muayene oluyo onlar 150 200 falan fıyatları ben o kadar veremem sahsen.zaten doktor kadar hastanede onemlı.
ben devlet hast. gıtmek ıstemıyorum. bır cok hastaneyede gıttım ama buradan memnun kaldım.
iğne konusundan kullanan arkadaslar daha ıyu bılgı vereceklerdır.
sen anad. yak neredesın cnm ?

öncelikle hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..
bende mthfr 677 homozigot mutasyonluyum bana dr.um 0,4 ten az 0,6 dan
yüksek kullanamayız dedi ama ben günde bir kez kullanıcam hamile kaldığımda..
eğer içine sinmiyorsa endişelerin, şüphelerin varsa bir hemotolog ve iyi bir
kadın doğum prof.una git...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…