canım dün çocuk kardiyoloji uzmanı ile görüştüm çalıştığım hastanede bebeğin fetal ekosunu çekti.. Asprin konusunu sordum o biz kardiyologlar pek hoşlanmıyoruz asprinden kalpte bir yerin erken kapanmasına sebep oluyor bu durumdan hoşlanmıyoruz dedi... Ama onun dışında kimseden asprin konusunda bişey duymadım.... Folik asite gelince 13. Haftaya girdiğinde bırakacaksın tatlım çünkü bu haftadan sonra bebeğin nöral tüp defekti riski ortadan kalkıyormuş ve gerek duyulmuyor folik asite....kızlar beni bi doktora gittim sanırım bununla devam etcem.clexane0,2 kullanıyordum senin kilona göre bu doz çok düşük dedi[74kiloyum] innohep0,35lik yazdı ama corasprini bırak dedi.gebelik başlayınca bırakmak lazım asprini bırakan varmı aranızda bide folik asiti kaçıncı ayda bırakıyorsunuz.
canım bu düşüklerin coraspin ya da benzeri sulandırıcı bir ilaç kullanmana rağmen mi gerçekleşti?
Canım İnşallah hepimiz Allahıma emanetiz hamile olanları sağlıkla kavuşturusn olmayıp özlem çekenlere nasip etsin ama bence en önemlisi bizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin
şen hoşgeldin seni tekrar burada görmek çok güzel
kızlar beni bi doktora gittim sanırım bununla devam etcem.clexane0,2 kullanıyordum senin kilona göre bu doz çok düşük dedi[74kiloyum] innohep0,35lik yazdı ama corasprini bırak dedi.gebelik başlayınca bırakmak lazım asprini bırakan varmı aranızda bide folik asiti kaçıncı ayda bırakıyorsunuz.
ilk düşüğümde ne olduğunu bilmediğimden daha kontrole gitmeden kanamayla sonuçlandı. 2. ve 3.sünde bebek aspirini be progestan kullandım. 2.de kese bile görülmedi kendiliğinden sonlandı. 3. sü mol gebelik çıktı. bu 4.aslında diğerlerine göre en normal gelişen gebeliğim bu. mol gebelikten sonra 1 yıl zorunlu korunduk. bu dönemde tüm testlerimi yaptırdım. tekrar hamile kaldığımda iğnelere başladık hemen. kese görünür görünmez. doktorumda dedi öncekilerinde zaten bir anormallik varmış diye. şimdi hem iğne kullanıyorum hemde coraspin. ama sadece bebek aspirini ile hamileliği devam edenlerde var. test sonuçlarına bakıyor herşey.
arkadaşlar ben iğnemi kendim vuruyorum ama kollarımda yer kalmadı çok sertleşti ve herdefasında baya bi kanıyor kanaması normalmi??Birde bacağınızın neresinden vuruyorsunuz?Yardımcı olursanız sevinirim...
kızlar bi şey sorucam ovulasyon tarihine göre hangi günlere dikkat etmek lazım. yoksa sadece ovulasyon gününe mi denk getirmeliyiz???????
büşra feryad nasılsınız kıslar
güzinden haberi olan var mı arkadaşlar.....
canım benim idare ediyorum çok şükür
bu arada ödemle başım dertte
dün doktor kontrolümüz vardı
10 günde 1kilo600gram almışım buda sırf ödemmiş
çok kızdı doktor kılcal damarlarımda kanama yapmış
bacağımdaki damarlar hep kızarmış
önce hiç böyle bi sorun yaşamadım hiç ödemim olmadı
ne olduysa doktora gitmeden birgün önce şişmeye başladım
bugünde uyandım yüzüm ellerimde şişmiş parmaklarımı katlayamıyorum
hergün düzenli yürüyorum tuzluda çok yemiyorum needen ödem oldu anlamadım kuzu
sen nasılsın bebişimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?