Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım dün çocuk kardiyoloji uzmanı ile görüştüm çalıştığım hastanede bebeğin fetal ekosunu çekti.. Asprin konusunu sordum o biz kardiyologlar pek hoşlanmıyoruz asprinden kalpte bir yerin erken kapanmasına sebep oluyor bu durumdan hoşlanmıyoruz dedi... Ama onun dışında kimseden asprin konusunda bişey duymadım.... Folik asite gelince 13. Haftaya girdiğinde bırakacaksın tatlım çünkü bu haftadan sonra bebeğin nöral tüp defekti riski ortadan kalkıyormuş ve gerek duyulmuyor folik asite....

banu13, öncelikle gebeliğin hayırlı olsun.
aynı pıhtılaşma faktörlerine sahibiz, şu anda 10 kasımda 2 yaşını dolduracak bir kızım var çok şükür...bende sabah akşam 0.3 lük kullanmıştım, yani günlük toplam 0.6 lık...hatta bazen iğnemi bulamadığımız zamnalarda 0.4 lük sabah akşam uyguladığımız zamanlarda oldu...özellikle faktör v de sıkıntı olduğunda iğne dozunu yüksek tutuyor hekimler, bu arada aynı zamanda günde 1 tanede coraspin alıyordum ben...aspirin kullanmıyorsan 0.4 sabah akşam ancak yetecektir diye düşünüyorum ama sen yinede bir hematoloğa giderek fikir al, için rahat etsin, sonuçta kanın fazla sulanması da sıkıntı yaratabililyor...sevgiler

canım bu düşüklerin coraspin ya da benzeri sulandırıcı bir ilaç kullanmana rağmen mi gerçekleşti?

ilk düşüğümde ne olduğunu bilmediğimden daha kontrole gitmeden kanamayla sonuçlandı. 2. ve 3.sünde bebek aspirini be progestan kullandım. 2.de kese bile görülmedi kendiliğinden sonlandı. 3. sü mol gebelik çıktı. bu 4.aslında diğerlerine göre en normal gelişen gebeliğim bu. mol gebelikten sonra 1 yıl zorunlu korunduk. bu dönemde tüm testlerimi yaptırdım. tekrar hamile kaldığımda iğnelere başladık hemen. kese görünür görünmez. doktorumda dedi öncekilerinde zaten bir anormallik varmış diye. şimdi hem iğne kullanıyorum hemde coraspin. ama sadece bebek aspirini ile hamileliği devam edenlerde var. test sonuçlarına bakıyor herşey.

günaydın kızlarrrr
nasılsınız ?
sizin şu evren mevzusu benıde sardı
evrene kocaman merhaba ve kocaman pozitif enerjii :):):):):):):)

Canım İnşallah hepimiz Allahıma emanetiz hamile olanları sağlıkla kavuşturusn olmayıp özlem çekenlere nasip etsin ama bence en önemlisi bizlere de hayırlı ana baba olmayı nasip etsin

ağzınıza sağlık arkadaşlar. allah dileyen herkese sağlıkla bebişlerini kucaklarında göstersin. sevgiler...:Saruboceq:

selam canım, ben clexane 0,4 kullanıyorum. bunun yanında coraspin 100 ve folbiol. sanırım 4. ayıma kadar folbiol kullanacağım. ama iğneyi ve coraspini doğuma kadar.

ben bu ay denemelere başladım.ama p..tesiden beri kahverengi akıntı geliyor.adet olmadım.testlerde negatif.ateşimde düştü.acaba coraspnden olabilirmi.

arkadaşlar ben iğnemi kendim vuruyorum ama kollarımda yer kalmadı çok sertleşti ve herdefasında baya bi kanıyor kanaması normalmi??Birde bacağınızın neresinden vuruyorsunuz?Yardımcı olursanız sevinirim...

canım belki sormuş olabilirim ama unuttum sanırım mutasyonların neydi bir de vitamin olayı kafamı çok karıştırıyor bana folik plus ve coraspin dışında birşey vermedi neden acaba? özellikle bu hastalık çıktıktan sonra hiçbir doktora güvenmez oldum bi de üstüne dr un dalgınlığı ben tedirgin etti sonuçları göstermeye gittiğimde gebelik başlar başlamaz gel iğne başlıcaz dedi bıraktı ben her seferinde bir kenara yazıyorum soracağım soruları sordum coraspin kullananlar var diye aaaa dedi evet getir yazalım demez mi uçan tekmeyle dalcaktım kadına Çok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka: tamam anladık yoğunsun da ben zaten yeterince tedirginim bi de sen boşverirsen ne yapıcam o zaman eşimin erkek dr takıntısı olmasa bayan dra gitmeyi düşünmezdim şahsen benim şansımdan sanırım gittiğim tüm bayan drlar terelelli çıkıyorsempatiksalakcinni

canım burdaki arkadaşlar tekniklerini söylemişti çok şişlik ve acı olmuyormuş o zaman özellikle karından 45 derecelik dik açıyla demişlerdi sanırım arkadaşlar görür görmez cevap veriyorlar sağolsunlar

kızlar bi şey sorucam ovulasyon tarihine göre hangi günlere dikkat etmek lazım. yoksa sadece ovulasyon gününe mi denk getirmeliyiz???????

Son düzenleme:
kızlar bi şey sorucam ovulasyon tarihine göre hangi günlere dikkat etmek lazım. yoksa sadece ovulasyon gününe mi denk getirmeliyiz???????

Canım benim arkadaşım adetinin 7. günü nasılsa olmaz diye korunmamış sonra SÜPRİİİİİİZ melek gibi bir kızı oldu şimdi. darısı bize İnşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bacaktan iğne diz kapağına ve bacağının üst tarafına elini koyacaksın arada kalan boşluklara yapacaksın....bacağında yağ doku fazla ise hiç acımıyor,ama ben bacaktan değil koldan daha rahat ettim ve de tabii göbekten....ayrıca iğneyi dik batırırsanız daha az acıyor....

büşra feryad nasılsınız kıslar
güzinden haberi olan var mı arkadaşlar.....

canım benim idare ediyorum çok şükür
bu arada ödemle başım dertte
dün doktor kontrolümüz vardı
10 günde 1kilo600gram almışım buda sırf ödemmiş
çok kızdı doktor kılcal damarlarımda kanama yapmış
bacağımdaki damarlar hep kızarmış
önce hiç böyle bi sorun yaşamadım hiç ödemim olmadı
ne olduysa doktora gitmeden birgün önce şişmeye başladım
bugünde uyandım yüzüm ellerimde şişmiş parmaklarımı katlayamıyorum
hergün düzenli yürüyorum tuzluda çok yemiyorum needen ödem oldu anlamadım kuzu

sen nasılsın bebişimiz nasıl

bu arada ben iğnelerimi hala göbekten yapıyorum ama artık felaket ağrıyo ((((((((((
bir kere bacağımdan yapmayı denedim ama canım çok yandı yapamadım

ah canım yaa,geçmiş olsun....ödem gebelikte kaçınılmaz......bol bol sıvı tüketmek ve tuzu kesmekten başka yapabileceğimiz bişey yok sanırım.....benimde geçen hafta bacaklarım falan hafif şişti,doktorum tahlil istedi temiz çıktı çok şükür,bu kadar ödem bu aylarda normal panik yapma dedi,bende rahatladım..onun dışında aynıyız:bbo:çok şükür iyiyiz,yeni bir demir ilacı deniycem bakalım içebilecek miyim....piyasadaki tüm markaların demir ilacını denediğim için sponsor olmalarını istemeye karar verdimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…