- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
canım homozıgotlara daha cok tavsıye edılıyor bende 2heterızogot var bende gebelık oncesı 2ay aspırın kullandım.listemize bakarsan kendı mutasyonunla aynı olanlara nasıl tedavı uygulandıgını gorursun.bu konuyu aratırmanı tavsıye ederım benım bundan oncekı doktorum hıc bırsey kullanmayacaksın demıstı gebelık oncesı ve sonrasında :44::26:arkadaşlar bende 677 mthfr homozigot var.doktorum gebelik öncesi sadece folik asit önerdi.aspirin kullanmana gerek yok dedi.ama bakıyorum burda herkes aspirin kullanıyor.aspirinın ne faydası var gebelik öncesi kullanımda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfennnn!!!bi de adet dönemınde de kullanmaya devam ediyormuyuz????
aspirini kesmiyoruz devam edıyoruz regl donemındede canım.bır zararı yokArkadaşlar bende liseteye kendimi ekledim sorum vardu görülmedi galiba adet olunca asprin kesiliyormu
bir arkadaşımdada kan phtılaşması varmış dr. Onada gebelik öncesinde corasprin vermiş ama yumurtlama tarihinden sonra kullandemiş yumurtaların gelişmesine engel oluyormuş böyle bişey duyan varmıcanım homozıgotlara daha cok tavsıye edılıyor bende 2heterızogot var bende gebelık oncesı 2ay aspırın kullandım.listemize bakarsan kendı mutasyonunla aynı olanlara nasıl tedavı uygulandıgını gorursun.bu konuyu aratırmanı tavsıye ederım benım bundan oncekı doktorum hıc bırsey kullanmayacaksın demıstı gebelık oncesı ve sonrasında :44::26:
Aspirini kesmiyoruz devam edıyoruz regl donemındede canım.bır zararı yok
trombofili testleride yapıldı cnm...immünoloji testleri seroloji adı altında birçok test yapıldı...
canım ben bir kaç doktora maille danısıp ve netten arastırıp testleri kendim ankarada yaptırdım..bugunde ugura gittik iğnenin dozunu artıracagız demekten başka hiçbirşey söylemedi...ara tatilde ankarada bir doktora gözüküp artık tekrar deneme aşamasına geçeceğim Allahın izniyle...ben anladım ki bu konuda bir doktor bulmak zor hele diyarbakırda...ugurda cok bekliyoruz akşam 7 den önce hastaneden cıkılmıyor sıkıldım daha sakin bir yer bulmak gerek...sen talip e mi gidiyorsun canım?
bir arkadaşımdada kan phtılaşması varmış dr. Onada gebelik öncesinde corasprin vermiş ama yumurtlama tarihinden sonra kullandemiş yumurtaların gelişmesine engel oluyormuş böyle bişey duyan varmı
immünoloji testlerini hangi bölümde yapıldı??
canlarım rıza madazlı ya gittim..çok harika bi insan,ne desem çok yumuşak,konuşkan.biliyorsunuz bende trombofili yok.sadece protein s vardı o da yükseldi.hiç bişeyin yok dedi.eğer düşük olacaksa hiç bir şey yapamayız o düşer dedi.ama düşmeyecek olanda ne yaparsan yap düşmez.eğer düşecekse bu bizim için daha hayırlıdır dedi.zaten kalp atışı yoksa zaten bişe yapamayız ,gidin bebek yapın dedi.hem de kaç kere :) testlerimi kaldırmamı ve düşünmememi söyledi.iğne için olabilir artk hiç sebep bulunamıyorsa iğne biz de veriyoruz dedi.ama kesinlikle garantisi yok dedi.ayrıca iğnenin antifosfolipid sorunu olanlarda işe yaradığını söyledi.iğne dozu için bi kesin sonuç olmadığını söyledi.progestan kullanımı için koca bi denizin içine 2 tane de sen taş atıyorsun vucud zaten üretiyor etkisi çok az dedi.deneyeceksiniz bir tanesi devam edecek dedi.aslında en önemli sonucun hiç gebe kalamamak dedi.ultrasondada bi sorun olmadığını üzülmememi söyledi.işte böylee.hatta doktora gitme dedi.işte böyle kızlar ben sadece eğer Allah bana o günleri gösterirse önlem amaçlı keşke dememek için düşük doz iğne kullanıcam o kadar aspirin falan yok.hatta marinkap için bebek senden alacak o vitaminleri istiyosan iç tabi dedi.o kadar rahat ki süper bi doktor.
caco saol canım dikkate alcam söylediklerini benim asıl merak ettiğim iğne nezamn kesiliyo dr devvam dedi ama ben kesldiğini duydum ppzartesi epidurale gircem o yüzden kullanmışlar doğumda nezamn kesti bilgisi olan yokmuuuuuuuu
benim ailemde anadolu yakasında oturuyor. ben bahçeciye gidicem ama pahalı bir yer. sen sadece 1 kereliğine murat beye gidebilirsin. sonrasında o seni takip eder. evine yakın bir kadın doğumcuya gidersin.beni ona yönlendiren kişi öyle yapmıştı.
canım senin problemin geçmiş bence çok güzel bir haber bu çok sevindim. protein s i yükseltmek için birşey kullanmışmıydın canım. tez vakit de bebiş müjdenide alırız inşallah.
umudum_31 benide listeye ekler misin?
izmir
2 düşük
sorun: mthfr 677 ve 1298 heterozigot mutasyon
gebelikden once: bemiks+coraspin
gebelikle birlikde: innohep igne olacakmış
gebelik durumu: beklemede
en son hamileliğimin üzerinden 8 ay geçti 2 ay daha hamile kalamazsam hamile kalmaya yardımcı olsun diye menegon iğne kullanacakmışım. aranızda kullanan var mı?
canlarım rıza madazlı ya gittim..çok harika bi insan,ne desem çok yumuşak,konuşkan.biliyorsunuz bende trombofili yok.sadece protein s vardı o da yükseldi.hiç bişeyin yok dedi.eğer düşük olacaksa hiç bir şey yapamayız o düşer dedi.ama düşmeyecek olanda ne yaparsan yap düşmez.eğer düşecekse bu bizim için daha hayırlıdır dedi.zaten kalp atışı yoksa zaten bişe yapamayız ,gidin bebek yapın dedi.hem de kaç kere :) testlerimi kaldırmamı ve düşünmememi söyledi.iğne için olabilir artk hiç sebep bulunamıyorsa iğne biz de veriyoruz dedi.ama kesinlikle garantisi yok dedi.ayrıca iğnenin antifosfolipid sorunu olanlarda işe yaradığını söyledi.iğne dozu için bi kesin sonuç olmadığını söyledi.progestan kullanımı için koca bi denizin içine 2 tane de sen taş atıyorsun vucud zaten üretiyor etkisi çok az dedi.deneyeceksiniz bir tanesi devam edecek dedi.aslında en önemli sonucun hiç gebe kalamamak dedi.ultrasondada bi sorun olmadığını üzülmememi söyledi.işte böylee.hatta doktora gitme dedi.işte böyle kızlar ben sadece eğer Allah bana o günleri gösterirse önlem amaçlı keşke dememek için düşük doz iğne kullanıcam o kadar aspirin falan yok.hatta marinkap için bebek senden alacak o vitaminleri istiyosan iç tabi dedi.o kadar rahat ki süper bi doktor.
Arkadaşlar bende liseteye kendimi ekledim sorum vardu görülmedi galiba adet olunca asprin kesiliyormu
sayıya çok takılmamak gerekir belki daha önce okuduklarımda eksik fazla vardı. bir kaç tane yanlış saymanın etkiliyceğini sanmıyorum bende. birde biz bunu okuduk illa olucak da dememek lazım. sevap yerine günaha girmekte var sonunda. niyet çok önemli dikkat etmek lazım. fazla gelir zorlanırım diye düşünen arkadaşlara yardımcı olmaktı niyetim.
selam kızlar bu foruma yazmalı uzun zaman oldu çoğu arkadaşım bebişine kavuştu darısı bekleyenlerin başına
benimde bir kızım oldu allah nasip etti fakat şimdede doğumdan sonra bel fıtığı olduğum anlaşıldı çok üzgün olmakla birlikte bu hastalıkla mücadele ediyorum düşünün kızımı kucağıma alamıyorum bile:2:
canım çok sewindim.banada recep has aynılarını söylemişti.hayırlısı bakalım.yani bunlardan tekrar tekrar anlıyoruz ki yeterki RABBİM ol desin ve olsun.yeterki RABBİM istesin.benim annem beni düşürmek için (vakti zamanında )4 katı iki soba kovasıyla çıkmış düşsün die,iğne yaptırmış bi dolu düşsün die,sonuç ben dünyadayım:)))))))))))))))
bana söylediklerininin aynısı ende senin gibi düşünüyorum keşke demememk için iğne kullanmadan duramam banada gerek yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?