Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

sevgili ravza;
yok canım şuan hamile değilim geçen ay korunmayı bıraktık bu ay adet oldum önümüzdeki aya inşalllahcanım benim ilgilendiğin ve benimle kendi sorununu da paylaştığın ve destek olduğun için çok teşekkür ederima.s.canım senin durumunada çok üzüldüm çok geçmiş olsun güzelim umarım allahım sanada buradaki tüm arkadaşlarada böyle kötü tecrübeler bir daha yaşatmaz inşallah. bende iki düşük yaptım biri 2,5 aylıktı kürtajla alındı. diğeride 7 haftalıkken kendiliğinden düştü. sonra bize ankara yolu gözüktü. bir sürü tahlil yapıldı gazide. ve mthfr677 heterozigot çıktı. gazideki doçent sadece aspirin yeterli dedi. ama benim içime hiç sinmedi. çok araştırdım gerek senin gibi buradaki kızların yardımı olsun gerekse internetten mail attığım hocaların çoğundan iğne kullanmalısın sözü geldi. zaten benimde içime sinmiyodu. şimdi hamile kalır kalmaz ankarada lütfü hocaya gidip iğneye başlamayı düşünüyorum. ankaradaki doçent bebek yokken hiç birşey kullanmamı gerekli görmedi. ama ben buradaki arkadaşların sayesinde onların kullandığının aynısını kullanaraktan şuan folbiol ve aspirin kullanıyorum. kendi kendimizin doktoru olduk valladelikafaduldensana katılıyorum canım doktorlara göre biz bir deneme yanılma metodu için kullandıkları deneklerizÇok üzgünüm çoookdediğin gibi ruhsal durumumuz bozulmuştu yıpranmışmıyız onların çokta umurunda değil. umarım allahım bizlerinde yüzünü güldürür ve kucaklarınızı boş koymaz inşallah canım. :Saruboceq:görüşmek dileğiyle sende kendine çok iyi bak olurmu:1hug:öptüm

canım sen gidip muayenehanesinde görmüşsün biraz izlenim edinmişsin . ama bazende düşünüyorumda çok kafayamı takıyoruz acaba biz bu düşük olayını:1shok:yani sonuçta kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ne kadar olayı kurcalasakta ve ne kadar panik yapsakta sonuç olacağına varmıyomumirmirmirmirhoş tabiki sırf körü körüne kaderciliğede karşıyım aslında araştırmak ve güveneceğin bir doktoru bulmak çok önemli. ve ondan sonrada bence artık başta allaha sonra o doktora güvenip yolumuza devam etmek sanırım. diyorum ya içine sinmesi çok önemli. ama ondan sonrasinıda çok kurcalamamak gerekiyo sanırım. insan çünkü gerçekten yıpranıyo. ikinci düşüğümde kahverengi akıntım gelicek diye hep korkumdan günde en az 10 kere tuvalete giderdim bir şey gelmişmi diye korka korka 7 haftaya kadar geldim. ama hergün yüreğim ağzımda yaşadım resmen. en ufak bir ıslaklıkla gözlerim dolarak yüreğim ağzımda girdim tuvalete. ömrümden ömür gitti diyebilirim sana bu 7 haftalık sürede. ama ne oldu olacak varsa yine oldu. o kadar yattım o kadar korudum bebeğimi ama allah nasip etmeyince olmadısenağlamagerçekten de bu heterozigot kötünün en iyisi bencede. ve araştırdığıma göre bu değerlere sahip olan bilmeden doğum yapan çok kadın var. düşünsene köylerdeki kadınları yada ne biliyim maddi durumu iyi olmayıp bu hastalıktan haberi olmayanları. kaç tane sağlıklı doğum yapan var değilmi. aslında bir nevi lütfü hocanın dediğide doğru eskiden aspirinmi vardı millet çatır çatır doğuruyodu . sanırım biraz relaxolmak lazım canım tabiki tedbirimizi alıp öyle kuru kuruna bir relaxlık değil yanisırnaşık şey.bundan sonraki hamileliğimi allah bana nasip ederse stres yapmaya karar verdim çünkü günler geçmiyo öyle bebek çok ağır bir yük oluyo insanın üzerinde. ne diyim güzelim çokyazdım ve çok sıktım buradaki arkadaşları biliyorum hepsinden özür diliyoruma.s.umarım hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var bir haftadır iğneyi nereye vursam kanıyor ve çok kanıyor dün göbekten vurdum pamuk tamamiyle kan oldu iğneyi çektiğimiz zaman ilaç ve kan fışkırıyor gibi atıyor pamukla bastırdım kan durdu zannettim daha sonra iç çamaşırım ve eşofmanımda bayağı kan vardı çok teleşlandım kızlar sizdede böyle bir durum oldumu iğreli vurduğumuz heryer kanıyo ve beze oluşuyor yardım edin ne olur öğleden sonra doktora gideceğim inşallah bir şey yoktur

ne iğnesi yapyon sen canım ya böle kan çıkarda çok fışkırmaz iğneni merak ettim iyicene bastır pamuğu hemen geri çekme ama damara mı denk gelyo acaba:uhm:

teşekkürler. evet ilk kaybım.
kan pıhtılaşmasını hiç farkedemediler. herşey çok normal gidiyordu. hatta 3 gün önce kontrolüm vardı ve NST ye girmiştim. bir problem yoktu. 3 gün sonra hareketlerini hissedemediğim için şüphelenip gittim ve kalbi durmuştu (( daha sonra dr pıhtılaşmadan şüphelendi ve tüm araştırmalar yapıldı. bebeğe ve bana. sonuç gen mutasyonu çıktı.

bilgi için teşekkürler. umarım herşey yolunda gider, bebeğini kucağına alırsın. herkes ve hepimiz için tabii ki...

fundacım panik yapma canım. biz kan pıhtılaşması olunca alışmışız hemen kanayan yerin durmasına:)) şimdi hem aspirin hemde iğne kanı iyice sulandırınca biraz yoğun bir kanaman olmuş olabilir. ben kullanımadım iğne ama celen diyodu çok beze yapıyo iğne vurulan yerler dye.hatta şimdi bebeği kaç aylık oldu hala bezeler duruyomuş ve morluklar bile geçmemiş. sanırım bu iğnenin etkileri bunlar. ama tabi için rahat etsin bir doktorunu ara sor istersen. şen ve celen de yokki şimdi sorardın onlara. belki kan fazla sulanmışsa doktorun dozunuda düşürür bir onuda sor istersen gidince

kızlar ya HEPARİN Mİ BUNU YAPAN:1shok

çok büyük geçmiş olsun canım diyecek başka bir şey bulamıyorum allah birdaha yaşatmasın inşalahh:Saruboceq:

kızlar ya HEPARİN Mİ BUNU YAPAN:1shok

ya canım aspirin ve heparin kanı sulandıran ilaçlar. kan pıhtılaşması tedavisinde veriliyo. ben iki aydır coraspinkullanıyorum. adetlerimde bile fark etti. daha uzun sürüyo artık. artı geçen gün kan testi yaptırdığımda daha önce verdiğim gibi değildi kanım. daha açık renkli ve daha akışkan gibiydi sanki. düşünsene iki ayda coraspin bu kadar etken olmuş. iğne + coraspin kullanmak sanırım kanı epey bir akışkanlaştırır. bu sadece benimtahminim o kadar.

merhaba 06EE. evet acı hem de çok acı...allah kimseye vermesin. neyse umarım bu son acımız olmuştur ve daha büyük acılar yaşamayız... evet banada 2 ay önceden coraspin 100, folik asit, becozyme ve diyet verdi sinan bey. ama ben asprin ve folik asiti hergün almaya başladım buradaki dr um o şekilde vermişti. bana da buradaki okuduklarımdan daha mantıklı geldi.
ben de cesaret nasıl edeceğim bilemiyorum ama aslında beklemek mi daha iyi yoksa kısa sürede yapmak mı o da bir çelişki? yaşamadan bilemeyeceğiz sanırım. acı azalmıyor aksine bu boşluk daha da yıpratıyor. korku ve endişeye gelince sanırım istediğin kadar bekle onu yok edemeyiz.....
senin de herşey gönlünce olsun. sevgiler... sen ne zaman düşünüyorsun allah kısmet ederse?

hıımm teşekkürler ya ben şu an kürtajın 12. günündeyim 3 ay koruncazda bi dahaki gebelikte HEPARİN vercekte doktor onun için sordum ilaa.s.cı merak ettim çok sağol

hepinize teşekkür ederim kızlar ilginiz için şen celen sizdende cevap bekliyorum sizdede oldumu hiç böyle iğneyi çekince kan ve ilaç ikisi birlikte akmaya başladı iğneyi çekince resmen ilaç geri attı bezelerden herhalde doktoru aradım korkma dedi 15 dakika iyice bastır dedi daha önce böyle olmuyordu iğneyi vuruyordum üstüne bastırmamıza bile gerek kalmıyordu kan gittikçe sulanmaya başladı galiba bu yüzden böyle şeyler oluyor ama 1 haftadır böyle vurduğumuz yer kanıyor anlamadım neyse bugün doktorun yanınada gideceğim olmazsa tam detaylı konuşurum hepinize tekrar teşekkürler

Aranizda aspirin allerjisi olan var mi?
Ben mahvoldum, butun umitlerim tukendi cunku malum aspirin icmemiz lazim ama aspirin allerjisi cikti bende.
Aspirinsiz bu is nasil olacak? Yerine baska bir ilac da yokmus galiba.
Sadece Claxine (Heparin) igne vurunan, aspirin almayan var mi?
Ne olur cevap verinsenağlama

geçmiş sayfalarda birisi sadece iğne kullanmıştı yanlış hatırlamıyorsam ama kimdi bilemiyorum şimdi.

canım sen kan pıhtılaşma testlerini yaptırdınmı. hangi değerde nekadarlık pıhtılaşma çıktı sende.

Canım ben daha yaptırmadım hiç bi test yani varmı yokmu onuda bilmiom bi ara yaptır getir dedi doktorum belki öbür ay yaptırırım o zaman bilgi veririm sana ya problem aslında bizde eş kaynaklıyıdı sorun ama oldu doğal olduda işte Allah verdi ama geri aldı bakcaz

canım bu testler uzun sürüyor şu an ben yaptırıyorum en az 1 ayda çıkıyor kan verdikten sonra ben martın başında başladım ve hala sonuç bekliyorum bir an önce başla baya vakit alıyor çünkü
ayrıca biliyormusun bilmiyorum ege ünv gittiğinde bir limitin var 1 yada iki test yaptırıyorsun ve eline en az altı test veriyorlar her on günde bir gitmen gerekiyor bu yeni kanun bilgine aynı gün hepsine kan veremiyorsun ayrıca genetik için eşininde kan vermesi gerekiyor kromozom testi için bu test için para vermek istemezsen 6-7 ay sonrasına sadece kan verme günü veriyorlar ama primli dedikleri doçente girersen ve para verirsen bir hafta sonrasına kan verme günü için randevu veriyorlar kanı güç bela verdikten on gün sonra kanda üreme olup olmadığını soruyorsun eğer üreme yoksa tekrar kan veriyorsun sonra 25 gün sonra sonuç çıkıyor anlıyacağın en az iki ay sürüyor bu işlemler

yinede sen bilirsin belki özelde yaptırmak istersin durumun iyiyse ama özelde çok pahalı (2 -3 bin civarı diye biliyorum) bu testler ve bu kadar ayrıntılı araştırılacağını sanmıyorum

şunuda söylemeden geçemiycem senin doktorun baya rahat galiba bi ara yaptır getir diyor sanırım ünv bu kadar uzun süreceğinden haberi yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…