canım senin bebeklerınde anomali çıkıyorsa kromozom testleri yaptırman laızm sanırırm......gecenm doktora gittim işte genetıge gıt tekrar ıncelensın fln dedi
bebekleırdne sorun yoksenı ınceleısnelr dedi ben de ne degısıcek ıncelenınce hiçbişey cunku gen kromozom değiştirilmio yanlısmıyım deıdm doğpru dıosn
tek care kan sulandırı ıalclar maalesef dedi...bu böle yanşi pgt yı sordum do9ktora senın ıhtıyacın yok bebeklerın sağlıklı senın pıhtılaşma bozuklugun kayıba sebep oluo
bebeklerın çok güzel dedi...eger durumunuz varsa pgt yı dusunun derım ben canım.....belkı arastırmıssındır ama bılmıyorsan aytınrılı sekılde yazabılırım
benım bebekleırmde hıcbi anomali olmadıgı ıcın bana tavsıye edılmıo bebeklerınde anomali yasyanalar nıcınse birebir etkılı bi işlem
uamrım hepımzı en kısa zmanada bebekelrımzıe kavusuruzz....taqbıı kı profa gidince sonucları yazıcam ben tamamen tüm detayları paylaşmaya
hazırım ve açıgım yeter kı bizden sonrakıler sorunlar yasmaaısn arastrırıken bizim kadar ugraasmasınalr yeter kı ben de son düşüğümde iğne
kullanmama ragmen düştü maalesef iğneye baslamadna once gayet güzel gelişiodu kesyeıde 3+6 nda gormutuk ama iğnedne sonra oldu
ben iğneye bağlamadım en basta ama sonradan devamlı aklıma gelip durdu acaba ıgneden mı die cidden canım kobay gibi bişiyizz
kendımın doktoru kendım olucam sanırırm bi dahakı gebelıgımde aspirinle devam edıcem ve 8-9. haftadan sıonra baslıcam iğneye cunku
konustugum bazım kişiler 8-9 haftada baslamıslar iğneye bılmıorm bakıcaz.....ınsallah sağlıkla bzıe de nasib olr canım