• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin:14:

kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin:14:

:nazar:ne güzel ardarda hamile haberi alıyoruz. rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm darısı başımıza...

:nazar::nazar:bugünlerde ne güzel haberler alıyoruz.canım hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin inşallah.dualarımız hepimiz için:nazar::nazar:

ay maaşallah:nazar::nazar:: ne güzel ardı ardına güzel haberler alıyoruz..canım çok sewindim gözünaydın RABBİM tamamına erdirsin,ben dedim ama baharda tüm canlılar hamile kalırmış diye bahar bereketi ay ne güzel:46::46:

bir tane yaptım test geçen ay 3 tane harcamıştım keşke saklasaydım :) çok sağolun kızlar Allah razı olsun.keşke gerçek olsa artık hasta olmazsam paz doktora koşıcammmm :))

İyi günler arkadaşlar.Ben de 2 aylık ve 7 aylık bebeklerimi kaybettim.Bütün testleri yaptırdık.Hiçbir şey çıkmadı.Doktorum tedbir amaçlı bu kan sulandırıcılardan kullandıracak galiba.Bunu kullanınca normal doğum yapabiliyor muyuz?:26:

İyi günler arkadaşlar.Ben de 2 aylık ve 7 aylık bebeklerimi kaybettim.Bütün testleri yaptırdık.Hiçbir şey çıkmadı.Doktorum tedbir amaçlı bu kan sulandırıcılardan kullandıracak galiba.Bunu kullanınca normal doğum yapabiliyor muyuz?:26:

öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun..yapanlar war canım ama tabi senin ve doktorunun kararı..

normalde artık bu konuya girmiyordum ne zaman girsem kötü durumlar okuyor üzülüyordum.canım Allah sabır versin sana ve eşine.ben de 2 düşük yaşadım.genetik,trombofili(pıhtılaşma) ve immünoloji testleri yaptırdım çok şükür hiç bişe çıkmadı.sen,nki gibi.bana da iğne önerdiler bugün pozitif idrar testi gördüm.ama kanda da görmeden hatta bebeğimizin kalp atışlarını duymadan inanmıcam :)yani iğne kullanıcakmıyım ne yapıcam bilmiyorum.:( sen hangi testleri yaptırdın??

Çok teşekkür ederim.Ben normal doğum yapmak istiyorum.Ama şunu da biliyorum ki insan başına ne geleceğini bilmiyor.:110: Hayırlısı olsun artık..

rica ederim..doğru söylüyorsun canım insan başına ne geleceğini bilmiyor,ama aslında en sağlıklısı normal doğum ama tabi yapabilene..

Back
X