Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

PAPATYASUREYYA bende emekli sandığına ağlıyım zaten o kan testinden 60 TL ALIYORLAR NORMALı 70 EMEKLı SANDIĞINA 10 TL ıNDıRıM YAPIYORLAR. haklısın hamileyken yolcululuk zor olur. oradada iyi doktorlar vardır eminim.

kızlar lal den haberi olan var mı ? lal inş. şu an bebeğinlesin bizim için öp kokla ve dua et sevgiler...

arkadaşım bende iki tane düşük yaptım bebekler karnımda öldü ve kürtaj oldum.genetik incelemede bi şey çıkmadı başka tahlil yapılmadı ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum sana hangi testler yapıldı?bunu nasıl öğrenebilirim?inşallah bebeğine kavuşursuna.s

lalllll kız bebegı gorunce herseyı unuttun dımıı:) ınsallah ıkınızde ıyısınızdır yaz artık merak ettık seniiiii

arkadaşlar hamd ı senalar olsun benimde 27 marta sezaryenle doğumum gerçekleşti 2 hafta önce aspirini kesti doktorum son güne kadar fraxiparine iğnemi kullandım doğumdan sonrada 6 hafta kullanmam gerekiyormuş darısı tüm isteyenlere olsun yüce Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin

canım gözunaydın rabbım guzel gunlerde buyutmek nasıp etsın darısı bızlere ınsallahhh

güzel günler çok yakında inşallah.....

canım gözunaydın rabbım guzel gunlerde buyutmek nasıp etsın darısı bızlere ınsallahhh

inşallah canım çok teşekkür ederim tekrardan darısı sizlere olsun hayırlısıyla hamile kalıp en önemlisi sağlıkla kucağınıza alırsınız sağlıklada büyütürüz inşallah

gözün aydın olsun.çok sevindim.güle güle büyüt bebeişini.Allahım bizlerede o günleri göstersin inşallah.bende 33 haftalık hamileyim.fragmin kullanıyorum 2 hafta daha kullanıp artık bitiricez dedi doktorumuz.doğum esnasında kanın durmaya bilir dedi.sen neden doğumdan sonrada kullanmışın bi bilgin var mı bana yazarsan sevinirim.

sen aspirini kesmişin iğneye devam
bende aspirine devam iğneyi bırakcaz beni bilgilendirirsen sevinirim

teşekkür ederim canım,inşallah darısı başınıza,benim dr pıhtılaşma tehlikesinin 6 hafta daha benim hayatımı riske atacağını düşünüyor o yüzden kullanmamı söyledi sonrada ömür boyu aspirine devammış.

Selvihancım , nasıl oldun canım ? Ağrıların geçti mi ? Göğüs uzmanına gidebildin mi ? Herşey yolundadır umarım...Lütfen moralini bozma , gebelikte oluyor böyle badireler...Geçecek Allahın izniyle...Bi fırsat bulduğunda yaz olur mu ? Öpüyorum canım...

sevgili tuğçe hayırlı olsun Allah güzel sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebeğinle birlikte.. inşallah bizlerde sağlıkla alırız kucağımıza..

sevgili tuğçe hayırlı olsun Allah güzel sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebeğinle birlikte.. inşallah bizlerde sağlıkla alırız kucağımıza..

sağol canım inşallah, yolun yarısından çoğunu geçirmişsin kalanınıda sağlıkla geçirir müjdeli haberi verirsin inşallah, Allah seni ve bebeğini esirgesin

sevgili tuğçe, hayırlı olsun bebeğin, güle güle büyüt, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...sevgiler

lalcimmm, umarım sağlıkla kavuşmuşsundur tatlı meleğine, allah annesine babasına bağışlasın bebeğimizi, mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür sürsün inşallah, güzellikler hep onunla olsun kötülükler ondan hep uzak dursun, yüzü hep gülsün, ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah...seni öpüyor bebişimizi kokluyorum...sevgiler...

celenim geçmişler olsun, ayy bakamican sen bu kızçeye, getir anacım bırak bana ikisini birden büyütiim..ne zaman geliyon ankaraya ya da geldin mi? kalcan mı azcık...ben çalışmaya başladım canım ya...buluşma fikri süper ama ne kadar kalcan ki? fırsat bulabilir miyiz acep? kızçeye iyi bak, gezme çok..öptüm.

papatyam, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem...hadi hep güzel haberler vermen dileğiyle...öptüm.

beni merak edip soran arkadaşlar...canlarım perşembe cuma bilgisayarı kociş işe götürüyo...onun için yazamıyom, birde işe başladım iki hafta önce offf nasıl bir koşturmaca anlatamam bebeişleriniz olunca anlıycaksınız beni...bebişle birlikte çalışma hayatına alışmak çokk zormuşşşş...ölüyorum resmen dolayıasıyla fazla vaktim olmuyo ama hepiciğinizi merak ettiğimden arada kaçamak girip okuyup çıkıyom...hepinizi çokkkk seviyorum, daima dualarımdasınız...sevgiler...

teşekkür ederim canım inşallah hepimiz sağlıkla büyütürüz Allah hiç birinin yokluğunu göstermesin

tuğçe canım hayırlı olsun bebeğin.Allahım sağlıkla buyutmeyı nasip etsin.çok sevindim canım.bu arada kaç haftalık doğum yaptın canım yazdında ben görmedimmiki acaba.

selam kızlarrr doğum yapanlar tebrik ederim darısı bizlere allah hapimize sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin.. yaa kızlar bu arada bişey duydum tabi ne kadar doğru bilemem şimdi ben mecburen sezeryan olacam yaa hep sezeryan doğumları araştırıyordum neler neler duydum bilginiz varsa paylaşın lütfen bakın yazıyı aynen aktarıyorum ;

(((Bende sezaryanla doğum yaptim.kendime geldiğimde herşey bitmiş bebeğim beni bekliyordu.ama biraz ağri oluyor yatağa koyarken her sarsilmada aci duyuyorsun. Sonra ağri kesici iğnelerle ağri kalmiyor.yanliz bir vajinayi temizleme olayi var,hemşire elini dirseğine kadar sokum içerdeki kani ve parçalari aliyoo.bu çok can yakici oluyoo.bebek yanina geldiğinde biraz sersemlik ve şaşkinlik oluyoo finalin de böyle olmasi en güzeli )))

herkeste durum böylemi acaba içindeki kan boşalsın diye alttan elle karın boşaltılıyormuş peki biz bunu hissediyormuyuz yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…