arkadaşlar hamd ı senalar olsun benimde 27 marta sezaryenle doğumum gerçekleşti 2 hafta önce aspirini kesti doktorum son güne kadar fraxiparine iğnemi kullandım doğumdan sonrada 6 hafta kullanmam gerekiyormuş darısı tüm isteyenlere olsun yüce Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
umutla sabırla yüzü gülenler :ecrin_bebek:
celen
şen
redrose
güneş
tuğçe8
veee hoşgeldin yeni umudumuzzzz oglusumuzlal 82)
ınşallah yüzü gülecekler
selvihan
sido
nazlı_03
sılaya
meryemmeryem
bkale
marguarite
lal82
funda 1980
papatya süreyya
gelgit
muamu
eserizmir
ecesem
zeynepsz
inşallah hamile kalıp üst sıralara terfi edecekler::Saruboceq:
umut_sevgim(sibel)
çimen3
alarahan
çalıkuşu
ravza
kahvelokum
sonuyok
umut7
nilüferşahh
reisdevrim37
hatice0666
cherry76(nuray)
smmm06
roselenda
canım gözunaydın rabbım guzel gunlerde buyutmek nasıp etsın darısı bızlere ınsallahhh
arkadaşlar hamd ı senalar olsun benimde 27 marta sezaryenle doğumum gerçekleşti 2 hafta önce aspirini kesti doktorum son güne kadar fraxiparine iğnemi kullandım doğumdan sonrada 6 hafta kullanmam gerekiyormuş darısı tüm isteyenlere olsun yüce Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
sen aspirini kesmişin iğneye devamgözün aydın olsun.çok sevindim.güle güle büyüt bebeişini.Allahım bizlerede o günleri göstersin inşallah.bende 33 haftalık hamileyim.fragmin kullanıyorum 2 hafta daha kullanıp artık bitiricez dedi doktorumuz.doğum esnasında kanın durmaya bilir dedi.sen neden doğumdan sonrada kullanmışın bi bilgin var mı bana yazarsan sevinirim.
gözün aydın olsun.çok sevindim.güle güle büyüt bebeişini.Allahım bizlerede o günleri göstersin inşallah.bende 33 haftalık hamileyim.fragmin kullanıyorum 2 hafta daha kullanıp artık bitiricez dedi doktorumuz.doğum esnasında kanın durmaya bilir dedi.sen neden doğumdan sonrada kullanmışın bi bilgin var mı bana yazarsan sevinirim.
sevgili tuğçe hayırlı olsun Allah güzel sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin bebeğinle birlikte.. inşallah bizlerde sağlıkla alırız kucağımıza..
sevgili tuğçe, hayırlı olsun bebeğin, güle güle büyüt, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah...sevgiler
lalcimmm, umarım sağlıkla kavuşmuşsundur tatlı meleğine, allah annesine babasına bağışlasın bebeğimizi, mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür sürsün inşallah, güzellikler hep onunla olsun kötülükler ondan hep uzak dursun, yüzü hep gülsün, ailesine vatanına hayırlı bir evlat olsun inşallah...seni öpüyor bebişimizi kokluyorum...sevgiler...
celenim geçmişler olsun, ayy bakamican sen bu kızçeye, getir anacım bırak bana ikisini birden büyütiim..ne zaman geliyon ankaraya ya da geldin mi? kalcan mı azcık...ben çalışmaya başladım canım ya...buluşma fikri süper ama ne kadar kalcan ki? fırsat bulabilir miyiz acep? kızçeye iyi bak, gezme çok..öptüm.
papatyam, herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem...hadi hep güzel haberler vermen dileğiyle...öptüm.
beni merak edip soran arkadaşlar...canlarım perşembe cuma bilgisayarı kociş işe götürüyo...onun için yazamıyom, birde işe başladım iki hafta önce offf nasıl bir koşturmaca anlatamam bebeişleriniz olunca anlıycaksınız beni...bebişle birlikte çalışma hayatına alışmak çokk zormuşşşş...ölüyorum resmen dolayıasıyla fazla vaktim olmuyo ama hepiciğinizi merak ettiğimden arada kaçamak girip okuyup çıkıyom...hepinizi çokkkk seviyorum, daima dualarımdasınız...sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?