Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar yardım nolur!!bu sabah lekelenmeler gördüm iççamaşırımda hemen progestan alıp acile gittim.bhcg 5000 çıktı kese çok küçük göründü,16 mart son adet tarihim.şimdi eve geldim çok açık renk lekelenme devam ediyor..bende faktör 5: hetero, mthfr: homo, protein c düşük. buna göre 02 clexan verdi doktor .doktordan habersiz 50 mg coraspin içiyorum

canım bence lekelenme devam ediyorsa hemen doktoruna git bence,hem progestan kullanmıyormusun normalde,sakin ol ve bence doktoruna git bakalım.. bende 4 aylık hamileyim bendede çok hafif pembe leke olmuştu geçenlerde ama devam etmeyince doktorum önemli değil olabilir demişti ama sen yinede gitt canım benim inşallah herşey yolundadır,içini ferah tut

canım lekelenmem kesildi acildeki doktor progestana başla ,7 mm kese izlendi normal dedi ama bu lekelenme ne anlama geliyor.kendi doktoruma ulaşamıyorum progestan ve aspirin vermedi dokktorum.allah korusun düşük olsa kanama böyle lekelenme tarzı olmaz değilmi .. allahım yedim bitirdim kendimi sabahtan beri ya

canım ilaçları hani doktorunun onayıyla kullansan iyi o yüzden doktorunla görüş dedim..
bak burda birçok arkadaşımızda leke tarzı şeyler yaşandı bak bendede oldu bendeki çok hafif pembe bir leke oldu devam etmedi doktorumu hemen aradım şöyle dedi;
sancı ve kanama olursa vede kanama durmazsa kork dedi ama bu tarz lekelenme çok önemli olmuyor genelde olabiliyor dedi..
bak progestan kullanımı bu tarz lekelenmeyi ve düşük tehlikesini önlüyor o yüzden doktorlar gebeliğin ilk aylarında progestanı önerir..bende kullandım düne kadar progestan kullandım bitti yani 5.aya kadar doktorum kullandırdı...
birde bu leke veya kanama ağır iş yaptığında kendini zorladığındada olabiliyor bunada dikkat et canım, bu leke olayını bende yaşadığımda doktorum yat dinlen sakın kendini yorma demişti ...

aspirini bilemeyeceğim canım onu bence kafana göre kullanma,doktorun uygun ögrmemiştir değerlerin düşüktür o yüzden vermemiş olabilir yani rastgele kullanmam ne kadar doğru olur bilemem..

doktorunla ne zaman görüşebileceksin,yinede ihmal etme sen ve kendini yorma dinlen canım

çoooook teşekkür ederim canııım içimi rahatlattın ..allah razı olsun buradaki herkezden ,senden.çarşamba gününe randevu aldım bakalım ne söyleyecek..dün çok strese girdim kızgındım öyle şeyler etkilermi bilmiyorum ama gözlerimden cıngı çıktı sinirden-tatlicadiarzu-

canım inşallah bir sorun yaşamazsın,herşey yolunda gider canım dikkat et kendine ama yinede doktorunu en kısa zamanda bulup görüşmeye bak belki önereceği bişeyler olabilir

canim insallah bisey olmaz benimde oyle lekelenmelerim oldu.
3 hafta her cumartesi lekem geldi. bebek tutunacagi zamanda rahim
asinmasi oluyomus. hic kalkmadan yat sadece tuvalet ihtiyacin icin kalk
ben surekli yattim. hic kaklmadim halen yatiyorum pek bisey yapmiyorum.
simdiden gecmis olsun insallah bisey olmaz:Saruboceq::Saruboceq:

ya kizlar ben 11 haftalik hamileyim. 11 haftadir esimle uzagim.
dun biseyler oldu. ya cok pisman oldum. sabah canim cok SIKILDI
bebege bisey olmusmudur diye korkuyorum. lekem falan yok ama kalbine
bisey olmusmudur.

ya kizlar ben 11 haftalik hamileyim. 11 haftadir esimle uzagim.
dun biseyler oldu. ya cok pisman oldum. sabah canim cok SIKILDI
bebege bisey olmusmudur diye korkuyorum. lekem falan yok ama kalbine
bisey olmusmudur.
Sılayacım , evham yapma ..Merak etme bişey olmamıştır , olsaydı belirti verirdi Allah korusun...Canım , bebeğin kalbine bişey olması mümkün değil , çünkü bebişin içi su dolu bi kese içinde ...Bu kesenin bi görevi de bebeşi dış etkilerden korumak...

Ama bundan sonra beraberlik konusunda dikkatli olsan iyi olur...İlk üç ay birçok doktor yasak koyuyor...Üç ayı bitirene kadar sen de yasağa uy bence...Baba olmak kolay değil , eşin de biraz fedakarlık yapsın...

tuğçe canım hayırlı olsun bebeğin.Allahım sağlıkla buyutmeyı nasip etsin.çok sevindim canım.bu arada kaç haftalık doğum yaptın canım yazdında ben görmedimmiki acaba.

canım teşekkür ederim yok yazmadım bende preeklampside olduğu için 37+2 de doğum yaptım bir hafta erken oldu ama hamd olsun herşey yolunda gitti

Sevdacım çok geçmiş olsun ...Meryem gereken herşeyi yazmış...ınşallah bi sorun yoktur , hayırlısıyla devam eder hamileliğin..

Kızlar Selvihandan haber gelmedi hala ....Merak ediyorum , inşallah iyidir ...Selvihancım bi fırsat olduğunda iyi olduğunu yaz lütfen...

Fundacım bugün senden de iyi haberler bekliyoruz , yüzün gülerek dön canım doktordan...Çok sevgiler...

ilkkez duydum böyle birşeyi bende sezeryan oldum ama böyle birşey yapılmadı uyurken yapıldıysa bilmiyorum genel anestezide ağrı tabiki oluyor ama iğne 10 dk içinde rahatlatıyor çıkana kadar istediğin zamanda ağrı kesici iğne vuruyorlar

canim zaten hamile kaldigimdan beri hic boyle bisey olmadi
oda korkuyor zaten bende. ama uyku esnasinda oldu.
ilk defa ama cok pisman oldum. sinirlendim.
zaten bidaha olacaginida sanmiyorum.
burayada cok ozel konu yazdim ama sizinde basinizada oldugundan yazdim.
zaten buradaki doktorlar bu konuda istediginzi yapin diyor. oradaki doktorlar gibi degiller.
yinede tesekkur ederim.:Saruboceq::Saruboceq:insallah bebelerimizi kucagimiza aliriz.

canım teşekkür ederim yok yazmadım bende preeklampside olduğu için 37+2 de doğum yaptım bir hafta erken oldu ama hamd olsun herşey yolunda gitti
Tuğçecim , bebişini Allah bağışlasın... Darısı da hepimizin başına inşallah...

Yaa bu tansiyon meselesi ne kadar kötü ..En son seren serengil bebeğini kaybetti ya , çok üzüldüm ben , hala etkisindeyim...Maalesef bizim gibi kanında pıhtılaşma olanlar , gebelikte yüksek tansiyona yatkın oluyorlarmış , bi risk faktörüymüş...Burada Lal arkadaşımızın son haftalarda tansiyonu yükselmişti , kontrol altına alınmıştı çok şükür...Senin öncesinde tansiyon sorunun var mıydı ? ılaçla mı düşürmeye çalıştınız ? Neyse ki doğum tarihin gelmiş de çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsun bebeğine ...Allah kimseye sorun yaşatmasın ne diyelim...Çok sevgiler canım...

canım teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla darısı isteyen herkese olsun,benim önceden tansiyon problemim yoktu 12-7,11-6 her zaman böyle çıkardı ama ailemde hipertansiyon sorunu var etkisi olmuş olabilirmi bilemiyorum,aslında benim tansiyon sorunum 20. haftada başladı çok şükür ki erken farkedip azçok önlem aldık,20. haftaya kadar aşırı düşüktü tansiyon 9-5,4 kadar düşmüştü o yüzden hamile kaldığımızda çok iyi takip yaptırmalıyız,evet canım kan pıhtılaşması sorunu olan kişilerde daha çok faktör 5 eksikliği olanlarda preeklampsi görülüyor ama Rabbim isterse hiç birşey engel değil benim hamileliğimde başımdan geçmeyen kalmadı öyle kanamalarım oldu ki akıllara zarar.pkosta var bende yani yok yok ama hamd olsun bu günüme hayaldi bu mutluluk bana darısı sıkıntısız daha mutlu ve sağlıklı şekilde sizlere olsun.

fundaaa hala bişey yazmamışsın canım yoksa dr günün bugün değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa inş bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…