kızlar yardım nolur!!bu sabah lekelenmeler gördüm iççamaşırımda hemen progestan alıp acile gittim.bhcg 5000 çıktı kese çok küçük göründü,16 mart son adet tarihim.şimdi eve geldim çok açık renk lekelenme devam ediyor..bende faktör 5: hetero, mthfr: homo, protein c düşük. buna göre 02 clexan verdi doktor .doktordan habersiz 50 mg coraspin içiyorum
canım lekelenmem kesildi acildeki doktor progestana başla ,7 mm kese izlendi normal dedi ama bu lekelenme ne anlama geliyor.kendi doktoruma ulaşamıyorum progestan ve aspirin vermedi dokktorum.allah korusun düşük olsa kanama böyle lekelenme tarzı olmaz değilmi .. allahım yedim bitirdim kendimi sabahtan beri ya
çoooook teşekkür ederim canııım içimi rahatlattın ..allah razı olsun buradaki herkezden ,senden.çarşamba gününe randevu aldım bakalım ne söyleyecek..dün çok strese girdim kızgındım öyle şeyler etkilermi bilmiyorum ama gözlerimden cıngı çıktı sinirden-tatlicadiarzu-
kızlar yardım nolur!!bu sabah lekelenmeler gördüm iççamaşırımda hemen progestan alıp acile gittim.bhcg 5000 çıktı kese çok küçük göründü,16 mart son adet tarihim.şimdi eve geldim çok açık renk lekelenme devam ediyor..bende faktör 5: hetero, mthfr: homo, protein c düşük. buna göre 02 clexan verdi doktor .doktordan habersiz 50 mg coraspin içiyorum
Sılayacım , evham yapma ..Merak etme bişey olmamıştır , olsaydı belirti verirdi Allah korusun...Canım , bebeğin kalbine bişey olması mümkün değil , çünkü bebişin içi su dolu bi kese içinde ...Bu kesenin bi görevi de bebeşi dış etkilerden korumak...ya kizlar ben 11 haftalik hamileyim. 11 haftadir esimle uzagim.
dun biseyler oldu. ya cok pisman oldum. sabah canim cok SIKILDI
bebege bisey olmusmudur diye korkuyorum. lekem falan yok ama kalbine
bisey olmusmudur.
tuğçe canım hayırlı olsun bebeğin.Allahım sağlıkla buyutmeyı nasip etsin.çok sevindim canım.bu arada kaç haftalık doğum yaptın canım yazdında ben görmedimmiki acaba.
selam kızlarrr doğum yapanlar tebrik ederim darısı bizlere allah hapimize sağlıklı sorunsuz doğumlar nasip etsin.. yaa kızlar bu arada bişey duydum tabi ne kadar doğru bilemem şimdi ben mecburen sezeryan olacam yaa hep sezeryan doğumları araştırıyordum neler neler duydum bilginiz varsa paylaşın lütfen bakın yazıyı aynen aktarıyorum ;
(((Bende sezaryanla doğum yaptim.kendime geldiğimde herşey bitmiş bebeğim beni bekliyordu.ama biraz ağri oluyor yatağa koyarken her sarsilmada aci duyuyorsun. Sonra ağri kesici iğnelerle ağri kalmiyor.yanliz bir vajinayi temizleme olayi var,hemşire elini dirseğine kadar sokum içerdeki kani ve parçalari aliyoo.bu çok can yakici oluyoo.bebek yanina geldiğinde biraz sersemlik ve şaşkinlik oluyoo finalin de böyle olmasi en güzeli )))
herkeste durum böylemi acaba içindeki kan boşalsın diye alttan elle karın boşaltılıyormuş peki biz bunu hissediyormuyuz yaaa(
Sılayacım , evham yapma ..Merak etme bişey olmamıştır , olsaydı belirti verirdi Allah korusun...Canım , bebeğin kalbine bişey olması mümkün değil , çünkü bebişin içi su dolu bi kese içinde ...Bu kesenin bi görevi de bebeşi dış etkilerden korumak...
Ama bundan sonra beraberlik konusunda dikkatli olsan iyi olur...İlk üç ay birçok doktor yasak koyuyor...Üç ayı bitirene kadar sen de yasağa uy bence...Baba olmak kolay değil , eşin de biraz fedakarlık yapsın...
Tuğçecim , bebişini Allah bağışlasın... Darısı da hepimizin başına inşallah...canım teşekkür ederim yok yazmadım bende preeklampside olduğu için 37+2 de doğum yaptım bir hafta erken oldu ama hamd olsun herşey yolunda gitti
Tuğçecim , bebişini Allah bağışlasın... Darısı da hepimizin başına inşallah...
Yaa bu tansiyon meselesi ne kadar kötü ..En son seren serengil bebeğini kaybetti ya , çok üzüldüm ben , hala etkisindeyim...Maalesef bizim gibi kanında pıhtılaşma olanlar , gebelikte yüksek tansiyona yatkın oluyorlarmış , bi risk faktörüymüş...Burada Lal arkadaşımızın son haftalarda tansiyonu yükselmişti , kontrol altına alınmıştı çok şükür...Senin öncesinde tansiyon sorunun var mıydı ? İlaçla mı düşürmeye çalıştınız ? Neyse ki doğum tarihin gelmiş de çok şükür sağlıcakla kavuşmuşsun bebeğine ...Allah kimseye sorun yaşatmasın ne diyelim...Çok sevgiler canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?