maşallah oğluşun iyiymiş canım biz her zaman kafaya takıcak bişey buluruz nasıl olsa ama boşuna takılma benim doktorumda bazen ilerleyip bazen gerileyebileceğinin zaten önde gittiği için bunun normal olduğunu söylemişti ben şeker yüklememi yaptırdım şekerli su içmeyi herkes çok abartmıştı bende korkarak gittim ama bana güzel geldi tadı :) neyse ki normal çıktı 50 lik yaptırdı doktorum iğne dozunu kilodan dolayımı yükseltti ayrıntılıyı yaptırmışmıydın
sorma canım. önce baktık kafası aşağıda ayaklar yukarıda. dönmüş güzel diyor doktor ben erken değil mi diyorum . sonra gününe taktım işte. bide dün o kadar az oynadı ki gidip görmesem kesin doktordaydım. demek ki bazen öyle bir duruyor ki hissetmek mümkün değil.
şeker yüklemesini 24. hafta yapalım dedi. o yüzden haftaya gidicem. şekerli su içebilirim ama boş mideyle nasıl olur bilemiyorum. iğne dozu kilo aldım diye arttı canım. 8 kilo almışım toplamda.bir fazla yediğim meyva onu azalt hiçbir faydası yok dedi. bakalım bu ay onuda azaltıcam nasıl olacak. ayrıntılı için doktorum bişey demedi ama kendi ultrasonu renkli 4 boyutlu yani görüyor kalbini böbreğini falan sanırım ayrıntılıda öyle bişey o zaman her gittiğimde ayrıntılı bakıyoruz. sadece ben sordum kan akışını falan ölçmek gerekir mi diye. şimdilik ona bakmaya gerek yok 30. haftadan sonra akan akışını takip edicez dedi. bakalım onuda görücez kısmetse
birde bugün ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağına 2.doz tetanoz yaptı. 1 aya arayla iki kere oldum yani aşımı. sanada yapıldı mı canım
Son düzenleme: