Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canim gozunaydin saglikla sihhatle kucaginada alirsin insallah kizini

merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...

çok geçmiş olsun,Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını versin inş.

geçmiş olsun aysecim, rabbim hayırlısını versin hakkında, hakkımızda... bir sonrakini insallah kucagına alırsın saglıkla..

çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inş... sen şimdi bunları düşünme kendini bi rahatlat toparla..sakin ve serin bi kafayla düşünürsün bunları...her doktora da gitme çünkü hepsi farklı farklı şeyler söylüyor..kafanı daha çok karıştırırlar... zamanı gelince iyice bir araştırırsın..bi prof..falan bulursun her tetkikini yaptırırsın..sonra önüne bakarsın..ama kendini bi topla ilk önce canım... inşallah bundan sonrakini kucağına alacaksın ben inanıyorum :)

Selam arkadaşlar, kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğneyi doğuma yakın bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz?

çok geçmiş olsun..Allah bidahaki hamileliğinde bebeğine kavuştursun seni inş..senin genetikte problem çıktımı ki pgt istedi dr.?

selam arkadaşlar.Bir sorum olacak bu iğneler kemik erimesi yapabildiği için kalsiyum hapı kullanıyoruz demişti birileri.Benim doktorum henüz kullan demedi.Siz ne zaman başladınız?Benim 13. iğnem...

ben 26.haftadayım ve kalsiyum hapı kullanmıyorum

geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bende düşüklerden sonra pgt yaptırmak istemiştim ama doktor bununda kesin çözüm olmadığını söylemişti allah yardımcın olsun

:) bayram güzelmiş. isim derdinden kurtulmuş nolursun seçmekte zor nitekim ismi :) bende normali bekleyemem heralde ilaçları önden kes derse içim içimi yer.allahım o günleride göstersin inşallah sağlıkla

amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle o günleride görmek nasip olur sende kendimi görüyorum panik ve evham bazen hareket etmeyince endişeleniyorum tatlı yiyorum yok banamısın demiyo eşime diyorum o da rahat bırak artık bebeği sürekli hareketmi edecek sanki diyor :)moralim bozuluyo keyfim kaçıyo bi hareket ediyo oh be diyorum :)

şu anlattıklarında kendimi gördüm burcu..bugün aynı şeyleri bende yaşadım...yok yok bugün kızım neredeyse hiç hareket etmedi tek tük zayıf cılız hareketler..delirdim kafayı yedim..eşim korkma rahat rahat bırak çocuğu hareket eder, uyuyordur falan dedi..çikolata yedim, kola içtim vs.. yok yok hala daha sağlam bi hareket yok..bende panik oldum çok sonra pasiflora içtim uyuyakalmışım az önce uyandım ama hala daha zayıf 1-2 hareket bu kadar ( ben 21.haftamdayım normal mi ki?? acaba bende mi sorun var fazla mı kafaya takıyorum ki..

inşallah arkadaşım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

hayırlı olsun,sağlıkla kızını kucağına al inşallah...

Selam arkadaşlar, kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğneyi doğuma yakın bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz?

canım ben önceden bırakmadım ,doğum yapacağım gün iğnemi vurmadım.doğumdan 5 saat sonra tekrar başladım iğneye..

canım ben 21.haftamda daha yeni hissetmeye başlamıştım bazen hiç hissetmediğimde oluyor bazen gün içinde bi kaç kez doktorumda 28 haftadan sonra hareketlerin artıığını ve güçlendiğini söyledi onun için boşuna evham yapmasakmı ne:)

arkadaşlar merhaba
geçenlerde sonucumu buraya yazmıştım, homozigot mutant çıktı
henüz gebe degilim coraspin alıyorum normalde
dün adet oldum.
adetkende devam etmelimiyim coraspin almaya yoksa kanamayı artırır mı ara mı vermeli
dr a pzt gidicem de size bi danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…