kızlaaarrr hepinize ii geceler..bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım..değerler normal çıktı...bebeğime baktırdım 4lü de cinsiyetimiz kesinleşti..dünyalar güzeli şirin bir kızım olacakmış inşallah hayırlısıyla...kızlarr gününde gidiyor 21 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapalım dedi..inşallah onu da hayırlısıyla atlatırızbize dua edin bizde size çok dua ediyoruz kızımla...:))
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...
ben gebelik öncesi iğneye ve aspirine başladım ben zaten kalp atışı duymuyordum amaonun için öncesinde olmasa bile bence hamile kalır kalmaz başlamak gerekli iğneye
ya bişi sorcam arkadaşım merak etti iğnelerimi birinin iğnesini yamulttum kapağını kapatayım derken kullanılabilirmi yada eczaneden 10luk kutu almıştım tekrar almaya gittiğimde bu sorun olurmu iğneyi kullanamazsam zamanından 1 gün önce tekrar alıcamya iğneleri ayy napıcamı bilemedim cevap yazarmısınız bana
selam arkadaşlar.Bir sorum olacak bu iğneler kemik erimesi yapabildiği için kalsiyum hapı kullanıyoruz demişti birileri.Benim doktorum henüz kullan demedi.Siz ne zaman başladınız?Benim 13. iğnem...
ben gebelik öncesi iğneye ve aspirine başladım ben zaten kalp atışı duymuyordum amaonun için öncesinde olmasa bile bence hamile kalır kalmaz başlamak gerekli iğneye
ya bişi sorcam arkadaşım merak etti iğnelerimi birinin iğnesini yamulttum kapağını kapatayım derken kullanılabilirmi yada eczaneden 10luk kutu almıştım tekrar almaya gittiğimde bu sorun olurmu iğneyi kullanamazsam zamanından 1 gün önce tekrar alıcamya iğneleri ayy napıcamı bilemedim cevap yazarmısınız bana
kullanıp kullanamayacağın hakkında bilgim yok ama 1 gün erken alabilirsin benim başıma geliyor erken alıyorum onlar günü geldiğinde eczanede girişini yapıyolar
:) bayram güzelmiş. isim derdinden kurtulmuş nolursun seçmekte zor nitekim ismi :) bende normali bekleyemem heralde ilaçları önden kes derse içim içimi yer.allahım o günleride göstersin inşallah sağlıkla
amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle o günleride görmek nasip olur sende kendimi görüyorum panik ve evhambazen hareket etmeyince endişeleniyorum tatlı yiyorum yok banamısın demiyo eşime diyorum o da rahat bırak artık bebeği sürekli hareketmi edecek sanki diyor :)moralim bozuluyo keyfim kaçıyo bi hareket ediyo oh be diyorum :)
ben 26.haftadayım ve kalsiyum hapı kullanmıyorum
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bende düşüklerden sonra pgt yaptırmak istemiştim ama doktor bununda kesin çözüm olmadığını söylemişti allah yardımcın olsun
kullanıp kullanamayacağın hakkında bilgim yok ama 1 gün erken alabilirsin benim başıma geliyor erken alıyorum onlar günü geldiğinde eczanede girişini yapıyolar
genetik probleminiz varmıydı?
çok geçmiş olsun canım.Rabbim bir daha böyle birşey yaşatmasın inş... sen şimdi bunları düşünme kendini bi rahatlat toparla..sakin ve serin bi kafayla düşünürsün bunları...her doktora da gitme çünkü hepsi farklı farklı şeyler söylüyor..kafanı daha çok karıştırırlar... zamanı gelince iyice bir araştırırsın..bi prof..falan bulursun her tetkikini yaptırırsın..sonra önüne bakarsın..ama kendini bi topla ilk önce canım... inşallah bundan sonrakini kucağına alacaksın ben inanıyorum :)
kızlaaarrr hepinize ii geceler..bende bugün doktora gittim kan pıhtılaşma testlerimi yaptırdım..değerler normal çıktı...bebeğime baktırdım 4lü de cinsiyetimiz kesinleşti..dünyalar güzeli şirin bir kızım olacakmış inşallah hayırlısıyla...kızlarr gününde gidiyor 21 haftalık olmuşuz 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapalım dedi..inşallah onu da hayırlısıyla atlatırızbize dua edin bizde size çok dua ediyoruz kızımla...:))
Selam arkadaşlar, kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar iğneyi doğuma yakın bıraktınız mı yoksa devam mı ettiniz?
şu anlattıklarında kendimi gördüm burcu..bugün aynı şeyleri bende yaşadım...yok yok bugün kızım neredeyse hiç hareket etmedi tek tük zayıf cılız hareketler..delirdim kafayı yedim..eşim korkma rahat rahat bırak çocuğu hareket eder, uyuyordur falan dedi..çikolata yedim, kola içtim vs.. yok yok hala daha sağlam bi hareket yok..bende panik oldum çok sonra pasiflora içtim uyuyakalmışım az önce uyandım ama hala daha zayıf 1-2 hareket bu kadar( ben 21.haftamdayım normal mi ki?? acaba bende mi sorun var fazla mı kafaya takıyorum ki..
ben 26.haftadayım ve kalsiyum hapı kullanmıyorum
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bende düşüklerden sonra pgt yaptırmak istemiştim ama doktor bununda kesin çözüm olmadığını söylemişti allah yardımcın olsun
genetik probleminiz varmıydı?
ilk yaptırdığımız genetik athlilde eşimin kromozomunda sorun çıktı ileri tetkik istediler başka bi laboratuarda hem kromozomu hemde istedikleri ileri tetkiki yaptırdık normal çıktı ilk testin neden öyle çıktığımı sorduğumda laboratuar ortamından olabileceğini söylediler ilkini özel laboratuarda yaptırmıştım 2.devlette yaptırdım
canım ben 21.haftamda daha yeni hissetmeye başlamıştım bazen hiç hissetmediğimde oluyor bazen gün içinde bi kaç kez doktorumda 28 haftadan sonra hareketlerin artıığını ve güçlendiğini söyledi onun için boşuna evham yapmasakmı ne:)
ilk yaptırdığımız genetik athlilde eşimin kromozomunda sorun çıktı ileri tetkik istediler başka bi laboratuarda hem kromozomu hemde istedikleri ileri tetkiki yaptırdık normal çıktı ilk testin neden öyle çıktığımı sorduğumda laboratuar ortamından olabileceğini söylediler ilkini özel laboratuarda yaptırmıştım 2.devlette yaptırdım
ay walla ne bileyim burcucum yaaa...tam seviniyordum ohh sorunsuz gidiyor herşey yolunda diyordum..nazar mı değdirdim kendime ne oldu anlamadım..dün bugün hareketler çok kısıtlandı sanki..pazartesi kendi doktorumda randevum var..dayanıcam o güne kadar gidince bende sorayım bari bakalım bana ne diyecek..evham yapmasak iyi olur ama sonuçta kaç tane çocuk kaybettik istemeden de olsa evham hep içimizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?