canım ben 21.haftamda daha yeni hissetmeye başlamıştım bazen hiç hissetmediğimde oluyor bazen gün içinde bi kaç kez doktorumda 28 haftadan sonra hareketlerin artıığını ve güçlendiğini söyledi onun için boşuna evham yapmasakmı ne:)
ay walla ne bileyim burcucum yaaa...tam seviniyordum ohh sorunsuz gidiyor herşey yolunda diyordum..nazar mı değdirdim kendime ne oldu anlamadım..dün bugün hareketler çok kısıtlandı sanki..pazartesi kendi doktorumda randevum var..dayanıcam o güne kadar gidince bende sorayım bari bakalım bana ne diyecek..evham yapmasak iyi olur ama sonuçta kaç tane çocuk kaybettik istemeden de olsa evham hep içimizde :)
haklısın canım çevremdekiler bana ne kadar çok doktora gittiğimi söyleyip duruyolar benimde onlara cevabım siz benim yaşadıklarımı yaşamadınız oluyor öyle diyince susuyorlar az şey yaşamadık inşallah bu sefer sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız benimde kendi doktorumda randevum perşembe ama dayanamazsam p.tesi kaçamak yaptığım doktora kaçıcam:)
arkadaşlar merhaba
geçenlerde sonucumu buraya yazmıştım, homozigot mutant çıktı
henüz gebe degilim coraspin alıyorum normalde
dün adet oldum.
adetkende devam etmelimiyim coraspin almaya yoksa kanamayı artırır mı ara mı vermeli
dr a pzt gidicem de size bi danışmak istedim
alabilirsin canım coraspirin ben kullanıyodum adetliyken
haklısın canım çevremdekiler bana ne kadar çok doktora gittiğimi söyleyip duruyolar benimde onlara cevabım siz benim yaşadıklarımı yaşamadınız oluyor öyle diyince susuyorlar az şey yaşamadık inşallah bu sefer sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız benimde kendi doktorumda randevum perşembe ama dayanamazsam p.tesi kaçamak yaptığım doktora kaçıcam:)
alabilirsin canım coraspirin ben kullanıyodum adetliyken
tamam canım çok sağol
canım çok geçmiiş olsun. çok üzüldüm. umarım allah tekrar yaşatmaz. hayırlarla inş. sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allah.merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar bendede genetik test sonucu kan pıhtılaşması çıktı bu yüzden 2 düşük yaptım ben.şuan daha testlerimle hastaneye gitmedim ama sizce doktor tavsiyesizde olsa bir ilaç alıp içmelimiyim tedbir olması için=????*
ben 26.haftadayım ve kalsiyum hapı kullanmıyorum
geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın bende düşüklerden sonra pgt yaptırmak istemiştim ama doktor bununda kesin çözüm olmadığını söylemişti allah yardımcın olsun
genetik probleminiz varmıydı?
kan pıhtılaşmam dışında hiç bir sorun yokmuş neden sordun merak ettim şimdi pgt ne demek
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...
arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. tüp bebek tedavisindeyim yazmıştım daha öncede ama hatırlatıyım,15 gün sonra transferim olucak.dr.um transfer öncesi clexan 0.4 iğne ve coraspine başlattı 3 gün vurdum iğneyi ama dün bacağımda ayak bileğimde fındık kadar bir yeşillik morluk gördüm dünkü iğneyi vurunmadım sormadan dr.uma korktum açıkçası....
bugün yine morluklarımın olduğunu gördüm bacağımda bir iki tane küçük küçük.. biryerlere vurmadım eminim bu arada vurulcak yerler değil zaten.
bu tarz küçük morarmaları sizde yaşıyor musunuz normal mi acaba????
2 günluk haftasonu kaçamagı yapalım dedık havuze fılan gırdıgım ıcın gunes altında oldugumdn bugunde vurmıycam kılcal damarların catlaması dahada kolay olur cunku.
fıkırlerınızıı paylaşırsanız cok sevınırım...
merhaba, uzun zamandır bu topike girmemiştim, bugün bir göz atayım dedim. mesjınızı görünce cevap vermek istedim. bu iğnenin en sıkıntılı taraflarondan biri, morluk yapması.. şu an 9 aylık bir oğlum vr ve bacağımda ki morluklar hala duruyor. yani morluk var diye iğnenizi sakın kesmeyin... sağlıklı bir hamileleik geçrimeniz dileğiyle...
amin canım inşallah sağlıkla sıhhatle o günleride görmek nasip olur sende kendimi görüyorum panik ve evhambazen hareket etmeyince endişeleniyorum tatlı yiyorum yok banamısın demiyo eşime diyorum o da rahat bırak artık bebeği sürekli hareketmi edecek sanki diyor :)moralim bozuluyo keyfim kaçıyo bi hareket ediyo oh be diyorum :)
inşallah arkadaşım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. tüp bebek tedavisindeyim yazmıştım daha öncede ama hatırlatıyım,15 gün sonra transferim olucak.dr.um transfer öncesi clexan 0.4 iğne ve coraspine başlattı 3 gün vurdum iğneyi ama dün bacağımda ayak bileğimde fındık kadar bir yeşillik morluk gördüm dünkü iğneyi vurunmadım sormadan dr.uma korktum açıkçası....
bugün yine morluklarımın olduğunu gördüm bacağımda bir iki tane küçük küçük.. biryerlere vurmadım eminim bu arada vurulcak yerler değil zaten.
bu tarz küçük morarmaları sizde yaşıyor musunuz normal mi acaba????
2 günluk haftasonu kaçamagı yapalım dedık havuze fılan gırdıgım ıcın gunes altında oldugumdn bugunde vurmıycam kılcal damarların catlaması dahada kolay olur cunku.
fıkırlerınızıı paylaşırsanız cok sevınırım...
gunaydınnnnnnnnnnnnnn........
sıcak ama aydın bır gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?