Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar bendede genetik test sonucu kan pıhtılaşması çıktı bu yüzden 2 düşük yaptım ben.şuan daha testlerimle hastaneye gitmedim ama sizce doktor tavsiyesizde olsa bir ilaç alıp içmelimiyim tedbir olması için=????*

canım çok geçmiiş olsun. çok üzüldüm. umarım allah tekrar yaşatmaz. hayırlarla inş. sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allah.

canım çoğumuz hamile kalmadan önce günde bir tane coraspin ve folbiol kullanıyoruz.hamile kalır kalmaz da kan sulandırıcı iğnelere başlıyoruz.kan sulandırıcı iğne kullanmanı tavsiye eden bir doktorla devam edebilirsen o seni daha doğru yönlendirir.

selam
bi arkadaş sormuş iğneyi erken alabilir miyim diye
raporlu ilaçlar bi haftaya kadar erken alınabiliyo diye biliyorum,bazen haftasonuna denk gelcek diye ben bikaçgün erkenden alıyodum iğnelerimi,sorun olmuyo

arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum. tüp bebek tedavisindeyim yazmıştım daha öncede ama hatırlatıyım,15 gün sonra transferim olucak.dr.um transfer öncesi clexan 0.4 iğne ve coraspine başlattı 3 gün vurdum iğneyi ama dün bacağımda ayak bileğimde fındık kadar bir yeşillik morluk gördüm dünkü iğneyi vurunmadım sormadan dr.uma korktum açıkçası....
bugün yine morluklarımın olduğunu gördüm bacağımda bir iki tane küçük küçük.. biryerlere vurmadım eminim bu arada vurulcak yerler değil zaten.

bu tarz küçük morarmaları sizde yaşıyor musunuz normal mi acaba????

2 günluk haftasonu kaçamagı yapalım dedık havuze fılan gırdıgım ıcın gunes altında oldugumdn bugunde vurmıycam kılcal damarların catlaması dahada kolay olur cunku.

fıkırlerınızıı paylaşırsanız cok sevınırım...

canım benim öncelikle geçmiş olsun.RABBİM sabır versin yaşadığın son acı ols.bundan önce kaç düşüğün var bilemiyorum ama.öncelikle tüm gerekli görülen tahlilleri yaptır.sorun inş ortaya çıkar.ama tüp bebeğide ciddi ciddi düşün derim.yine yıpranmamak için zaman kaybetmemek için düşün prof la falan görüş.kolaylıklar dilerim.

arkadaslar aranızda kasınanlar vardı ne oldu bılemıyorum ama bır arkadsda vardı doktor gebelık kolastazı teshısı koymus.sadece gebelıkte ortaya cıkıyormus.safra asıtlerı karacıgerle dısarı atılması gerekırken kana karısıyor ve kasıntıya neden oluyormus.anne ıcın degılde bebek ıcın bıraz rıskliymıs.ılac tedavısı ve kontrol gerekıyormus.allah korusun.paylasayım dedım belkı faydası olur

kızlarrr mutlu pazarlar...
benim bir ara kaşıntı problemim vardı ama hiçbir şey kullanmadan kendiliğinden geçti...

bi de mbp uzun zmndır görünmüyor? en son kontrolü vrdı merak ettim...

Canim cok gecmis olsun bu son acin olsun Allahim beterinden esirgesin
hakkimizda hayirlisi demekten baska bise gelmiyor icimden

arkadaşlar bende 12 eylül 2011de preeklampsi ve helpp sendromundan 6,5 aylık kızımı ölü doğurdum.çok acı.Allahım tekrar bu acıyı ne bana ne de kimseye göstermez inşallah.bu yıl tekrar bebek düşünüyorum ve ailemde(annemi ve abimi(33 yaşında)kalp krizinden ve babamıda beyin kanamsından kaybettim )bunları 2008-2011 yılları arasında yaşadım en acısı evlat acısıymış:-((( ) dolaşım bozukluğu olduğu için romatoloji uzmanı trombofili ve antifosfolipid sendromu şüphelenerek testler verdi.ANA (İFA) HOMOJEN PATERN POZİTİF ++ ve
ANTİ KARDİOLİPİN IGG Negatif GPL
ANTİ KARDİOLİPİN IGM Negatif MPL
ANTİ TROMBİN III 109.3
PROTEİN C 71.2
PROTEİN S 40.5
LUPUS ANTİKOAGÜLAN (LA1) 26.2 sn 3
Doğrulama Testi negatıf
FV LEIDEN HETEROZİGO çıktı.doktora tekrar gidicem.hem romatoloji uzmanına hemde kadın doğumcuma göstercem.kadın doğumcum hamile kalmamam için birşey olmadığını söyledi.corasprin 100mg ve elevit içmeye başla tahlil sonuçlarına göre iğnede başlarız dedi.galiba bendede kan pıhtılaşması var galiba.bana fikir verip bilgilendirebilir misiniz?kaybettiğim kızım ilk bebeğimdi.daha önce hiç düşüğüm filan olamdı.ama anneminde ablalarımında 2-3 düşükleri varmış.

merhaba, uzun zamandır bu topike girmemiştim, bugün bir göz atayım dedim. mesjınızı görünce cevap vermek istedim. bu iğnenin en sıkıntılı taraflarondan biri, morluk yapması.. şu an 9 aylık bir oğlum vr ve bacağımda ki morluklar hala duruyor. yani morluk var diye iğnenizi sakın kesmeyin... sağlıklı bir hamileleik geçrimeniz dileğiyle...

çok çok teşekkür ederim cevabın için girip girip biri yazdımı diye kontrol ediyordum...

ben de kanım fazla sulandı iç kanam vs olmasın diye, 3 hatta bugün 4. gün ama bu akşam vururum, vurmuyordum.
birde güneş altında olduğum için iş dahada kolaylaşıcak diye vurmadım.

daha hamile değilim blki ondan biraz rahat davrandım. allahı yardımcımız olsun...

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum. sıcaktan evde bile oturulmuyor. allah çalışanların yardımcısı olsun.

ah canım. hareket etmese elim karnımda surat asıp bekliyorum bende ama en son kontrole gittiğim gün oynamıyordu. doktor daha ultrasona almadan uyuyodur rahat bıak dedi. gerçekten uyuyodu :) . cemocan a yazmışsın 28.haftaya kadar gerçekten panik yapmamak lazım ama gel de bize anlat:)

inşallah arkadaşım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldüm ne desem bilemiyorum...

canım morarmam olmadı ama çarpma sonucu oluşan bir morluğum var geçmiyor uzun zamandır. aynı sebepten mi bilmem ama iğnenin ihmal etme. heleki hamilelik şüphen varsa ...

gunaydınnnnnnnnnnnnnn........
sıcak ama aydın bır gun

gülsünnnnnnnnnn geri sayım başladı di mi belli mi doğum şeklin zamanı . ço heyecanlı nasıl geçiyor günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…