çok çok teşekkür ederim cevabın için girip girip biri yazdımı diye kontrol ediyordum...
ben de kanım fazla sulandı iç kanam vs olmasın diye, 3 hatta bugün 4. gün ama bu akşam vururum, vurmuyordum.
birde güneş altında olduğum için iş dahada kolaylaşıcak diye vurmadım.
daha hamile değilim blki ondan biraz rahat davrandım. allahı yardımcımız olsun...
arkadaşlar bende 12 eylül 2011de preeklampsi ve helpp sendromundan 6,5 aylık kızımı ölü doğurdum.çok acı.Allahım tekrar bu acıyı ne bana ne de kimseye göstermez inşallah.bu yıl tekrar bebek düşünüyorum ve ailemde(annemi ve abimi(33 yaşında)kalp krizinden ve babamıda beyin kanamsından kaybettim )bunları 2008-2011 yılları arasında yaşadım en acısı evlat acısıymış:-((( ) dolaşım bozukluğu olduğu için romatoloji uzmanı trombofili ve antifosfolipid sendromu şüphelenerek testler verdi.ANA (İFA) HOMOJEN PATERN POZİTİF ++ ve
ANTİ KARDİOLİPİN IGG Negatif GPL
ANTİ KARDİOLİPİN IGM Negatif MPL
ANTİ TROMBİN III 109.3
PROTEİN C 71.2
PROTEİN S 40.5
LUPUS ANTİKOAGÜLAN (LA1) 26.2 sn 3
Doğrulama Testi negatıf
FV LEIDEN HETEROZİGO çıktı.doktora tekrar gidicem.hem romatoloji uzmanına hemde kadın doğumcuma göstercem.kadın doğumcum hamile kalmamam için birşey olmadığını söyledi.corasprin 100mg ve elevit içmeye başla tahlil sonuçlarına göre iğnede başlarız dedi.galiba bendede kan pıhtılaşması var galiba.bana fikir verip bilgilendirebilir misiniz?kaybettiğim kızım ilk bebeğimdi.daha önce hiç düşüğüm filan olamdı.ama anneminde ablalarımında 2-3 düşükleri varmış.
merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım yeni hamişler varsa hayırlı olsun diğer hamile arkadaşlarda sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini....malesef ben bir bebeğimi daha kaybettim gelişimi zaten geriden geliyordu bizler boş gebelik diye düşünüyorduk ama bebeğim 6+1de ölmüş kalp atışlarını hiç duymadık.kafam çok karışık acaba kimyasal olacaktıda prolatan iğne yapıldı diyemi düşmedi böyle büyüdü?adet olmam gereken gün bhcg 521 çıkmıştı böyle yüksek değerler kimyasalmı oluyor?burada iki dra gittim biri diyet verdi ve bazı kan değerlerini ayarlayıp sadece aşılamanın yeterli olacağını söyledi diğer drsa kesinlikle tüp bebek ve pgt önerip bunda bile şansımın %70 olduğunu söyledi...hap kullanarak düşük yaptım düşen parçayı patolojiye gönderdik salı günü sonuç çıkacak...dualarınızı eksik etmeyin...
arkadaslar aranızda kasınanlar vardı ne oldu bılemıyorum ama bır arkadsda vardı doktor gebelık kolastazı teshısı koymus.sadece gebelıkte ortaya cıkıyormus.safra asıtlerı karacıgerle dısarı atılması gerekırken kana karısıyor ve kasıntıya neden oluyormus.anne ıcın degılde bebek ıcın bıraz rıskliymıs.ılac tedavısı ve kontrol gerekıyormus.allah korusun.paylasayım dedım belkı faydası olur
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum. sıcaktan evde bile oturulmuyor. allah çalışanların yardımcısı olsun.
ah canım. hareket etmese elim karnımda surat asıp bekliyorum bende ama en son kontrole gittiğim gün oynamıyordu. doktor daha ultrasona almadan uyuyodur rahat bıak dedi. gerçekten uyuyodu :) . cemocan a yazmışsın 28.haftaya kadar gerçekten panik yapmamak lazım ama gel de bize anlat:)
canım rabbim bir daha yaşatmasın çok üzüldümne desem bilemiyorum...
canım morarmam olmadı ama çarpma sonucu oluşan bir morluğum var geçmiyor uzun zamandır. aynı sebepten mi bilmem ama iğnenin ihmal etme. heleki hamilelik şüphen varsa ...
gülsünnnnnnnnnn geri sayım başladı di mi belli mi doğum şeklin zamanı . ço heyecanlı nasıl geçiyor günler...
bu iğnelerin etkisi düzenli kullanımla oluyo, ben bigün unutmuştum dr.a sorduğumda öyle demişti
günlük etki yapan ilaçlar değil, düzenli kullanmak önemli demişti.
yakında transferin var sanırım bence hamile değilim diye bırakma iğneyi.
transferden önce bi süre kullanmış olman gerekiyo ki dr öyle vermiş.
hamile kaldıktan sonra da başlanıyo, bişey olacağını sanmam ama bence morarıyo diye atlama yani
kızlar hepinize mutlu akşamlar diliyorum ben bugün doktora gittim adetimim geçmesinin 4. günü küçücük minnacık bi kese gördük doktor haftaya bidaha bakalım çok yeni bir gebelik dedi bakıcakmış kese büyüyormu büyümüyormu diye biraz korktum ama şimdi daha iyiyim eşim biraz sakinleştirdi beni 0.37 cm kese çokmu küçük ya birkaç kişiyle konuştum adet geçmesinin 4.gününe göre iyi diyolar ama siz ne diyosunuz bi fikriniz bi yorumunuz varmı yarında devlet hastanesine gidip baktırcam
merhaba arkadaşlar, belki bir fikriniz, bilginiz vardır diye sormak istedim.Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.Bugün dr a gittim keseyi gördük.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskin var dedi.Geçen ay tüp bebekle kimyasal gebelik oldu.Dr. kan pıhtılaşması ile ilgili test yaptırmamı istedi.15 günde çıkarmış sonuçları.Ama biz bu arada boş durmayalım önlem için kan pıhtılaşma sorunu varmış gibi düşünelim dedi ve innohep diye bir iğne verdi.Hergün yapacakmışım.Şimdi bende kan pıhtılaşması sorunu kesin değil.Ben bu iğneyi kullanırsam bir zaarı olur mu ki?Dr.a sordum olmaz dedi ama içime de bir kurt düştü.Zaten hamile kalamıyorum ben.O yüzden bu mucizemi de kaybetmek istemiyorum.
kızlar dun kontrole gıttık oğlusum maasallah barekallah 3100gr 51 cm olmus
doktorum bana 2hafta sonra dogurmanı ıstıyorum dedi.nasıl olacak o iş dedim.allaha dua et acılman olsun sunı sancıyla dogurtcam senı dedi
senın gebelıgın rısklı dedı son haftaları bekleyemem bebeği riske atamam dedı.ustelık bayramın 1.gununden ıtıbaren tatıle gırıyormus
kızlar dualarınızda bana da yer verın de hersey kendılıgınden baslasın acılmam sancılarım....tum bunlar olmazsa sezaryen olurum sanırım.hakkımızda hayırlı ve saglıklı olan neyse o olsun onemlı degıl.dunden berı cok saskınım garıbım bosluktayım ınsallah saglıcakla kavusuruz yavrularımıza.
kızlar dun kontrole gıttık oğlusum maasallah barekallah 3100gr 51 cm olmus
doktorum bana 2hafta sonra dogurmanı ıstıyorum dedi.nasıl olacak o iş dedim.allaha dua et acılman olsun sunı sancıyla dogurtcam senı dedi
senın gebelıgın rısklı dedı son haftaları bekleyemem bebeği riske atamam dedı.ustelık bayramın 1.gununden ıtıbaren tatıle gırıyormus
kızlar dualarınızda bana da yer verın de hersey kendılıgınden baslasın acılmam sancılarım....tum bunlar olmazsa sezaryen olurum sanırım.hakkımızda hayırlı ve saglıklı olan neyse o olsun onemlı degıl.dunden berı cok saskınım garıbım bosluktayım ınsallah saglıcakla kavusuruz yavrularımıza.
amin canım allah razı olsun sen nasılsın ne zamandır gırmıyordun merak etmıstım ben de.bebişin nasıl hersey yolundadır umarımmaşallah canım ne güzel bakmışın bebeğinedualarım seninle inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın
canım ben normal olmasını cok ıstıyorum doktorumda oyle.bende normal dogum olursa cok kan kaybedermıyım dedım iğne kullandıgım ıcın.asıl sezaryende kaybedersın dedı.acılma varmı yokmu bakmadı henuz. canım son adet tarıhıne gore 36 hafta 2gunlugum 2hafta sonra 38 olucam ozaman acılma olursa hersey seyrınde olursa normal dogum olur. yok olmazssa sezaryen olur.baska doktorun elıne de kalmak ıstemıyorum.kendı doktorum benım hıkayemı bılıyo basından berı ona gıdıyorum.artık hayırlısı.allah razı olsun dua edenlerden sızlerıde sagsalım kavusturur ınsallah tatlımmaşallah canımhayırlısıyla al kucağına bebeğini..ama neden seni suni sancıyla doğurtucak şaşırdım açıkçası çünkü bizim durumumuzda olanlara genelde sezaryen öneriyor doktorlar..bazı bebekler doğum sancısına dayanamıyo diye duymuştum..bana şimdi ki doktorum asla normal olamaz dedi.sen sakın bebeğini riske atma açılman yok mu sancın yok mu git sezaryen ol canım..bebeğin için en iyisi buysa bunu da yapacaksın..Rabbim inşallah her 2nizi de hayırlısıyla kurtarır sağlıklı bir doğum yapıp, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..dualarımız seninle canım beniiimm
Kızlar merhaba...
Bir kaç haftadır iğnelerimi yaparken çok zorlanıyorum. 3 kere deneyip ancak vuracağım yeri bulabiliyorum. Bunu da geçtim karnım mosmor oldu. Buz da koyuyorum ama avuç çi kadar büyük morluklar oluşuyor. bacağıma geçmeye de cesaret edemiyorum. bacağından yapan var mı? varsa nereye yapıyorsunuz?
amin canım allah razı olsun sen nasılsın ne zamandır gırmıyordun merak etmıstım ben de.bebişin nasıl hersey yolundadır umarım
iyiyim canım benimde perşembe günü randevum vardı gerşeyine baktı çok şükür bir sorun yok üçlü test yaptırdım sonucum temiz çıkmış canım sen ayrıntılı yaptırmışmıydın zeki bey gerek yok dedi ama bilemedim bu sefer preeklemsi olmayacaksın diyor beni rahatlatıyor kızımda bu haftalarda başlamıştı sıkıntılarım inşallah bu sefer olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?