Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bu iğnelerin etkisi düzenli kullanımla oluyo, ben bigün unutmuştum dr.a sorduğumda öyle demişti
günlük etki yapan ilaçlar değil, düzenli kullanmak önemli demişti.
yakında transferin var sanırım bence hamile değilim diye bırakma iğneyi.
transferden önce bi süre kullanmış olman gerekiyo ki dr öyle vermiş.

hamile kaldıktan sonra da başlanıyo, bişey olacağını sanmam ama bence morarıyo diye atlama yani

canım kaybın için çok üzüldüm allahım sabır versin bende ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yaptım çok şükür kızım yaşıyor şu an 2. gebeliğim bu sefer inşallah sorunsuz bir şekilde kucağıma alabilirim
evet canım sendede pıhtılaşma sorunu var gebeliğinde iğne kullanmalısın ama iyi bir doktorla devam etmelisin

Kızlar merhaba nasılsınız?
Ben tatile kaçtım, geçen hafta da tatil öncesi işlerimi ayarlama telaşından giremedim hiç.
Biz iyiyiz, uçakla geldik doktor arabayla gitme dedi. Çok kolay oldu uçakla gelince, burada hava da esintili Ankara'nın o bunaltıcı havası yok.
Geçen hafta başka bir doktora gitmiştim bizimki biraz iri galiba, adam önce adet tarihimi girdi sonra ultrasona geçti ve vayyy maşallah dedi. 2,5 haftaya yakın önde çıktı, iyi büyütmüşsün dedi :)
Ayın 13ünde kendi doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek.

Aysecim geçmiş olsun, inşallah bir dahakine olacak. Benim izimden gidiyorsun anlaşılan ben de iğneye rağmen düşürdüm biliyorsun ilkini, umarım ikinci deneme olacak. Moral bozmadan ilk fırsatta tekrar dene, anladık ki bu işin başka çaresi yok deneyeceğiz.
İyi bak kendine.

gulsun bendim canım o uyuz olmuş gibi kaşınan her yerim kaşınmaktan yara içinde kaldı ben gerekli tahlillerimi yaptırdım her ne kadar cildiye dr gerek görmesede bende bebek için riskli olduğunu okuduğum için yaptırmadan rahat etmeyecektim sonunda kadın doğum dr yazdı tahlilleri karaciğer böbrek vs bişey çıkmadı allaha şükür en sonunda el yapımı ilaç yazdı eczanede yaptırdım ve 3 gündür daha rahatım en azından yara içinde kalsamda kaşınmıyorum ilgin için sağol canım

saolun kızlar devam edicem iğneme yarın yine morarırsam dr.umada söylerim bakalım o ne dicyek...

kızlar hepinize mutlu akşamlar diliyorum ben bugün doktora gittim adetimim geçmesinin 4. günü küçücük minnacık bi kese gördük doktor haftaya bidaha bakalım çok yeni bir gebelik dedi bakıcakmış kese büyüyormu büyümüyormu diye biraz korktum ama şimdi daha iyiyim eşim biraz sakinleştirdi beni 0.37 cm kese çokmu küçük ya birkaç kişiyle konuştum adet geçmesinin 4.gününe göre iyi diyolar ama siz ne diyosunuz bi fikriniz bi yorumunuz varmı yarında devlet hastanesine gidip baktırcam

merhaba arkadaşlar, belki bir fikriniz, bilginiz vardır diye sormak istedim.Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim.Bugün dr a gittim keseyi gördük.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskin var dedi.Geçen ay tüp bebekle kimyasal gebelik oldu.Dr. kan pıhtılaşması ile ilgili test yaptırmamı istedi.15 günde çıkarmış sonuçları.Ama biz bu arada boş durmayalım önlem için kan pıhtılaşma sorunu varmış gibi düşünelim dedi ve innohep diye bir iğne verdi.Hergün yapacakmışım.Şimdi bende kan pıhtılaşması sorunu kesin değil.Ben bu iğneyi kullanırsam bir zaarı olur mu ki?Dr.a sordum olmaz dedi ama içime de bir kurt düştü.Zaten hamile kalamıyorum ben.O yüzden bu mucizemi de kaybetmek istemiyorum.

canım hayırlı olsun sağlıkla büyüdüğünü de görürsün allahın izniyle. benim adetim 6 gün geçince gittim 4 mm idi kesem yani seninki kadar. ilk zamanlarda 1 hafta küçüktü şimdi öne bile geçti. beta hcg adetim 3 gün gecikince 121 falandı doktor yumurtan geç çatlamış dedi sadece. onun iççin hiç moralini bozma.yeterki sağlıkla ilerlesin şimdi keseyi görmüş olman bile güzel. ii haberlerini bekliyoruz :)

canım allahım sana mucizeni bağışlasın. bence hiç bir sakıncası yoktur. doktoruna güven ve kullan. hatta rahimin kanlanıp daha ii tutunmasını bile sağlayabilir minik mucizenin . allahım yeter ki ol desin.

Arkadaşlar ben de bu gün ilk defa doktora gittim.Önce betahcg değerlerine baktı.400 lerden düşmüş,bir gebelik var ama bakalım bir dedi.Rahim içinde keseyi gördük.Küçük ve ona göre büzüşmüşmüş.Sağlıklı değil 15 güne kadar düşer dedi.Şimdilik müdahele etmeyelim perşembe bir daha bakalım dedi.5.haftam bitti.15 güne7.hafta biter.Ufukta kürtaş görünüyor çünkü düşük için en ufak bir belirti yok.Ben hcgnin düşmesi yüzünden aspirini en başta kesmiştim.Dr dan çıkar çıkmaz aldım içtim.Rahime tutunmuş belki de büyüyecekti kim bilir.Perşembeye neden yeniden çağırdı anlamadım.Bence oda ümitli kimbilir.Neyse yaşayıp göreceğiz.Şimdi size sormak istediğim.Aspirin keseyi büyütüp bebeğin gelişimine katkı sağlamazsa kürtaj zorunlu hale gelirmi acaba.İçmesemiydim.Druma göre mthfr heterozigot önemli bir bulgu değilmiş.Bu gebeliğin ve bir öncekinin bu şekilde yani sağlıksız olmasının sebebi yumurtanın kalitesizliğiymiş.Hiç inanmadım.Öyle olsaydı aspirini içmediğim koca 2,5 yılda bir kere bile hamile kalmazmıydım da şimdi üstüste iki kere gebe kaldım.Demekki problem kanda.Bunu anlatamıyorum ben.Neyse bu durumu atlatınca doğru dürüst bir hekime gideceğim.İstanbul dışında olmasam yüz kere giderdim.Ne olur bana bu alanda uzman istanbulda iyi hekim önerin ben de araştırayım.Şimdiden teşekkür ederim...

Kizlarrrr merhabalar hepinize..umarim herkes cok ama cok iyidir :))
Ben girip bir selam vereyim dedim...

kızlar dun kontrole gıttık oğlusum maasallah barekallah 3100gr 51 cm olmus
doktorum bana 2hafta sonra dogurmanı ıstıyorum dedi.nasıl olacak o iş dedim.allaha dua et acılman olsun sunı sancıyla dogurtcam senı dedi
senın gebelıgın rısklı dedı son haftaları bekleyemem bebeği riske atamam dedı.ustelık bayramın 1.gununden ıtıbaren tatıle gırıyormus
kızlar dualarınızda bana da yer verın de hersey kendılıgınden baslasın acılmam sancılarım....tum bunlar olmazsa sezaryen olurum sanırım.hakkımızda hayırlı ve saglıklı olan neyse o olsun onemlı degıl.dunden berı cok saskınım garıbım bosluktayım ınsallah saglıcakla kavusuruz yavrularımıza.

maşallah canım ne güzel bakmışın bebeğine dualarım seninle inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın

maşallah canım hayırlısıyla al kucağına bebeğini..ama neden seni suni sancıyla doğurtucak şaşırdım açıkçası çünkü bizim durumumuzda olanlara genelde sezaryen öneriyor doktorlar..bazı bebekler doğum sancısına dayanamıyo diye duymuştum..bana şimdi ki doktorum asla normal olamaz dedi.sen sakın bebeğini riske atma açılman yok mu sancın yok mu git sezaryen ol canım..bebeğin için en iyisi buysa bunu da yapacaksın..Rabbim inşallah her 2nizi de hayırlısıyla kurtarır sağlıklı bir doğum yapıp, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah..dualarımız seninle canım beniiimm

Kızlar merhaba...
Bir kaç haftadır iğnelerimi yaparken çok zorlanıyorum. 3 kere deneyip ancak vuracağım yeri bulabiliyorum. Bunu da geçtim karnım mosmor oldu. Buz da koyuyorum ama avuç çi kadar büyük morluklar oluşuyor. bacağıma geçmeye de cesaret edemiyorum. bacağından yapan var mı? varsa nereye yapıyorsunuz?

maşallah canım ne güzel bakmışın bebeğine dualarım seninle inşallah sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın
amin canım allah razı olsun sen nasılsın ne zamandır gırmıyordun merak etmıstım ben de.bebişin nasıl hersey yolundadır umarım
canım ben normal olmasını cok ıstıyorum doktorumda oyle.bende normal dogum olursa cok kan kaybedermıyım dedım iğne kullandıgım ıcın.asıl sezaryende kaybedersın dedı.acılma varmı yokmu bakmadı henuz. canım son adet tarıhıne gore 36 hafta 2gunlugum 2hafta sonra 38 olucam ozaman acılma olursa hersey seyrınde olursa normal dogum olur. yok olmazssa sezaryen olur.baska doktorun elıne de kalmak ıstemıyorum.kendı doktorum benım hıkayemı bılıyo basından berı ona gıdıyorum.artık hayırlısı.allah razı olsun dua edenlerden sızlerıde sagsalım kavusturur ınsallah tatlım

canım bende 7.ayda basladı bu sıkıntılar ıgne yaptıgım yer acımasa da beze yapıyor koca kova morarıyor.yapacak yr bulamıyorum.iğne ucu gırmıyor....sanırım kanın yeterınce sulanmasıyla alakalıymıs bır arkadas yazmıstı.sabredecegız canım benım.ben bacaktan yapıyorum.dız kapagının 1 karıs ustu poponun bıttıgı yerın altı olan bolume yapıyorum canım.bacagın yanlarına tabı.cok morarınca kollara gecıyorum

Kızlar homozigot mutant çıkmıştı ya sonuçlarımda
doktorum pek önemsemedi bu büyük bi sorun değil igneyi gerektirmez
diger genlerde sorun yok allahtan o zmn gerekirdi fln dedi
sadece yükek doz folic asit takviyesi yapıcaz fln dedi.
ben kimyasal yaşıyorum çok erken dönemde düştü 2 defa.
bu şekilde olupta yani yalnız homozigot mutant olupta sadece böyle bi tedaviyle bebeğine kavuşan varmı merak ettim
yoksa bnm doktormu çok rahat :44:

dün testlerimi doktora gösterdim.benden trombofili paneli testi istedi.corasprin 100 mg iç.hamile kalınca hemen gel.erken heparin başlayacaz dedi.bakalım hayırlısı.inşallah sağlıkla sağlıklıca isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat veriri Rabbim şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine.tekrar ham,le kalmaya korkmuyorum dersem yalan olur.tekrar aynı seyleri yaşarım diye...benim hamileliğimde herşey yolundayki taki..26.haftaya kadar.4 boyutlu ultrason bile çok güzel.kıpır kıpırdı kızım.ondan tek hatıra ultrason videoları kaldı.... :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…