Geldim canim hersey yolunda cok sukur. Eleviti haftada 3e indirdi, demir hapi verdi, kalsiyum ve gunde 2 defa clexane a devam. Dogum icin 39. Haftada aliriz dedi, clexani biraktiktan sonraki 1-2 gun icinde sezeryan olacakmisim ama simdilik tarih konusulmadi. 5 haftadan 4 haftaya indi kontrol, sonunda :) benden haberler Boyle. Herkese iyi geceler.
gözünaydın canım inşallah hep güzel haberlerle gelmek nasip olur sen daha yenimi demir hapı kullanmaya başladın
kızlar merhaba.ben de 8 aylık hamileyim.doğumuma az kaldı allahın izniyle.size sorum şu : kan pıhtılaşması için iğne kullanıyoruz diye illa ki sezeryan olmak zorunda mıyız.ben normal doğum istiyorum,doktorum da normal olacağını söylüyor,fakat buradaki yorumları okuyunca tereddüte düşüyorum doğrusu.sizin doktorlarınız ne diyor,siz nasıl doğum yapacaksınız,bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim
normalde yapanlar var ama benim doktorumun dediği kıymetli bebek olduğu için riske atmaya gerek yok ki bende zaten normalden korktuğum için tercihim sezeryan olacaktı rabbim izin verirse
Bu arada arkadaşlar hamilelik sonuna kadar haftalık progestan iğnesi kullanan oldu mu?Ben dördüncü ayımdayım haftalık progestan kullanıyorum...Galiba erken doğum olmasını engellemek için.Bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca bu iğne mi ben de bulantı yapıyor acaba.Hala geçmedi bulantılarım..Fenayım...
canım ben iğne değil ama hapını halen kullanıyorum
slm kızlar nasılsınız?? dün randevumuza gittik çok güzel geçti herşey yolunda çok şükür olsun Allah'a...ama dün ben biraz yoruldum tabi birde nst ye girdim ilk defa ve korktum çok panik oldum..eskiyi hatırladım baya fenalaştım neyse...herşey böyle güzelken dün geceden beri çok ii hissedemiyorum kızımın hareketlerini
kızlar bi sorun yoktur dimi??? ben evham yapıyorum sanırım..zaten psikiyatriye sevk etti doktor panik atak olmuşsun ilerlemesin istiyorum bu iş lohusalık depresyonuna gider..onu yaşamanı istemem asla çok kötü bir durum çünkü o yüzden şimdiden ilaç kullanmanı istiyorum dedi...ne yapmalıyım bilemiyorum..kızın hareketlerini de hissedemiyorum zaten deliricem sanırım artık
(((((((((
işte bende bundan korkuyorum salı günü ilk defa nst ye giricem ve biliyorum ki panik yapıcam :18:bebeğin hareketleri her zaman aynı olmuyor canım bende panik yapıyorum doktoruma sordum günde 10 kere hareket ediyorsa sorun yok dedi bazen çok sakın bazen hareketli olurlarmış ki benimki de dün çok sakindi akşam nerdeyse doktora gidecektim eşim durdurdu bugün gayet iyiyiz