canım arkadaşım saol walla beni bu kadar düşündüğünüz için...allahım razı olsun sizlerden...benim çocuğun kıpırdamaması şu yüzdenmiş..direk doktorun dediğini yazıyorum...çocuk tam olarak rahime yerleşmiş ayaklarını kasıklaıma iyice yerleştirmiş ve kıpırdama olasılığı yokmuş..bu durumda sadece ellerini ve kafa hareketlerini hisedebilirsin dedi..dedim bu düzelir mi çocuk hareket edip yerini değiştirirse tabiki de ayak hareketlerini hissedersin dedi..zaten anne karnında bir bebeğin ayaklarının uyguladığı basınçla ellerinin uyguladığı basınç arasında büyük fark varmış..ben el hareketlerini o yüzden hissedemiyordum sanırım ama çocuğumun ayak hareketlerini muhteşem hissediyordum..neyse akşam olunca annem bende bi koca karı yöntemi denedi ve sonuç başarılı

Bebiş takıldığı yerden kurtuldu maşallah diyeyim

Yine kıpır kıpır :))))))) o yüzden iyiyim...ama yarın psikoloğa başlıyorum arkadaşım..inşallah telkinlerle daha da rahatlıcam...
Slm senaycım :) evet bugün hareketlendi yukardada bahsettim bi koca karı yöntemi uyguladık bebeğimin ayaklarını kurtardık kasıklardan :)) şimdi yine eskisi gibi akşama nstye gidicem rutin işte öyle...yorgunluktan değil arkadaşım yaa annem dedi ki bende ablana hamileyken ters bir hareket yapmıştım kasıklarıma ağrılar girmişti sonra ablanın hareketleri kesildi doktora gittiğimizde senin doktorunun dediğini dedi bize de dedi..sonra ona da babaannem işte bi yöntem uygulamış ve ablam yine eskisi gibi hareketlenmiş..şimdi de aynı şeyi bana yaptı sonuç : Gayet başarılı :))))