Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar bende de az da olsa kan pihtilasmasi çıktı iki kere kürtaj oldum biri kalbi atmadı biri de boş gebelik ben hamile kalır kalmaz igneye başlamalı miyim? Bana yardımcı olun lutfen

Canım bende ilk bebeğimi 7 haftalıkken kalbi durdu ve kaybettim tahlillerde cok azda olsa olabilir dedi ve 3 ay gecti tekrar hamile kaldım.drum 2.gebeliği riske atmıyalım diyip benimde ısrarlarımla tabi iğneye başladık daha keseyi bile görmemiştim ilk iğnemi olduğumda sende önlemini al canım gerisi Allah'ın takdiri

Kızlar iğnemin 8. Günü .dün iğneyi vurduktan sonra göbeğim cok acıdı ve bugün göbeğim mosmor oldu.benim durumumda olan varmı yanlısmı vurdum acaba?
canım iğneyi çok hızlı enjekte edince çok yakıyo ve morartıyo ona biraz dikkat et oğlumda ilk vurduğumda bende de olmuştu ama sonraları insanın eli alışıyo. allah kolaylık versin.

tamam teşekkür ederim kızlar biraz daha dikkatli olayım. hatta bugun hastanede vurulucam kolumdan deneticem hemşireye göbeğim çok acıyo aile hekimime sordum oda iğneyi vurduktan sonra buz koy dedi hemen

Merhaba arkadaşlar bende de az da olsa kan pihtilasmasi çıktı iki kere kürtaj oldum biri kalbi atmadı biri de boş gebelik ben hamile kalır kalmaz igneye başlamalı miyim? Bana yardımcı olun lutfen

Bende 2 kere bos gebelik nedeiyle kurtaj oldum ve bu defa regl gelmeden 3 gun ince hamile oldugumu ogrenip ayni gun ogneye basladim bence ne kdr erken baslarsan o kadar iyi olur cnm

Merhaba arkadaşlarım; Daha önce 2 defa kimyasal gebelik yaşadım Şuan tekrar 6,5 haftalık hamileyim kan testimde 1 hafta önce Beta Hcg 2500 Çıktı Progesteron 9 çıktı doktorum progestan ilacı verdi ve düzenli kullanıyorum Ayrıca doktorum Genetik trombolifi testi istedi hemen yaptırdım onunca sonucu aşağıdaki gibi çıktı genetik testi yaptırmadan önce doktorum coraspirine başlatmıştı ayrıca folik asit ve yanında vitamin hapıda verdi Genetik sonuçlarıma göre iğne tedavisi olan varmı? doktoruma iğne verecekmisiniz diye sorduğumda şuan gerek yok coraspirin aksatmadan kullanmama devam etmemi yanında verdiği ilaçlarıda aksatmamamı belirtti bebeğin kalp atışını bir duyalım ona göre haraket ederiz dedi. bu konuda biglisi olan arkadaşlarımın yorumlarını rica ediyorum. bebeğimi çok istiyorum Allahım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma almayı nasip eder inşallah Allahım herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum

aşağıdaki sonuçlara göre sizce iğneye başlamalımıyım

Faktör V Leiden Mutasyonu : Homozigot Normal
Faktör V1299 Mutasyonu :Heterezigot
Faktör XIII Poliformizmi :Heterezigot
Protrombin 20210 Mutasyonu : Homozigot Normal
MTHFR 677 C>T Poliformizmi : Heterezigot Mutant
MTHFR 1298A>C Poliformizmi : Homozigot Normal
PAI Poliformizmi : 5G/5G

Son düzenleme:

Cnm gecmis olsun..igneyi bazi dr lar hemen baslatiyo mumkun olan en erken surede , bazisi da kalp atimini aldiktan sobra...ben regl gecmeden 3 gun once hamile oldugumu ogrenip igneye basladim coraspine de devam ediyorum
Bu igneleri kullanmanin bebek icin bi zarari yok mademmo zaman erken baslamak daha mantikli geliyo bana cnku beb 2 gebelihim de de aalesef hic kalp atisi alamadim insallah bu defa kalbi atar...istersen baska bi dr un dha fikrini alama bu de un soledihibi soylemeden bakalim o ne diyecek

Bseylul cnm merak ettim su an kaç aylık hamilesin ve nasıl gidiyo hamilelik cnm çok merak ettim

canım daha 5+3 haftalık hamileyim daha keseyi görmeden iğneye başladık.İlk gebeliğimde bebeğimin kalbi 8 haftalıkken durduğu için kaybettim ve bu sefer korkudan öğrenir öğrenmez başladım diyebilirim. haftaya perşembe yada cuma dr kalbinin sesini duymak için gidicez okadar korkuyorum ki anlatamam.hamilelik gecen günlerde zordu kahverengi lekelerim vardı fakat progestanı vajinadan alınca geçti çok şükür.hafif hafif de mide bulantılarım var.

buse canım çok önemli bence iğne ben tam 7.haftamın başında kalbinin sesini duydum 5-6 gün sonra gittiğimde yaklasık 8 haftanın başına geldiğinde durmuştu kalbi.tedbirlerimizi alalım gerisini allaha bırakalım.

Cnm allah izin verir de kalırsam bende hemen başlayacağım ınş sende duyarsin bebisinin kalbinin sesini ınş hayırlısıyla kucağına da alırsın bu arada kaç ay korundun hemen hamile kalabildin mi

Cnm allah izin verir de kalırsam bende hemen başlayacağım ınş sende duyarsin bebisinin kalbinin sesini ınş hayırlısıyla kucağına da alırsın bu arada kaç ay korundun hemen hamile kalabildin mi

Canım ben Kasım'da kürtaj oldum.3.ay korunmayı bıraktım ve bırakır bırakmaz hamile kaldım.inşallah canım haftaya bebişin kalbinin sesini duyarıZda rahat bi nefes alırım

gebeligi ogrenir ogrenmez igneye baslaminuzi tavsiye ederim.

Kızlar iğnemin 8. Günü .dün iğneyi vurduktan sonra göbeğim cok acıdı ve bugün göbeğim mosmor oldu.benim durumumda olan varmı yanlısmı vurdum acaba?
yok cnm sanmam hatali yaptigini. benim hala morariyr. claxane kani sulandirdigi icin bolgesel darbe vs gibi durumlarda morarma hizlaniyr. uzulme.

heterozigot dediginiz genlerde pihtilasma var. homozigot normal yazdiklarinizi tam anlayamadim.
ben bu konuda gebe kalir kalmaz 5 farkli dr. ile gorustum. 3 u direk igne basla dedi. zaten bebegun kalbinin atmasi icin igne lazim dedilerm siz bilirsiniz. isterseniz bir baska dr.un da gorusunu alin.

Merhaba arkadasım, yazdıklarını okuyunca acaba ben mi yazdım diye şüpheye düştüm :) şakası bi yana bende Kasım'da kürtaj oldum 8 haftalık bebeğimin kalp atışlarının durması sonucu tam 7.hafta başında kalp atışını duydum ve 8.haftaya girdiğimde yani yaklasık 6-7 gün sonrada kalp atışının durduğunu öğrendim
Bana doktorum korunma önermedi, bir kere adet gördükten sonra hamile kalmanda sıkıntı yok dedi, bende öyle planlamıştım ama yumurtalığımda kist oluştu onun tedavisi falan derken 3 ay geçti tam.
Ne güzel hemen hamile kalabilmişsin,maşallahh. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizde 1 hafta önce başladık çalışmalara, şuan için folik asit dışında bişy kullanmıyorum, hamile kalır kalmaz sadece iğneye başlicam.
umarım senin gibi hemen hamile kalabilirim tekrar, ve burdan sizlere müjdeli haberi veririm inş. duanı bekliyorum canım:)

Bu arada hamilelik öncesi başlamışmıydın sen iğne-ilaç vs. herhangi bişeye?

Cnm benim ne olur sitres yapma ınş rabbimin izniyle duyacaksınız ben inanıyorum sen umut olacaksın bizlere Güzel haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum ınş dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…