Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba kızlar size sorum olacak ben hibor iğne kullanıyorum ve doğumuma az kaldı dr bana doğumdan 1 hafta önce kesmek lazım dedi büyük oğlumda da kullandım ama hatırlamıyorum ne zaman kestiğimizi bir hafta çok uzun bir süre ne yaparım 1 hafta iğnesiz ben en azından 2 gün önce keseriz diyordum

arkadaşlar benim bir sorum olacak coraspin kullanımı yumurtanın çatlamasına engel oluyormuş aspirin ne zaman içilmeye başlanmalı gebelikten önce kullanıp hamile kalan var mı aranız da

arkadaşlar benim bir sorum olacak coraspin kullanımı yumurtanın çatlamasına engel oluyormuş aspirin ne zaman içilmeye başlanmalı gebelikten önce kullanıp hamile kalan var mı aranız da

Ben varim arkadasim...hamile kalmadan 3 ay once kullanmaya basladim hala da devam ediyorum hamilelige engel degil merak etme...

Benim bir bilgim yok ama Aklında soru işaretleri varsa kesinlikle 1değil 2 doktora daha Sor fikir al canım

zarari oldugunu sanmiyrm. ben de gebe kalmadan 1.5 ay once basladim ben de. hala devam ediyrm.

Son düzenleyen: Moderatör:

benim kontrolum dundu. doktora sordum. doguma kadar kullanacakmisim igneyi. hatta dogum sonrasi da devam edebilirmisim bir sure. nedenini soylemedi. dogum sonrasi konusuruz dedi.

kuzenim de dogumdan 3 hafta once kesmisti igneleri.
sanirim herkesin pihtilasma turune gore doktorlar ayarliyr kullanim suresini.

Ben henüz hamile değilim nerdeyse 2 aydirda günlük alıyorum doktorumun bana demesine göre zararlı olduğunu sanmıyorum hatta net te okudum kısırlık tedavisinde kullaniyolarmis ise de yariyomus

kızlar kaç aydır korunmuyoruz doktorum bu ay şansın çok yüksek dedi ama kan testi yaptırdım çıkmadı şimdi okuyunca bi kaç arkadaş asprinin gebeliği engel olup olmadığını sormuş bende 5 yıldan beri kullanıyorum acaba gerçekten etkiler mi kesin bi bilgisi olan var mı?

Sık olarak kullanılan nonstroidal anti-inflamatuar ilaçlar (Aprol, Apranax, Advil, v.s.) ve Aspirin gibi ilaçlar, endometriozis, pelvik adezyon gibi hastalıklar, gelişmekte olan folliküllerde fonksiyon bozukluğu yaparak LUF sendromuna neden olabilir.

arkadaşım int. bir kaç yerde aspirinle ilgili bu yazıları okudum doktorların bende çok kararsız kaldım içip içmemelle 3 aydır içiyorum yarın kontrele gidecem yumurtta kontrolu yapılacak. Bu luf sendrome dedikleri şeyde hormanlarda yumurtanın çatlamış olduğu gözüküyor progestoran hormonu falan artıyor fakat yumurta çatlamadan kalıyor

canım çok sağol benimde çok kafam karıştı belki bi kaç ayda bişey olmaz ama ben 5 senedir düzenli kullanıyorum doktorlarda net bişey söylemiyor her ay umutlanıpta negatifi görmek insanı kötü etkiliyo

yumurta çatlamazsa progesteron yükselmez canım. Aspirinin çatlamayı etkilediği doğrudur, benim doktorum o yüzden yumurtlama günlerinde içme dedi. Ben de o yüzden hergün içiyorum ama muhtemel yumurtlama dönemimde 5-6 gün içmiyorum. O şekilde kullanabilirsiniz siz de

kızlar sizlere bırsey soracağım ben bu sabah coraspirin içtim ama ıcıp ıcmedıgimi hatırlamıyorum 2 tane ıcmıs olabılırım bırsey olurmu sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…