arkadaşlar benim bir sorum olacak coraspin kullanımı yumurtanın çatlamasına engel oluyormuş aspirin ne zaman içilmeye başlanmalı gebelikten önce kullanıp hamile kalan var mı aranız da
arkadaşlar benim bir sorum olacak coraspin kullanımı yumurtanın çatlamasına engel oluyormuş aspirin ne zaman içilmeye başlanmalı gebelikten önce kullanıp hamile kalan var mı aranız da
merhaba kızlar size sorum olacak ben hibor iğne kullanıyorum ve doğumuma az kaldı dr bana doğumdan 1 hafta önce kesmek lazım dedi büyük oğlumda da kullandım ama hatırlamıyorum ne zaman kestiğimizi bir hafta çok uzun bir süre ne yaparım 1 hafta iğnesiz ben en azından 2 gün önce keseriz diyordum
İğne kullanan arkadaşlar çok acitiyo mu bide yapması kolaymi
merhaba kızlar size sorum olacak ben hibor iğne kullanıyorum ve doğumuma az kaldı dr bana doğumdan 1 hafta önce kesmek lazım dedi büyük oğlumda da kullandım ama hatırlamıyorum ne zaman kestiğimizi bir hafta çok uzun bir süre ne yaparım 1 hafta iğnesiz ben en azından 2 gün önce keseriz diyordum
İğne kullanan arkadaşlar çok acitiyo mu bide yapması kolaymi
arkadaşlar aspirine hamile kalmadan ne kadar önce başladınız hamile kalmaya engel olduğu söylüyorlar
arkadaşlar aspirine hamile kalmadan ne kadar önce başladınız hamile kalmaya engel olduğu söylüyorlar
Sık olarak kullanılan nonstroidal anti-inflamatuar ilaçlar (Aprol, Apranax, Advil, v.s.) ve Aspirin gibi ilaçlar, endometriozis, pelvik adezyon gibi hastalıklar, gelişmekte olan folliküllerde fonksiyon bozukluğu yaparak LUF sendromuna neden olabilir.
arkadaşım int. bir kaç yerde aspirinle ilgili bu yazıları okudum doktorların bende çok kararsız kaldım içip içmemelle 3 aydır içiyorum yarın kontrele gidecem yumurtta kontrolu yapılacak. Bu luf sendrome dedikleri şeyde hormanlarda yumurtanın çatlamış olduğu gözüküyor progestoran hormonu falan artıyor fakat yumurta çatlamadan kalıyor
yumurta çatlamazsa progesteron yükselmez canım. Aspirinin çatlamayı etkilediği doğrudur, benim doktorum o yüzden yumurtlama günlerinde içme dedi. Ben de o yüzden hergün içiyorum ama muhtemel yumurtlama dönemimde 5-6 gün içmiyorum. O şekilde kullanabilirsiniz siz deSık olarak kullanılan nonstroidal anti-inflamatuar ilaçlar (Aprol, Apranax, Advil, v.s.) ve Aspirin gibi ilaçlar, endometriozis, pelvik adezyon gibi hastalıklar, gelişmekte olan folliküllerde fonksiyon bozukluğu yaparak LUF sendromuna neden olabilir.
arkadaşım int. bir kaç yerde aspirinle ilgili bu yazıları okudum doktorların bende çok kararsız kaldım içip içmemelle 3 aydır içiyorum yarın kontrele gidecem yumurtta kontrolu yapılacak. Bu luf sendrome dedikleri şeyde hormanlarda yumurtanın çatlamış olduğu gözüküyor progestoran hormonu falan artıyor fakat yumurta çatlamadan kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?