Keyfım yerinde valla :)ne haber kuzum nasıl gidiyor bakalım hamişlik..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfım yerinde valla :)ne haber kuzum nasıl gidiyor bakalım hamişlik..
Keyfım yerinde valla :)
çok sewindim anım inşallah hep böyle gitsin..
hamile olupta clexane kullanan varmıydı kızlar??[/QUOT
evet kullanıyoruz canım.ben clexane kullanıyorum,bazı arkadaşlar muadilini kullanıyor...
kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin![]()
kızlarr bugün test yaptım ve 2.çizgi çıktı :) ilk 5 dk silik bi çizgi göründü.şimdi her iki çizgi de belirgin.nolur nolur bana dua edin bu sefer Allah ım nasip etsin bize yalvarırım dua edin.sağlıklı sıhatli bebeğimize kavuşalım yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin![]()
Keyfım yerinde valla :)
İyi akşamlar canım.
bir tane yaptım test geçen ay 3 tane harcamıştım keşke saklasaydım :) çok sağolun kızlar Allah razı olsun.keşke gerçek olsa artık hasta olmazsam paz doktora koşıcammmm :))
İyi günler arkadaşlar.Ben de 2 aylık ve 7 aylık bebeklerimi kaybettim.Bütün testleri yaptırdık.Hiçbir şey çıkmadı.Doktorum tedbir amaçlı bu kan sulandırıcılardan kullandıracak galiba.Bunu kullanınca normal doğum yapabiliyor muyuz?:26:
nasıl yani canım kesin değilmi?? hamileliğin..
sabah gebelik testi yaptım pozitif çıktı.ama emin olmak istiyorum.bugün 28.günüm :)
öncelikle yaşadıkların için geçmiş olsun..yapanlar war canım ama tabi senin ve doktorunun kararı..
İyi günler arkadaşlar.Ben de 2 aylık ve 7 aylık bebeklerimi kaybettim.Bütün testleri yaptırdık.Hiçbir şey çıkmadı.Doktorum tedbir amaçlı bu kan sulandırıcılardan kullandıracak galiba.Bunu kullanınca normal doğum yapabiliyor muyuz?:26:
Çok teşekkür ederim.Ben normal doğum yapmak istiyorum.Ama şunu da biliyorum ki insan başına ne geleceğini bilmiyor.Hayırlısı olsun artık..