beni merak etmişsiniz.ben ankarada dr a gttm.sonuç aynı önceki gebeliğimde duyduğum şeyleri duymaya başladım.sonuç aynı alalım diyolar.bu benim 2.sezeryanım olacak.3.riskli olur senin için dediler.ama ben bunun büyük bir imtihan olduğu kanaatindeyim.ve aldırmak istemedim.eşimde aynı fikirde hamd ols.bu bebğimi genetiğe yollamalarına izin vereceğim.öncekine kıyamamıştım
sebebp ne bulunsun istiyorum.günler çokkkkkk hüzünlü,yorucu geçiyor.öyle ağır bir imtihan ki RABBİM kimseye vermesin.çokkkkkkkkkkkkkk zor çokkkkkkkkkkkkkk ara ara geliyolar.hafif atlatmaya çalışıyorum.kaç tane dr a gitmişim hepsi aynı dedi.bir daha olmazzzzzzzzzzzzzzz.demekki RABBİMDEN gayrı kimse bilmiyor.ve buda imtihan olduğunu gösteriyor.RABBİM imtihanını verebilen kullarından eylesin.çok ağır anomalisinin olduğunu söylediler.doğduktan sonra yaşamaz hatta anne karnında da vefat edebilir denildi.dualarınızı eksik etmeyin.RABBİMDEN BİR MUCİZE BEKLİYORUM,BELKİ BEN BU MUCİZEYİ HAK EDEBİLECEK BİR KUL DEĞİLİM AMA RABBİM HEPİMİZE DERDİME ŞAHİT OLAN HERKESE ALLAHUEKBER DEDİRTMEK İÇİN NASİP EDER BELKİ.