gözünaydın canıminş rabbim devamını da getirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
canım ben bu hafta sonu siirte gidicem allahtan bişey çıkmazsa.tilloya, veysel karaninin türbesine filan gidicez kısmetse.aslını istersen bu zamana kadar hep karşı geldim böyle şeylere,ne hocalar önerdiler,ne türbeler önerdiler de hiç birini dinlemedim hatta bazılarıyla dalga bile geçtim.o zatların büyük kişiler olduklarını Allahın sevgili kullarından olduklarını biliryorum ama türbeye gidip de medet ummak hiç bana göre değil.sonuçta herşey Allahtan,derdi veren de dermanını verecek olan da allah.ama 4 kayıptan sonra durup düşündüm biraz.hem doktorla,hem bitkisel çözümlerle hem de manevi yönden destekle hamile kalmak istiyorum bu defa.o yüzden o evliyaların türbelerini ziyaret edip hem maneviyatımı biraz güçlendirmek hem de onların yüzü hürmetine rabbimden muradımı dilemek için gidicem inş.yani diyeceğim o ki sen de siirtteymişsin bence oralara bi gidip dua etmekde fayda vardır.veysel karaninin başında allaha adak adayıp çocuk dileyenlerin(özellikler erkek çozukları olmayanlar için) rabbim ellerini boş çevirmemiş diyorlar. bizimkini de boş çevirmez inşş...........
ne güzel yapıyorsun biz nerdeyse iki yıldır buradayız ama gitmek nasip olmadı erkek çocuk için olanını gördüm kadının oğlu olmuştu 3 yaşındaydı kurbanını kesmeye gidiyorlardı yarın dra gideceğim diyarbakıra geçmem gerekmezse banada beklerim inşallah...Allah yardımcımız olsun