amin canım darısı sana ve tüm bebek bekleyenlere olsuncanım hayırlı olsun darısı bizlerin başına inşallah hepimizde sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah...
canım hiç moralini bozma iyi bir doktorla tedavine başlayıp sen anne eşinde baba olur inşallahdün eşimin arkadaşının oğlu olmuş.eşim çok sevinmişti arkadaşı için ama içime çok oturdu dedi,bu zamana kadar hiç bu kadar hissetmemiştim dedi.4 düşükten sonra ilk defa eşimin böyle konuştuğunu duyuyorum.çok üzülüyordu görüyordum ama bana belli etmemeye çalışıyordu,ben bişey deyince beni teselli edip sonrada unutturuyordu.ama dün akşam ilk defa evlat hasreti çektiğini dile getirdi,çok zor ya çokkkkkk![]()
ben okurum canım 250 yaz banaselamün aleyküm arkadaşlar.bi forumda ark benim için salatı tefriciye başlattı.okumak isteyen arkadaşlar vermı?bana özelden yada burdan sayı bildirebilrimisiniz.50-100 ne kadar isterseniz önemli olan farklı ağızlardan dua almak.ALLAHA EMANET KALIN İNŞ.
doktorumla görüştüm normalmiş canım iğnelere aynen devam dediHer laboratuvarin referans degerleri farkli, benim yaptirdigim yere gore 29 normal bir degerdi.
kızlar maaşallah size ve bebişlerinizeinşallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz kontrollerimizden...
sağol canım darısı sana olsun ne kadarlık oldun nasıl gidiyor hamilelik