Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar.
38+4 günlükken 13 haziran 2012'de oğlum dünyaya geldi. Benim sorunum Factor 5 Leiden Heterezigot Taşıyıcısıydım. İstanbul/ Pendik /Kaynarca /Medicine Asya ( Nene Hatun ) Hastanesinde dogumumuz oldu. Bebeğimiz biraz büyük oldugu icin ( 3.920 gr, 52 cm boyunda ) aşağı inmedi mecbur sezeryan oldu. Doktorum Uzm. Dr. Hale Kayıran'ı herkese tavsiye ederim. Harika bir doktor. Sağolsun bizimle çok yakından ilgilendi. Hem bilgili,hem tecrübeli hemde mütevazi bir doktordur. Tavsiye üzerine gitmiştik ve pişman olmadık.
Sizden ricam bilim sürekli gelişiyor,doktorunuzu iyi seçin ve bilime güvenin.
Psikoloji çok önemli. Herseyi çok düşünmeyin,doktorunuz gerekli bütün testleri,kontrolleri yaptırıyor zaten. Bende ilk baslarda çok korkuyordum ama doktoruma ve bilime guvenince kendimede iyi bakınca sorunsuz oglumu kucağıma aldım. Herkesin bu mutlulugu birgun tatmasını dilerim.
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlere...
Benim de kürtajdan sonra azalmıştı, 7 gün sürerdi 4-5 günde bitiyordu ama sadece 2 ay gözlemledim sonra hamile kaldım. O yüzden hiç doktora sormadım normal mi değil mi diye.kızlar ya size bişe sormak istiyorum lütfen bilenler yanıtlasın ne olur ben 2 cocuk kaybettim kan pıhtılasması dolayısıyla ikiside 8. haftalarda karnımda öldü.İlki düştü ikincisi kürtaj oldu.Sorunum suki kürtaj olalı 6 ay geçti benim adetlerim düzenli fakat 1.5 2 gün sürüyor .Doktorlara sordum bişe demediler.Önemli diil dediler.Bunu benim gibi yasayan varmı kızlar ya.Bu arada bebekleri kan pıhtılasması yüzünden kaybetmişim.
Bu sefer olacak inşallah.arkadaslar bugun testi tekrarladım değer 1000 çıktı dualarınızı bekliyorum.ALLAH hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsın...
Geçmiş olsun, çok dikkat et kendine.kızlar,ben çok kötü hastalandım:2::2:..ishal,üşüme ,ateş,bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo hiç halim yok bir haber vereyim dedim...
Kaç kilo aldın şeker, ben 3 kilo aldım 17. hafta bitiyor.günaydın kızlar
tetanoz aşısı olduk bugün 2.doz 2 ay sonra. ama sürekli kilo alıyorum . çok almamakta istiyorum çünkü kilo alırsan iğne dozunu arttırıcaz dedi doktorum o yüzden korkuyorum. ne yapsam bilemedim...
Geçmiş olsun.merhaba kızlar ; beydağlı, canım benim çok geçmiş olsun..ishal ihmal etme sakın mutlaka bir doktora görün..
kızlar ben dün biraz temizlik yapayım dedim patladım sıkıntıdan eşimde yardım etti bana ama ben çok yorulmuşum akşam bel ağrısından zor uyudum inanki... kaç gündür annemde kaldım..biraz hastaydı..kızlar annem 15 gündür öksürüğü vardı..doktora gittik boğmaca olmuşsun dedi ama ne ciğerde nede kalpte herhangi bir problemi yok çok şükür..ama ilaçlara rağmen öksürüğü tam olarak kesilmedi..ve halsiz bir görüntüsü var..çok üzülüyorum elimden bişey gelmiyo daha fazlasını yapmak istiyorum kahroluyorum..bana söyleyebileceğiniz şeyler var mı bu konuda?????