canım tesekkur ederım bılgın ıcın yardımın ıcın cok memenun oldum paylaşimına acaba neden erken gıtmem lazım bu ay ben başladım calışmalaa ve ıdrar yolu enf ıcın ve rahıme 2 kere bakıldı vajenden baktırmak ıstemıyorum varsa bısey cok baktırmak ıstemıyorum ve reglıme 4 -5 gun var gogus cevrem de acı var onceden sertleşirdı reglı olacagım zaman sımdı sertlık yok test alsam sonuc alırmıyım
canım bence test yapma benim adetim 3 gün geçince yaptığım testte bile çok açıktı. dayanabiliyorsan bekle canım. ilaca adetin 3.günü başlanıyor ya o yüzden erken gitsen iyi olur dedim. doktorunla konuşursun ilaç vereceksede 3.günde başlarsın. yumurta takibi yaptırmıştım hiç alttan bakmadılar . haber ver canım bizede
canım teşekkür ederim tavsiyen için.8 haftalık hamileyim ve clexane 0,4 günde 1 kullanıyorum zaten.ama bende mthfr değerlerimde heterozigot mutant vardı.leiden e göre daha az pıhtılaşma demekmiş.yaptığım araştırmalarda da gördüm ki kimi dr lar yada proflar iğne vermiş kimisi gerek görmeyip bebeaspirini yada coraspin kullanmanız yeterli demiş.aslında aklımda kaıştı hani.o yüzden nasıl bir tedavi izlediğini öğrenmek istedim.
allahım bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin güzelim. bendede mthfr heterozigot bende iğne ve coraspin kullanıyorum. söyleyeyim dedim.
kızlarr oğlann geliyor kısmetse. Annemin yanına geldim tatilde. Kendi doktoruna götürdü. Dr. paşa geliyor dedi. Şaırdım kaldım hep içimden kız geçiyordu. Ama alıştım gibi şimdi:) Allah sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada herkse hayırlı Ramazanlar. Bu sene oruç tutamıcam ama feyzinden bereketinden bizlerde nasipleniriz inşallah...