günaydın kızlar nasılsınız. biz iyiyiz ama idrar tahlilimizde lökosit çıkmış. kültüre yolladılar. bakalım bugün alıcaz sonuçları. burcu cnım sen mi kullamıştın ilaç bunun için ben mi karıştırdım.
hoşgeldin canım. sıcaklardan yada denizden olabilir canım. ama daha da gecikirse bi doktora git mutlaka ihmal etme ....
allah bebeğini sana bağışlasın bu sefer inşallah... benim annem hemşire ilk zamanlarda o yapıyordu yinede morarıyordu yada beze olabiliyordu canım. deri altına ilacı boşaltıyorsan gerisi önemli değil demişti doktorum. ben iğne yapmadan ve yaptıktan sonra buz tutuyordum bi dene istersen. derimi prmak arasını sıkıştırıp öyle vuruyorum iğneyi . başka bi sorun varsa cevaplarız seve seve.
bende bi soru sorabilir miyim doktorun iğne dozuna nasıl karar verdi. farklı uygulamalar varda doktorlar arasında ...
Selam kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim
adetim 6 gun gecti korundugum icin onemsemiyorum
2 gun once yinede nolur ne olmaz diye test yaptim bisi cikmadi
resmen her tarafim sisti geldi gelecek ama gelemiyoo
denize gitmistim bir alakasi olabilirmi acep:26:
hoşgeldin canım. sıcaklardan yada denizden olabilir canım. ama daha da gecikirse bi doktora git mutlaka ihmal etme ....
günaydın arkadaşlar,bi konuda size danışmak istiyorum
şu an gebeyim ve bende mthfr1298 homozigot çıktı,clexane 6000 kullanıyorum
yalnız iğneyi yaptığım yerlerde morluk ve fındık büyüklüğünde topaklar oluşuo
acaba ilaç tam olarak dağılmıyo mu,faydasında azalma olur mu?
ilk bebeğimi 8.haftada kalp atışı durması sebebiyle kaybettim
korkuyorum acaba biz mi beceremiyoruz iğneyi yapmayı?
allah bebeğini sana bağışlasın bu sefer inşallah... benim annem hemşire ilk zamanlarda o yapıyordu yinede morarıyordu yada beze olabiliyordu canım. deri altına ilacı boşaltıyorsan gerisi önemli değil demişti doktorum. ben iğne yapmadan ve yaptıktan sonra buz tutuyordum bi dene istersen. derimi prmak arasını sıkıştırıp öyle vuruyorum iğneyi . başka bi sorun varsa cevaplarız seve seve.
bende bi soru sorabilir miyim doktorun iğne dozuna nasıl karar verdi. farklı uygulamalar varda doktorlar arasında ...