- 3 Aralık 2010
- 1.333
- 168
- 373
bben de süt içemiyorum kendmi zorlayarak 2 günde 1 bardakayran içmeye çalışıyorum napııcam da bilmiyorum. Ben ilk aydan bu yana 2 kg aldım. hamurişi ve tatlı yemememe rağmen. inşallah çok kilo almam.
iğne birkaç gündür beni mahvediyor. dün burdan bir arkadaş elinle vuracağın yeri tut demişti. iki seferdir öyle yapıyorum daha rahat oldu. kol ve bacağğa benim de cesaretim yok. iki farklı dr a gttim. ikisinde bebişin haftaları farklı çıkıyor. biri bi hafta önde. bana erkek dedi dr.um ama inş. sonradan yanlış bakmışız kız demezler çünkü yavaştan alışverişe başladım:)
sen kalbini ferah tut stres yapma. bebişin eminim çok iyi annesi...
bende iki doktora gidiyorum bir özele birde tahliller ve nolur nolmaz diye devlete. ikisinin ultrason ölçümüde farkl çıkıyor birinde gününde gidiyor diğerinde önden. yarın devlettekine gidicem bakalım ne diyecek. inş. cinsiyetiniz değişmez alışmışsındır erkek fikrine değişirse garip olur. ben başlamadım alışverişe daha hiç birşey almadım ne bebişe ne kendime. bende iğneyi vururken tutuyorum. morarmasın diyedde doktor vurduktan sonra uzunca bastır demişti çok faydası oluyor morarmam kalmadı geçenki dalgınlığım dışında.