canım ben 21.haftamda daha yeni hissetmeye başlamıştım bazen hiç hissetmediğimde oluyor bazen gün içinde bi kaç kez doktorumda 28 haftadan sonra hareketlerin artıığını ve güçlendiğini söyledi onun için boşuna evham yapmasakmı ne:)
ay walla ne bileyim burcucum yaaa...tam seviniyordum ohh sorunsuz gidiyor herşey yolunda diyordum..nazar mı değdirdim kendime ne oldu anlamadım..dün bugün hareketler çok kısıtlandı sanki..pazartesi kendi doktorumda randevum var..dayanıcam o güne kadar gidince bende sorayım bari bakalım bana ne diyecek..evham yapmasak iyi olur ama sonuçta kaç tane çocuk kaybettik istemeden de olsa evham hep içimizde :)
haklısın canım çevremdekiler bana ne kadar çok doktora gittiğimi söyleyip duruyolar benimde onlara cevabım siz benim yaşadıklarımı yaşamadınız oluyor öyle diyince susuyorlar az şey yaşamadık inşallah bu sefer sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız benimde kendi doktorumda randevum perşembe ama dayanamazsam p.tesi kaçamak yaptığım doktora kaçıcam:)
arkadaşlar merhaba
geçenlerde sonucumu buraya yazmıştım, homozigot mutant çıktı
henüz gebe degilim coraspin alıyorum normalde
dün adet oldum.
adetkende devam etmelimiyim coraspin almaya yoksa kanamayı artırır mı ara mı vermeli
dr a pzt gidicem de size bi danışmak istedim
alabilirsin canım coraspirin ben kullanıyodum adetliyken