kızlar sabahtan beri doktordayım ve ancak eve geldim..gelir gelmez olanları sizinle paylaşmak istedim..evet ultrasona girdim..bebek ters pozisyonda ayaklarını senin kasıklarına yerleştirmiş bu yüzden ayak hareketlerini hissedemezsin dedi..ama kol ve kafa hareketini hissetmen gerekiyor oysa sen hiç hareket hissetmiyorum dedin bu çok garip dedi..neyse doppler yaptı kan akımına baktı kalbine baktı 25 dakika falan detaylı inceledi..bişey yok dedi..nstye yolladı nst sonucu da ii geldi..ama daha detaylı doppler yapalım dedi..ama ben sinirden ağlamaya başladım ve krize girdim nerdeyse bi sakinleştirici yaptı eve geldi işte bu gece yemek ye 30 dakika yürüyüş yap ve sessiz bir odaya gir ve karşına bir saat koy tam 60 dakika tut bu süre içinde 4 kereden fazla hareket etmezse hastaneye gel bana haber versinler dedi nst bağlıcam yine seni dedi..böyle yaniişimdi ben napıcam ???? Yemin ederim 10 yaş yaşladım 2 gündür...yaşıyor muyum ölü müyüm bilmiyorum sinirlerim çok bozuk....ne oldu da bu çocuk böyle oldu anlayamadım... Bi sorun çıkmadı çok şükür olsun allahıma ama bi sonuca da varamadık..şu andan itibaren her an sezaryene girebilirim yani öyle bi durum var
allahım inşallah beişini sağlıkla seninle tutar. Sen bol bol dua et. Dr.un dediğini yap. üzülme ne olur. Bebeğin hisseder.