Kan pihtilasmasi olup hamilelik dusunenler

Ebrumrt

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
97
37
8
Arkadaslar 2 kez kurtaj oldum bebeklerimin kalp atislari durdu 9 hafta ilk ki 7 hafta ikinci bebegim simdi hamilelik dusunuyoruz ama 2 aydir bi sonuc yok insallah rabbim nasip eder coraspin ve folikasit verdi doktorum benim gibi olanlar varmi yardimci olun

evet cnm bende bir düşük yaptım kanımda pıhtılaşma varmış coraspin kullanıyorum hamile kalıncada doğuma kadar hergün kan sulandırıcı iğne dedi..ama işde düşükten korktuğum için hamileliği de ertelemiş durumdayız..

Bende ilk kurtajimdan bir sene beklemisdim korkudan 2. Kez olunca simdi ertelemek istemedim ama üniversite den sonuclarim cok gec geldi 6 ayi buldu canim 2 aydir korunmayi birakdik rabbim nasip eder insallah cumlemize

Bende ilk kurtajimdan bir sene beklemisdim korkudan 2. Kez olunca simdi ertelemek istemedim ama üniversite den sonuclarim cok gec geldi 6 ayi buldu canim 2 aydir korunmayi birakdik rabbim nasip eder insallah cumlemize
Merhaba benim de kan pihtilasma sorunum vardi ayni sekilde 2015 ocak ayinda bebegimi kaybettim.. 15 ay sonra hamile kaldim korunmadigim halde ve ilk günden beri bebe aspirini iciyorum clexane igne vuruluyorum hee gun.. Şükür 22. haftaya geldik doguma kadar igne ve aspirine devam.. insaah en kisa zamanda hamile kalirsiniz ve bu tedavi yontemiyle devam.eder hamileliginiz

ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü..beklemene gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi doktor ama işte korku ağır basıyor eşimde istemiyor

Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah canim bende simdi coraspin kullaniyorum sogan kuru yapicam onumuzdeki ay insallah rabbim yardimci olur

ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü..beklemene gerek yok hemen hamile kalabilirsin dedi doktor ama işte korku ağır basıyor eşimde istemiyor
Benim esimde istemiyodu ben cok uzuluyorum diye 2. Bebegimizde soz vermisdim esime ilkki kadar uzulup aglamama konusunda herseyin rabbim hayirlisini versin hayirlisi buymus diye dusunceksin dedi ve soz verince kabul etti ki 2. Bebegimizi kaybettigimizde esimin psikolojisi cok bozulmusdu aglamayan esim agliyodu duygusallasdiginda

Ya evet aslında erkekler de üzülüyor ama belli edemiyor. benim eşimde ben çok ağlıyorum diye başka yerlerde ağlamıştı. ben sözde verdim çok üzülmicem diye ama istemiyo işte nasıl ikna edicem bilmiyorum yaşımız geçmeden olsun diyorum ..zaten kanımdan dolayı kim bilir ne zaman evlat sahibi olucaz belli değil diyorum ama ahhh ah bi evet dedirtemedim

Ben de iki kez düşük yaptım şu an tekrar hamileyim hibor iğneyle coraspirin birlikte kullanıyordum yan etki yaptı lekelenme oldu su an sadece hibor iğne ve progestan kullanıyorum progestanı vajinal yöntemle alıyorum allahım tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin

Kızlar bende de pıhtılaşma çıktı hemde genetikte. Ablamlarda da var onlar iğneyle hamile kaldı. İğnenin saati çok önemli asla saati geçirmeyin sabah 10 sa akşam 10 da vurun. Şuan bende 4 haftalık hamileyim bende kese görünür görünmez başlıycam.

Rabbim en guzel zamani verirmis biz insanlara ve zaman geldimi rabbim en guzel zamanda nasip etti dermisiz insallah guzel gunler hepimiz icin yakindir canim

Amin insallah canim dua et bizim icin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin melegini

Oncelikler hersyin hayirlisi olsun hakkimizda. Ayrica kizlar bu genetik testlerin sonucunu ne zaman aldiniz. Bana 1-1,5 ay dendi ama daha cok bekler miyim ?

Oncelikler hersyin hayirlisi olsun hakkimizda. Ayrica kizlar bu genetik testlerin sonucunu ne zaman aldiniz. Bana 1-1,5 ay dendi ama daha cok bekler miyim ?
Canim ben üniversite hastanesinde yaptirdim ama benim yapdirdigim sira yurt disindan ne ilac neden asilar geliyo du bi sikindi var di normalde 1 ayda cikar dedi doktorum benim 2 ayi gecmisdi daha da surerdi belkide ama doktorum baska üniversite hastanesinden benim icin rica etmisdi dedigin gibi herseyin hayirlisi ama sunu soyleyeyim benim gittigim doktor test sonucunu gostermeden bana sende pihtilasma var demisdi dedigi gibi cikdi

Benim doktor bana birsey soylemedi. Ama cok iyi bi doktora denk geldim. Anlatimlari cok iyi. Bu pihtilasma belirtileri diye birsey var mi ya? Sanirim pihtilasmada adet pihtili geliyormus. Birde benim ailemde pihtilasma yok

Benim doktor bana birsey soylemedi. Ama cok iyi bi doktora denk geldim. Anlatimlari cok iyi. Bu pihtilasma belirtileri diye birsey var mi ya? Sanirim pihtilasmada adet pihtili geliyormus. Birde benim ailemde pihtilasma yok
Benim ailem de de yok canim benim ilk gebeligim de bebegim gelismedi 2. Gebeligimde kese gelismedi doktorum bana kanin bebegi beslerken keseyi beslemiyo yada tam tersi oluyo bu yuzden pihtilasma sorunu oldugunu soyledi cogu kiside oluyomus

Benimde gebeliklerim 2 hafta geriden geldi 2. Gebeligimde kese eridi. 3.de kimyasal gebelik yasadim.Pihtilasman ileri duzeydemi?ve sigara kullaniyor musun?
Benim ailem de de yok canim benim ilk gebeligim de bebegim gelismedi 2. Gebeligimde kese gelismedi doktorum bana kanin bebegi beslerken keseyi beslemiyo yada tam tersi oluyo bu yuzden pihtilasma sorunu oldugunu soyledi cogu kiside oluyomus

Merhaba clexane kullaniyormussunuz. Sizde de morarmalar oluyor mu? Benim cildim cok kotu simdiden,nasil olacak bilmiyorum...bir de coraspin sizin de midenizi bozdu mu? Benim farkli bir bulantim ve hazimsizligim var da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…