Hayır ilaç kullanmadım kan sulandırıcı yeni yeni verdiler bana 3 düşükten sonra kanımda bağışıklıkla ilgili bir pıhtılaşma sorunu varmış aslında bunu sonradan öğreniliyor hatta bu çocuğun gelişimini engelliyormuş zaten benimkisi de 9 haftalık olması gereken gelişim geriliği olmuş 6 haftada kalmış bu şekilde bir sorun vardı zaten doktor dedi bu da bunun nedeni olabilir ama kesin diyemeyiz dedi yani kan sulandırici kullansan da sonunda düşük olabilir dedi ama dedi genellikle gelişim geriliği bu rahme giden benim bir kanda pıhtı oluşuyormuş bu pıhtı da bebeğin gelişmesini engel oluyormuş bu şekilde bir şey aslında evet sağlıksız dediğin gibi olduğuna zaten engelleyemiyorsun ama benim bir sorunum varmış ben bunu 3 düşükten sonra büyük bir hastaneye gittiğimde öğreniyorum diğer hastanelerde pıhtılaşma testi yapıldı kromozom testi yapıldı pıhtılaşma yatkınlık vardı ama bu da dediler ki düşmeye engel bir şey değil kan sulandırıcı hap veya iğne hiçbir sey vermediler en son hamile kaldığında hiçbir şey kullanmadım ve Beta çok yüksek güzel ilerlerken bir anda yüksek olması gerekiken çok fazla yükselmemişti bu da yükselmesini engellemiş olabilir bu kandaki pıhtılaşma sonra ben büyük hastaneye gittim dedim ki böyle böyle sürekli yapıyorum ve hiçbir şey çıkmadı Nazan Tarhan diye bir doktor var sağ olsun dedik Bir de şu testleri isteyelim bağışıklıklarla ilgili ve onlar da bir sorun çıktı beni bir bölüme sevk ettiler o bölümdeki doktor da bana kuaspirin verdi bunu dedi ömür boyu kullanman gerekiyor bu senin pıhtı rahmini etkilemiş dedi ama başka bir şekilde de etkilenebilirdin dedi bu ilacı ömür boyu kullanman gerekiyor dedi internetten de araştırma yaptım inme felç gibi sebeplerde olabiliyormuş hatta doktor bana ileride sorun yaşamaman için süreklikullanman gereken bir ilaç olduAşkım bebek sağlıksiz olunca kan sulandırıcı da fayda etmiyor diyorlar Dünya ya gelmeyecek oda bahanesi oluyor işte aşkım hakkımızda hayırlısı olsun bak mesela sende ilaç kullandığın halde düşmüş doğru mu anladım