- 31 Mayıs 2016
- 82
- 13
- 8
- 29
- Konu Sahibi Mutlu-bebisler
-
Dr.um 24. Haftaya kadar göbekten yap sonra kol ve bacağa gecersin dedi.karın büyüdükçe zor oluyormuş çünkü.göbek deliginden 3 parmak ölçerek çevresine doğru yapıyor hemşire.kola geçtiğimizde de üst dış tarafına yapacakMerhaba arkadaşlarim 25 haftalik hamileyim bu güne kadar hep koldan yaptim arada tabiki bacaktan da yaptim sonra bacagi biraktim bazi sorunlardan dolayi koldan yapiyorum surekli göbekten de yapmak istiyorum ama korkuyorum ayriyetten sorum şu size sürekli koldan yapiyorum bu igneyi faydasi oluyomudurki birde kullananlar koldan yapinca nereye yapiyosunuz kolun bu güne kadar hic aklima gelmemisti suan bu konuyu acmak istedm fikir almak istedm yardimci olurmusunuz
Bende sadece göbekten yapabiliyorum koldan bacaktan yapmadim hiç korkuyom damara falan gelir beceremem diyeMerhaba arkadaşlarim 25 haftalik hamileyim bu güne kadar hep koldan yaptim arada tabiki bacaktan da yaptim sonra bacagi biraktim bazi sorunlardan dolayi koldan yapiyorum surekli göbekten de yapmak istiyorum ama korkuyorum ayriyetten sorum şu size sürekli koldan yapiyorum bu igneyi faydasi oluyomudurki birde kullananlar koldan yapinca nereye yapiyosunuz kolun bu güne kadar hic aklima gelmemisti suan bu konuyu acmak istedm fikir almak istedm yardimci olurmusunuz
Gunlerdir bu normal dogum konusuna takik durumdayim bende canim sana söyle açıkliyim ben ilk bebegimi gebeligin 2.döneminde kaybettim arkasindan 2.hamileligimde dr bana bu kan sulandiricilari verdi ama bebegin zaten kalp atimi olusmadi pek kullanamadim 2. Bebektede sonra benim bi dr um vardi bu kan sulandiricilarla ilgili bu endiselerimden bahsettim normal dogum olmazmi filan bana igneyi ve asprini belli zamanlarda kesicez dedi tabiki normal dogum yapabilirsin dedi ben bu durum eminim diye kafaya takmyodm ama simdiki gebeligbe tekrar forumda yapan varmi diye sorunca yapamazsin drlar sezeryan diyo bu ilaclari kullananlara filan diyolar.isin açıgı şuki kendine güvenen iyi bir dr bulman gerekli normal dogumdan yana olan noal dogurabilirsin diyosa o dr a hep git ben oyle yapicam şartlar ne gerektirir bilmem ama risk olmadigi sürece normal dogumdan yanayim benBen koldan dirsekten 4 parmak yapiyorum bu arada kizlar igne kullananlar normal dogum yapabiliyormuki bazen diyorumki surekli kol surekli kol acaba faydasi oluyormuki
En rahat karından oluyor.ben son güne kadar öyle yaptımMerhaba arkadaşlarim 25 haftalik hamileyim bu güne kadar hep koldan yaptim arada tabiki bacaktan da yaptim sonra bacagi biraktim bazi sorunlardan dolayi koldan yapiyorum surekli göbekten de yapmak istiyorum ama korkuyorum ayriyetten sorum şu size sürekli koldan yapiyorum bu igneyi faydasi oluyomudurki birde kullananlar koldan yapinca nereye yapiyosunuz kolun bu güne kadar hic aklima gelmemisti suan bu konuyu acmak istedm fikir almak istedm yardimci olurmusunuz
Dogrudr canm sezeryan daha kolay geliyo planli yapldigi icin önüne geleni kesiyolar ama son zamanlarda normal doguma daha cok teşvik var umarim dahada cok olur..Yurt dışında clexane kullanan hamileler genelde normal doğum yapıyor. Türkiyede de doktoruna göre değişiyor bu
Bende 32 haftadayım karnımdan yapıyorum halen bebeğe zararı olmaz değil mi korka korka yapıyorum hergün bacaktan denedim ama beZe oldu. Zaten gebelik şekeri çıktı bacaktan insülin yapıyorum.En rahat karından oluyor.ben son güne kadar öyle yaptım
Zarari yok canim yapabilirsin bende kol ve bacaktan yapamyormBende 32 haftadayım karnımdan yapıyorum halen bebeğe zararı olmaz değil mi korka korka yapıyorum hergün bacaktan denedim ama beZe oldu. Zaten gebelik şekeri çıktı bacaktan insülin yapıyorum.
Ben korkuyorum normalden bebek bi an önce doğsun istiyorum bu 4. Bebeğim diğerleri düştü hiç riske atmak istemiyorum. Dr la daha konuşmadık ama sezeryan isticemBenim dr.um normal doğum dedi.bir hafta öncesinden ilacı kesecek çünkü kan sulandirici ilacin etkisi daha uzun sürüyormuş ,iğnenin etkisi 12 saat olduğu için doğum yaklasana kadar igne devam edecek,zaten hergün kontrole geleceksin ben bırakman gereken zamanı söyleyeceğim dedi
Karnımızın yan tarafı gevşek oluyor .elinizle etinizi tutupkaldırın biraz o şekilde yapın.bişey olmaz. Bacak çok sertBende 32 haftadayım karnımdan yapıyorum halen bebeğe zararı olmaz değil mi korka korka yapıyorum hergün bacaktan denedim ama beZe oldu. Zaten gebelik şekeri çıktı bacaktan insülin yapıyorum.
Adanada çok iyi bir doktora gidiyorum ve asla normal yapmam dedi.kan kaybını durdurmam dedi.2.yi belimden uyuşturfular en rahat doğumumduBen korkuyorum normalden bebek bi an önce doğsun istiyorum bu 4. Bebeğim diğerleri düştü hiç riske atmak istemiyorum. Dr la daha konuşmadık ama sezeryan
Hangi Dr bnde Adana da yaşıyordum şimdi Mersin e taşındıkAdanada çok iyi bir doktora gidiyorum ve asla normal yapmam dedi.kan kaybını durdurmam dedi.2.yi belimden uyuşturfular en rahat doğumumdu
Evet aynen bacak mahvoluyor Göbek deliğime yakın yerlere yapıyordum o şekilde deneyim bideKarnımızın yan tarafı gevşek oluyor .elinizle etinizi tutupkaldırın biraz o şekilde yapın.bişey olmaz. Bacak çok sert
İğne girerken kırrtt diye ses geliyor ve çok morarıyor
Cazip kocabağlıHangi Dr bnde Adana da yaşıyordum şimdi Mersin e taşındık
Cok Dr gezdim ama Adana da derdime derman için rastlamadım bu Dr aCazip kocabağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?